dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Illuminati en de Elite

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
Dit document is nog 'in aanbouw': er worden nog meer V&A toegevoegd

Bestaan de Illuminati?


V. Bestaan de Illuminati en probeert de Nieuwe Wereld Orde plaats te vinden? Wat kunnen we doen om hen te stoppen?

 

A. Dit heeft veel uitgangspunten en invalshoeken - sommige video’s behandelen dit al.

De focus ligt op zelf - de principes in het “praktisch leven” thema [op het forum] laat ieder wezen toe om directief betrokken te worden in overeenstemming met de toepassing
Assistentie in het algemeen is om mensen zich gewaar te laten worden aan de hand eigen ervaringen van de assistentie en de waarde van zelfvergeving, zelfoprechtheid, zelfvertrouwen enz. Dit heeft ons geleid en heeft altijd de proeve des tijds doorstaan

Begrijp dat alle wezens gemanifesteerd als systemen in welke vorm dan ook enkel bestaan in de gedefinieerde vorm die we in onszelf hebben toegelaten in één van de 3 mindsystemen

Hier wordt voor gezorgd door de structurele resonantie als elk wezen en wordt op gepaste wijze gestuurd totdat het individuele gewaarzijn uitgebreid is om gestuurde zelfexpressie met verantwoordelijkheid op te nemen - dit is een proces en zoveel mogelijk assistentie wordt gegeven zonder de geest te verleiden in het over-analyseren en creëren van meer systemen die dan systeemdemonen worden als een afgescheiden manifestatie

 

 


Hoeveel zijn er?


V. Hoeveel zijn er? Wat precies zijn ze aan het doen nu Anu niet meer meetelt? Totale verwarring? Of wordt plan B in actie gebracht?

 

A. Hier wordt voor gezorgd - door structurele resonantie zal onthuld worden - dit wordt gebruikt om mensen te assisteren om een connectie te krijgen in zelf-besturing in het stoppen van zelf-slavernij

Dus,“zij” hebben ons niet tot slaaf gemaakt, dat hebben we zelf gedaan. “Zij” hebben de positie ingenomen om ons dit in het gezicht te wrijven - dat is “hun” geschenk aan ons.

 

Zijn de leiders van de wereld zich bewust van Desteni?

 

V. Zijn de menselijke leiders van de wereld achter de schermen zich feitelijk  bewust van de situatie die door deze website gepresenteerd wordt en hopen zij,  door geplande actie, de lus te eindigen? Alle tekenen wijzen op de geplande  vernietiging van het merendeel van de mensheid door nucleaire holocaust die  gepland wordt door de elite. Ze zullen veilig onderduiken in bunkers onder  Australië wanneer ze dit de komende vier jaar uitvoeren. Er wordt gezegd dat  nucleaire explosies zielenergie verstoort.
Dus mijn vraag is: wat zijn de intenties van de elite met betrekking tot de  kennis over “de dimensies”?

 

A. Er bestaan veel ‘veronderstellingen’ met betrekking tot de ‘Elite’ en de ‘Illuminati’- situatie die op dit ogenblik bestaat in deze wereld en ze zijn stellig niet bereid de mensheid te vernietigen aangezien de Aarde hun domein is, hun ‘koninkrijk’ waarin ze de kans hebben om ‘God te spelen’ – en zullen de ervaring van dergelijke macht en controle niet opgeven door een nucleaire holocaust hier op Aarde in en als de mensheid. Er is één ding dat de Elite en de Illuminati bezitten: geduld – er is een video interview gedaan waarin uitgelegd wordt wat er ‘in gang gezet’ zal worden in deze wereld: Nanotechnology (niet vertaald)

Ik stel voor om je ‘geloof/vertrouwen’ niet te ‘stellen’ wat je aan ‘informatie’ van deze wereld verzamelt, met betrekking tot de situatie van de Illuminati en de Elite: de situatie zou wel eens niet kunnen zijn wat ze lijkt. En of ze zich van ons bewust zijn of niet – dat is irrelevant.

Benazir Bhutto heeft een document gemaakt met betrekking tot de oorsprong van de Illuminati en de Elite – en hoe de wereld op dit ogenblik functioneert met betrekking tot de ‘relatie’ tussen de Illuminatie en de Elite en hoe ‘deze wereld geworden is wat hij momenteel is’, hetgeen interessant om te bekijken, dus hier zijn de links:

 

 1. Benazir Bhutto: Part One /Benazir Bhutto 1 - Ik in de Dood
 2. Benazir Bhutto: Part Two /Benazir Bhutto 2 - Samenzweringen en Oplossingen
 3. Benazir Bhutto: Part Three
 4. Benazir Bhutto: Part Four /Benazir Bhutto 4 - De wereld als Onderneming
 5. Benazir Bhutto: Part Five

Kijk eens: angst injecteren in de maatschappijen met betrekking tot een ‘nucleaire holocaust’ is slechts een andere vorm van controle over de massa’s via angst. Dus adviseer ik je ‘focus en aandacht’ niet te richten op wat mogelijk/misschien zou kunnen gebeuren in de ‘toekomst’ – maar om te focussen op jou, op wat gedaan moet worden hier, in dit moment van ademhaling als jezelf.

Mindcontrole via voedsel


V. Is er een lijst met mindcontrol-nanotechnologie die via het voedsel wordt ingebracht, waar de Universele Structurele Resonantie het over had?

 

A. Een lijst is niet nodig - alle worden onvoorwaardelijk uitgeschakeld door je interdimensionele ondersteuning. Deze punten zullen in een later stadium behandeld worden.

Focus alsjeblieft op zelf - en niet op angst - want als je jezelf één en gelijk plaatst als angst, dan creëer je datgene waar je bang voor bent.

 

 


Interview met een lid van de Elite (Engelstalig)


Op het Engelstalig Desteni Forum is een interessant V&A gesprek te lezen met een lid van de Elite zoals het heeft plaatsgevonden op het forum van GodlikeProductions

Onder elke V&A geeft Desteni perspectief. Zie hier

 Waarmee is de Elite momenteel bezig?


11 feb 09

De Elite is bezig het Geld-Systeem te laten ineenstorten door Olie, om de bevolking te reduceren als onderdeel van de Procedure om een Eén-Wereld-Systeem tot stand te brengen en een nieuw geld-systeem in te voeren voor het Eén-Wereld-Systeem – zodra de bevolking tot een statistisch controleerbare hoeveelheid gereduceerd is.

 1. lees het volledige artikel op deDesteni-Geld website

Video's met NL ondertiteling:
 1. Benazir Bhutto 2. Populatie Reductie en De Wet van Aantrekking (The Secret)
  Het werkelijke geheim van De Wet van Aantrekking is om de midden- en onderklasse te elimineren...
 2. Benazir Bhutto 3. De functie van De Elite en De Illuminati
  Benazir bespreekt welke rol de Elite en de Illuminati spelen in het wereld-systeem.

 

terug

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.