dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

120. Gapen verklaard

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
3 oktober 2007
tekst van video - video kun je hier bekijken (Engels)
gapen

I

k ga praten over Gapen.
Er zijn veel mensen die gapen.
Je weet wel, in momenten snel even 'gapen'.

Nou, maar wat is een gaap?

Een gaap is een indicatie dat je mind jou afsluit.

Dus als je gaapt, sluit je mind je af, zodat jij geen toegang hebt tot een realisatie van jezelf in dat specifieke moment.
Bijvoorbeeld, er zijn heel wat momenten geweest, mijzelf en veel interdimensionale wezens inclusief, dat wanneer we gingen communiceren met mensen en wij onszelf specifiek richting gaven, in termen van het ondersteunen van onze specifieke applicatie.

En dan, als je begint te praten begin je opeens te gapen, omdat in dat moment (niet dat we een mind hebben ofzo, maar vanuit ons perspectief), in dat moment willen we niet horen wat er gezegd wordt, en dus sluiten we ons af en we integreren de kennis en informatie die je met ons deelt niet, zodat wij deze eerlijke informatie niet in praktische applicatie kunnen brengen om onszelf mee te ondersteunen.
In plaats daarvan Gapen we, en dat zeg maar, ‘veegt het weg’, van binnen en als wie we zijn.

Dus een gaap is de ‘wegveger’ van de mind.
In andere woorden, wanneer je gaapt, veegt de mind een specifiek moment weg waarin je eigenlijk iets moest realiseren of zien, iets dat je assisteert en ondersteunt in jouw applicatie.

Dus wees alert op de momenten dat je gaapt, ga terug.

In het moment dat je gaapt, STOP.

Dan moet je terug gaan en zien waar je naar keek, welke gedachte was je aan het bekijken?
Want de mind, of jij als de mind, wilt niet dat je dat ziet, omdat als je dat ziet, zou je de toepassing van jezelf corrigeren en werkelijk gaan staan en geef je de mind eigenlijk geen macht of controle.

Dus wees alert wanneer je gaapt, wanneer je gesproken woorden hoort en je begint te gapen, je weet wel, wanneer je met iemand aan het communiceren bent en je wilt gaan gapen, omdat als je werkelijk begint te horen wat zij eigenlijk zeggen, dit je kan ondersteunen en assisteren in jouw applicatie, in jouw proces.

En wanneer je gaapt, pas onmiddellijk zelfvergeving toe:

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet toegestaan heb om alert te zijn in dat moment, en daarom gaap ik.
Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan heb om mezelf af te sluiten.
Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet toegestaan heb om te horen/luisteren.
Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan heb om in dat moment mezelf te onderdrukken in plaats van alert te zijn en te staan en te zien waar ik in dat moment was, en in plaats van dat te doen, gaapte ik.

Dus gapen is een onderdrukking, een afsluiting, het is een ‘in de achtergrond staan’ en dat gaat ook op bij een slaperig gevoel wanneer je onder de mensen bent en je je slaperig begint te voelen, je voelt jezelf naar achter stappen, en wanneer dit komt, sta onmiddellijk in jezelf op, en zeg: ‘Nee! Ik accepteer dit niet’. Je ademt, en laat het allemaal gaan en zegt: ‘Ik ben hier’.
Onmiddellijk, omdat deze moeheid die opwelt en dat gapen dat op wil komen, de Mind is – waarmee jij dieper en dieper in de mind gaat, wordt afgesloten, in de achtergrond gaat staan, jezelf onderdrukt. Het is een soort van Mind-terugtrekkingsmechanisme, in plaats van een voorwaartse positie in te nemen richting jezelf.

 

D

us wees alert dat wanneer je gaapt dat je onmiddellijk stopt, terugkijkt en ziet: Wat was ik aan het denken, waar was ik naar aan het kijken, met wie was ik, welke woorden werden gesproken door mensen voordat het gapen gebeurde, en zie waar het mee te maken heeft in jouw proces en in jouw applicatie in dat moment en je corrigeert dit onmiddellijk, omdat, onthoud dat in die gaap, als je niet meteen terugkijkt, dat dat moment compleet onderdrukt wordt in de volledigheid van je wezen, het integreert eigenlijk en daarom begint het een gewoonte te worden die je leeft, en je zult dit niet opmerken, totdat het zich werkelijk als een ervaring zal manifesteren zodat je dit kunt zien en dit dan corrigeert. Dus liever dan door een dergelijke ervaring heen te gaan, corrigeer het onmiddellijk in het moment.

Doe alles onmiddellijk mensen, wacht niet. Anders ga je bepaalde ervaringen meemaken, omdat jij dit gemanifesteerd heb als jezelf, omdat jij dit geaccepteerd hebt als jezelf, en dus manifesteer je het als een ervaring voor jezelf, en pas de mogelijkheid hebt om jezelf te corrigeren ná deze 'gebeurtenissen' die zich voorgedaan hebben en zich gemanifesteerd hebben voordat je het kon zien, omdat het zo erg deel is van jou dat je het niet ziet.
Dus zie jezelf in elk moment, wees alert in elk moment.

Wanneer je gaapt, stop onmiddellijk.

Kijk onmiddellijk; waar komt het vandaan, waarom gaapte ik, waar keek ik naar, wat werd er gezegd, met wie was ik, waarom heb ik geaccepteerd om terug te vallen in de mind.

Het vergt discipline mensen. Discipline. In elk moment, wanneer je opmerkt dat iets in jou niet goed aanvoelt, je weet wel, wanneer je jezelf ongemakkelijk begint te voelen in je menselijke fysieke lichaam. In dat moment, begin gewoon met: ‘Adem in’. Ga in jezelf staan. En het is klaar.

 

E

en andere suggestie voor het assisteren om jezelf 'hier' te laten zijn, zijn je vingertoppen en je tenen. Je voelt het in je handen wanneer je iets of iemand aanraakt, ben je 'hier' of ben je 'hier', je voelt het in je tasten. Je ervaart het in je tasten, op je vingertoppen, wanneer je iets aanraakt; zijn je handen 'flauw' of zijn je handen 'hier'. Het voelt alsof er kleine puntjes zijn, precies op de toppen van je vingers die je ervaart. Het voelt alsof je ze echt werkelijk ervaart. Dus jouw vingers en je gedachten in elk moment van alertheid - sta hier als het volledige wezen dat je bent, en je ervaart het op de toppen van je tenen en vingers en wees alert elke keer dat je iets aanraakt. Wees erop alert dat je tast 'Hier' is. Je bent niet ergens anders, maar alleen 'hier' als de aanraking, Jezelf. 'Ik ben hier - ik ben hier - ik ben hier. Dit zijn enkele hulpmiddelen.

 

lees ook wat Veno over Gapen zegt

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.