dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Hoe jij verantwoordelijk bent voor de shit in de wereld

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
7 september 2009
videotekst - video hier te bekijken

W

at is Structurele Resonantie Afstemming?
Structurele Resonantie Afstemming is geboren uit het feit dat, toen we in ons onderzoek opmerkten dat zowel dimensionale als menselijke wezens en dieren en planten en alles dat hier is in een vorm, geen idee hebben hoe ze in werkelijkheid deze realiteit creëren. En werkelijk het idee hebben dat zij het niet creëren. En omdat zij niet begrijpen hoe zij het in werkelijkheid zo boven zo benedencreëren, hebben zij allerlei soorten fascinerende illusies gecreëerd, zoals God, goddelijkheid, engelen, liefde en noem maar op, ‘iets’ dat blijkbaar verantwoordelijkheid is voor deze creatie.

Terwijl in feite: iedereen die hier is, Verenigd, in Eenheid, creëert en verantwoordelijk is voor elk deel van de schepping zoals die nu bestaat. Elk deel van jou binnen het principe 'zo boven, zo beneden' bestaat in jou - holografisch - in het principe van kwantummechanica, kwantumfysica - en jij, puur als het ontwerp en de manier waarop je nu bestaat, handelt feitelijk samen - dat betekent: je creëert samen met iedereen de realiteit precies zoals die nu is.
En als één enkel mens kun je er niet uitkomen, omdat je erin bent opgesloten - want: zoals je hier bestaat, besta je ook in ieder ander, en volgens dat principe - zit je opgesloten in ieder ander, en dus: als niet iedereen eruit komt, kom jij er niet uit - je bent behoorlijk verneukt.


S

tructurele Resonantie Afstemming is een proces waarin wij een ieder zullen assisteren met de technologie waarmee je kunt communiceren met jezelf en jezelf zuiveren en bevrijden van deze bepaalde Eenheid - gelijkheid gebruikend. Want deze bepaalde Eenheid is een vorm van competitie, waarbij sommigen koortsachtig proberen om 'steeds te winnen', zoals door de Wet van Aantrekking en 'Overvloed' en 'Liefde' en 'Vreugde' en 'Compassie' - en al die onzin.
Terwijl de realiteit is dat ze geen zier geven om hen die werkelijk lijden - zodat ze in hun 'Mooie Glazen Huizen' kunnen leven. Nu, deze 'Mooie Glazen Huizen' van 'Spiritualiteit', 'Goddelijkheid' en 'Liefde en Licht' zullen uiteen gaan spatten. En het Echte Licht zal er binnenkomen en de innerlijke duisternis verlichten van onze 'Elite' in deze wereld, welke al diegenen zijn die een of andere vorm volgen van een waanidee dat zij niet deze realiteit creëren en die de verantwoordelijkheid aan een 'Hogere Macht' toeschrijven.

Er is geen hogere macht dan jij.
Jij bent de macht van het bestaan.
Jij bent degene die afdwingt wat hier is in deze wereld - je snapt alleen niet hoe je dat doet.

Het zal een tijdje duren, want jullie hebben dit een heel lange, lange tijd toegestaan en als je het niet snapt - ik bedoel maar, dan zul je gewoon verneukt zijn. Wat wil zeggen dat je dit gebeuren gewoon niet zult overleven.
Ik bedoel maar, deze dingen zijn zeer specifiek geschreven en je bent hier op voorbereid vanaf het begin der tijden - want voordat tijd bestond, was jij al wie je nu bent. En tijd is alleen maar gecreëerd zodat jij naar jezelf kunt kijken en wie je werkelijk bent en dat je nooit echt werkelijk Een en Gelijk als leven als bestaan als scheppers, bent geweest. Jullie hebben elkaar alleen maar misbruikt vanaf het eerste begin, wat op zich fascinerend is omdat het antwoord altijd al duidelijk was.
Daarom, de test die voor een ieder is klaargezet is de ultieme test: je bent op zo'n manier geprogrammeerd dat er geen uitweg is.


E

r is maar een uitweg, welke is: Gelijkheid en Eenheid.
Dus 'wat je ook doet', 'hoe je het ook probeert', 'wat je ook gelooft', het maakt niet uit... Je kunt niets doen om hier uit te komen.
Je moet zelf-oprecht worden, je moet puur leven worden, feitelijk, in en als een levende realiteit.
Als je dat niet doet, zul je genegeerd worden. Er is geen 'middenweg'.

Er is geen vergeving behalve zelf-vergeving.
Er is geen eerlijkheid behalve zelf-eerlijkheid.
Er is geen gezond verstand behalve praktisch gezond verstand, dat wat werkelijk geleefd kan worden in ruimte-tijd.

Als je niet in ruimte-tijd kunt leven, Gelijk als Leven als Alles als
er is maar een uitweg:
Gelijkheid en Eenheid
Een, dan kun je in geen enkele andere realiteit leven - zelfs niet de tijdloze - zonder zo'n punt. Je bent dan verneukt in alle realiteiten. Het is duidelijk gezond verstand, ik bedoel maar, 'zo boven, zo beneden'. Dat zo'n prachtig punt dat iedereen aanvoert, zo wonderbaarlijk blijkbaar ons hachje zal redden - zal niet gebeuren. Ik bedoel, het is het klotepunt dat jou bindt aan de stront die aan de hand is in deze wereld, het is het punt dat je laat zien dat wanneer je sterft niets verschillend zal zijn van wat je nu hebt. 'Zo boven, zo beneden', weet je, het grote en het kleine, de uitgestrektheid van het universum.

Wat betekent dat? Het betekent dat je verneukt bent, waar je dan ook bent.

Dit is mijn 'Boodschap van Liefde', stel je voor.

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.