dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Hoe een portaal te zijn 8 – Kennis en informatie

Letter GrootteLarger FontSmaller Font
18 maart 2008
videotekst, video hier te bekijken

Sunette

K

ennis en informatie - als je enige kennis- en informatieconstructies in en als jezelf hebt, hoe meer kennis en informatie je hebt in en als jezelf, hoe meer specifieke zelf-vergeving je nodig hebt om die kennis- en informatieconstructies van de mind in en als jezelf los te laten.
Wat bedoel ik met informatie en kennis?
Bijvoorbeeld: elke perceptie die bestaat in de mind – bijvoorbeeld van de dimensies, of het interdimensionaal bestaan, of dimensionale wezens – die ervoor zorgt dat je een eigen mening vormt over iets. Als je een mening of een idee formuleert in je mind gebaseerd op een afbeelding of een perceptie, dan weet je dat hetgeen waarover je een mening vormt, of een afbeelding van maakt in je mind, een specifiek punt is in een kennis- en informatieconstructie. Kennis en informatie is ook bijvoorbeeld: als je iets leest over iets, als je iets leest over een specifiek punt en in dat lezen de kennis vergaart in en als jezelf; de woorden zijn geen echt gemanifesteerd levend voorbeeld van en als jezelf – dat is kennis en informatie.

Bijvoorbeeld:
- Ademen, adem: dit is een echt gemanifesteerde ervaring van jezelf die je stuurt als jezelf.
- Zelf-eerlijkheid: dit is een applicatie van jezelf als een gemanifesteerde ervaring van jezelf die jij stuurt.
- Praktische toepassing, zelf-praktische toepassing: een ervaring in expressie van en als jezelf die je zelf stuurt, een werkelijke ervaring.
- Schrijven: jij drukt jezelf uit, jij stuurt jezelf als een gemanifesteerde ervaring van en als jezelf.
Daarom, in zelf-eerlijkheid, zelf-vergeving, ademen, toepassen van zelf-correctie, schrijven - ben jij jezelf aan het sturen, jij assisteert en steunt jezelf, daarom is jezelf assisteren met die gereedschappen als één en gelijk GEEN kennis en informatie - het is een echte ervaring van en als jezelf. Al het andere is kennis en informatie, het is nog niet jij als wie je werkelijk bent.

 

D

aarom is er de Vocabulary Purifier, die je heel erg zal steunen en assisteren in het leven van woorden als jezelf; dat betekent dat je alle woorden vrijmaakt in en als jezelf van de mind, zodat de woorden, wanneer je ze leest in zinnen, niet gebaseerd zijn op kennis en informatie die je vergaard hebt of die je mind absorbeerde. Het gaat erom dat, wanneer je leest, dat je je realiseert, dat de woorden die je leest JOU zijn = de woorden zijn in mezelf als mezelf, één en gelijk. Daarom stel ik voor om jezelf te assisteren en steunen met de Vocabulary Purifier en zelf-vergeving bij alle kennis en informatie die je hebt vergaard en geabsorbeerd in je, door en van de mind waar je een mening over hebt, waar je een werkelijk idee over hebt, een perceptie over hebt, dat je hebt gedefinieerd als afbeeldingen in je hoofd, enz. En laat dan het hele systeem van kennis- en informatieconstructie in je en als jou los.

Dus het enige waar je je op focust is jezelf, jezelf sturend in zelf-eerlijkheid en zelf-vergeving, jezelf sturen in het toepassen van zelf-correctie, jezelf sturend als de adem, jezelf sturen in schrijven met jezelf als startpunt – dat ik mij als mezelf uitdruk. Dat is geen kennis en informatie omdat ik mezelf stuur en daar ligt het verschil. Als iets gewoon vergaard is en geabsorbeerd en als je er met je mind een mening, perceptie of idee over vormt en dan een afbeelding construeert van wat je hebt geabsorbeerd en vergaard – dat is de constructie van kennis en informatie. Maar het punt waar je jezelf stuurt in en als expressie of manifestatie, dat is geen kennis en informatie, maar jij die jezelf uit, ervaart, toepast en dirigeert als één en gelijk in en als jezelf. Ja, dat is het specifieke punt in verband met kennis en informatie: om ervoor te zorgen dat er geen afbeelding, idee of perceptie wordt geformuleerd in en als de mind, wat je zal steunen en assisteren in de toepassing van de zelf-correctie met betrekking tot hier zijn met en als jezelf alleen.

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.