dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Gezichtsvermogen

E-mailadres
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
Blindheid

V. Ik vraag me af - ik ben vrijwel blind aan mijn rechteroog door een ongeluk dat ik had toen ik 4 was - is dit een aanwijzing? Ik ben ook bijziend en zoals het woord al zegt: ik kan beter zien of wil beter zien wat dichtbij is. Het is me ook opgevallen dat als ik een nieuwe contactlens heb waarmee ik goed in de verte kan zien, dat ik binnen een maand of wat toch weer minder scherp zie... Volgens mij wil ik niet echt scherp zien.

A. Het ongeluk met het rechteroog was omdat jij jezelf niet wilde zien, je wilde niet zien wat er zich binnenin jezelf afspeelde als kind en daarom onderdrukte je wat je ervaarde op een lichamelijke niveau -met 'blindheid' als gevolg.
Het rechteroog wijst op een structureel verdringen op lichamelijk niveau - specifiek in relatie tot gedachten die emoties oproepen. In je huidige toepassing (je zult het bijna niet kunnen waarnemen omdat het sterk versplinterd is en het zo gewoon voor je is geworden) heb je de neiging om wanneer je gedachten ervaart die emoties opwekken bijvoorbeeld, je die liever onderdrukt en laat 'overwaaien' - omdat je er bang voor bent. Dus, wat er gebeurde toen je een kind was, is dat je bang was voor gedachten die emoties opwekten, omdat je ze niet begreep. En je koos ervoor ze liever te onderdrukken zodat je ze niet hoefde te zien.
Preciseer deze momenten - onderdruk niet, vergeef jezelf en stop met onderdrukken.

Een andere suggestie is om zelfvergeving toe te passen op angst voor en veroordeling van gedachten/emoties/gevoelens en de 'mind'.


Bij- en verziendheid: deze zijn direkt verbonden met je zelfgewaarzijn, je expansie-zoekende natuur die gerealiseerd en gevestigd moet worden in jezelf en op jezelf toegepast. Naarmate je zelfgewaarzijn zich van binnenuit uitbreidt als 'jij en in je wereld als jij', zal je gezichtsvermogen 'verhelderen'.
Het rechteroog-gebeuren heeft hier ook mee te maken vanwege de zelfonderdrukking (dat je niet meer wilt zien dan dat wat je besluit te zien - de rest onderdruk je om het niet onder ogen te hoeven zien)
KieranSlechtziendheid

Ogen die zwak worden waren voorgeprogrammeerd - we zijn aan het onderzoeken hoe dit te stoppen op DNA- en gerelateerde niveau's. Ondertussen: draag je bril met dankbaarheid - een wezen is in een vorm om jou te ondersteunen in je proces - ga samen hierin als één.

V. Ik verloor toen ik 4 was het gebruik van mijn rechteroog ten gevolge van een ongeluk, praktisch blind. Zijn zulke ongelukken ook voorgeprogrammeerd?

A. Ja, zulke ongelukken waren in het verleden, voor het proces begon, allemaal voorgeprogrammeerd.

Sinds het proces is begonnen en alle wezens naar binnen zijn gekeerd om zichzelf onder ogen te zien en zelf-verantwoordelijkheid te zijn voor wat er ook ervaren wordt in zichzelf en zijn wereld weerspiegelt en onthult de aard van het wezen zelf. Om zo te zien, zo onder ogen te zien, zo op te staan en om zo verantwoordelijkheid te nemen voor alles en elk deel van zichzelf.

Dus, ieder is verantwoordelijk voor zichzelf.
Veno
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.