dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Hoe een portaal te zijn 14 – De wereld ALLEEN – Waarom?

Letter GrootteLarger FontSmaller Font
20 maart 2008
videotekst, video hier te bekijken

H

Sunette

et onderwerp dat ik ga bespreken in dit video-interview is het woord ‘alleen’, samen met het antwoord op de vraag: “Waarom zou ik mij alleen ervaren?”

Het gaat erom in te zien dat we met velen zijn dit bestaan – zeer veel, maar in de loop van dit proces zul je je realiseren dat je eigenlijk werkelijk alleen bent hierin.

Waarom?

Je bent hier met jou jezelf alleen, en het maakt niet uit hoeveel wezens er ook zijn in je wereld of in deze wereld of in dit bestaan, het is altijd jij en jij alleen die de ervaring van jou, jezelf, bepaalt. 

Bijvoorbeeld: je hebt een appartement. Er zijn vier wezens die bij jou verblijven in je appartement. Nu, plaats jezelf in het midden van deze vier wezens terwijl zij één voor één met je spreken. Terwijl je draait en elk van deze vier wezens onder ogen komt, die hier zijn in en als jou, ik, mij, zelf – in werkelijk, letterlijk rond te draaien en elk van de vier wezens onder ogen te komen, met jezelf in het middenpunt van dit alles – ervaar jezelf, en wat er zich ook afspeelt in jezelf ten opzichte van deze vier wezens – wie is daar verantwoordelijk voor?

Zelf, ik, mij, want ongeacht welke reacties zich afspelen in jou, ze spelen zich af binnen in jou, in zelf als zelf als mij als ik.

Dus daarom gaat het erom je te realiseren dat je alleen bent in je eigen individuele proces zoals een ieder dat is, altijd, en alleen een ieder van ons zal voor zichzelf inzien wie hij is. En in het interdimensionaal bestaan wordt dit extreem prominent, vanuit het perspectief van zich te realiseren hoe alleen je in dit alles werkelijk bent.

Kijk bijvoorbeeld ook naar de gereedschappen die je zijn aangereikt: zelf-eerlijkheid, zelf-vergeving, toepassing van zelf-correctie en ademen – deze zijn onvoorwaardelijk met allen gedeeld, en in het ontvangen van de assistentie en steun, bepaal alleen jij voor jezelf of je je al dan niet zal toepassen, assisteren en ondersteunen met de assistentie en steun die onvoorwaardelijk is gedeeld en gegeven. Niemand anders in deze realiteit, in deze wereld bepaalt wat dan ook voor wie dan ook.

En het is interessant, want de ervaring van alleen zijn met en als zelf in het interdimensionaal bestaan is juist dat, want er zijn vele, vele interdimensionale wezens – en mijn ervaring in en als het ontvangen van assistentie en ondersteuning is dat ik die beslissing maak voor mij en onvoorwaardelijk de assistentie en steun ontvang en mijzelf toepas in en als de assistentie en steun die met mij gedeeld is, die mij gegeven is – en daarin bepaal ik mijn ervaring voor mij.

Daarom gaat het erom één en gelijk te zijn met en als zelf-vergeving – het gaat om wie je bent in zelf-vergeving, het gaat om wie je bent in zelf-eerlijkheid, het gaat om wie je bent in de toepassing van zelf-correctie, het gaat om wie je bent in ademen. Daarom – wees één en gelijk in zelf-eerlijkheid in ademen in zelf, want het toepassen van zelf-correctie doe je voor jou door jou als jou alleen.

Daarom – het antwoord op de vraag “Waarom zou je je alleen ervaren?” is: want je bent alleen, we zijn allen alleen hierin.

En waarom is dat zo?

Als je kijkt naar het woord alleen, is het al-één – en in het inzien van het punt dat iedereen alleen is in dit voor zichzelf, dat je op jezelf verantwoordelijk bent voor jou, dat jij op jezelf alleen jouw ervaring bepaalt voor jou – in dit alleen zijn, op jezelf, voor en als jezelf, realiseer je jezelf als allen als één, al-één.

En het is interessant dat het de grootste angst is van wezens om alleen te zijn: alleen is echter de sleutel tot de realisatie van allen één. En wat betekent het om alleen te zijn? Alleen zijn betekent dat jij voor jezelf op jezelf verantwoordelijkheid neemt voor jou in de realisatie dat zelf, ik, mij de ervaring van mij en mij alleen bepaalt – en de zelf-discipline en het zelf-vertrouwen dat hierin worden ontwikkeld, is verbazingwekkend, want je ziet in dat je dit allemaal doet voor jou, voor zelf, voor mij – je geeft jezelf letterlijk aan jezelf. En hierin, ik bedoel, hoe specifiek zal je zijn, hoe exact zal je zijn, hoe precies zal je zijn, hoe absoluut zal je zijn in het assisteren en ondersteunen van jezelf?... Uitermate. Dus heb geen schrik van alleen, realiseer je wat hier al is: dat we al alleen zijn en dat elke angst om alleen te zijn van de mind is.

Dus een ander punt om in beschouwing te nemen met betrekking tot zelf-vergeving is angst om alleen te zijn – en realiseer je dat alleen zijn en de realisatie dat ieder en elk van ons werkelijk alleen is, de sleutels zijn tot het realiseren van jou als allen één.

 

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.