dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Aardse Mysteriën

E-mailadres
Letter GrootteLarger FontSmaller Font

Stonehenge


StonehengeStonehenge was de structuur waar menselijke wezens, een lange, lange tijd geleden, samen kwamen voor hun ritualistische bijeenkomsten met ofwel Enki ofwel met Anu – maar meestal met Enki. Er was een gespecialiseerde roosterstructuur geplaatst in en als en ‘rond’ het Stonehenge – bijeengehouden met de specifieke opstelling en plaatsing van het Stonehenge.
Dit stelde Enki of Anu in staat om voor een ‘langere’ periode op Aarde te blijven.

Bepaalde menselijke wezens werden gedurende die tijd onderwezen door Enki (die zij zagen als hun Meester/God/Scheppen) over het Universum, de Mensheid, de Sterren de Planeten – ze communiceerden niet met taal maar met afbeeldingen. Enki zou in staat zijn om het universum (deze existentie) voor zich te plaatsen en dus voor zijn ‘leerlingen’ – de ‘leerlingen’ maakten dan inschrijvingen van wat hen ‘aangeleerd’ was op stenen tabletten en geschriften (die niet allemaal de tand des tijds overleefden).
Ze waren ook in staat zijn om Enki/Anu op te roepen: ze moesten door een ingang van de Stonehenge lopen – hun geest leeg maken – en dan ofwel Enki of Anu ‘contacteren’ door zich erop te focussen alleen hen voor hun ‘geestesoog’ te zien – het menselijke wezen dat contact opnam met Enki/Anu – diens afbeelding kwam dan op in Enki/Anu in hun interdimensionale bestaan – en Anu/Enki zou manifesteren in het exacte centrum van het Stonehenge.
Ze contacteerden Anu wanneer er een vervorming/probleem was in het menselijk fysieke lichaam zoals een ziekte die ze niet begrepen en ze contacteerden Enki wanneer ze ‘hulp’ nodig hadden met betrekking tot cultuur/leven instrumenten/voedsel productie.

Ze hadden een ‘vastgelegde datum’/‘tijd’ wanneer Enki zou komen en hen onderwees – en hij stond slechts zeven menselijke wezens bij hem toe – deze zeven zouden dan op hun beurt anderen ‘onderwijzen’. De rest van de tijd contacteerden zij Enki/Anu wanneer het nodig was.

Het Stonehenge was door Zeven menselijke wezens geplaatst, toen het overeengekomen was dat dergelijke ‘bijeenkomsten’ gehouden zouden worden. Ze bezaten wat men noemt ‘bovenmenselijke kracht’ – dit was hen ‘gegeven’ door Enki om zijn ‘macht’ te bewijzen – vanaf toen aanvaarden zij Enki en Anu beiden als hun Meesters/goden – hun scheppers.

Lilly
Oak Island


‘De Geld Kuil’

De wereld mag graven, en graven, en graven, en graven, en graven – ze zullen niet ontdekken wat zich onder die kuil bevind. Het was zo ontworpen dat niemand ooit in staat zou zijn om te ontdekken wat er op de ‘bodem’ van de put bestaat. Noch om het te vinden noch om het voor zichzelf te houden.
De inscriptie op de steen is foutief – het is een symbool als en ‘offer’ aan de ‘godin van de Aarde’. Menselijke wezens die de zeeën bezeilden geloofden dat indien zij hun eerste ‘schat-vondst’ aan de ‘Godin van de Aarde’ zouden offeren, dit hun een ‘veilige’ terugkeer zou ‘verzekeren’ in het bezeilen van de uitgestrekte en onvoorspelbare oceanen. De inscriptie op de steen is een waarschuwing: ze geloofden in verdoemenis door vloeken – de steen waarschuwt dat als je het waagt verder te ‘graven’ en de ‘heilige grond’ van het offeren aan de ‘Godin van de Aarde’ uitgraaft – je vervloekt zal zijn op de landen van de Aarde – ongeacht waar je gaat.

Er zijn vele dergelijke kuilen te land – ontworpen en zo gemaakt dat niemand – zelfs niet de bemanningsleden van het schip die hun eerste ‘schat’ offerden, het mochten opgraven – noch indien iemand van de bemanningsleden ooit gevangen genomen zou worden – zelfs wanneer ze de locatie gaven – zouden diegenen die hen gevangen namen nooit in staat zijn het te krijgen. Doch – vloeken bestaan niet – maar zij kunnen een realiteit worden indien je hen leeft en in hen gelooft met de totaliteit van je wezens – mindfuck [jezelf voor de gek houden/belazeren, meer specifiek: je eigen illusie creëren en geloven]
Laten we afwachten – misschien zal er een menselijk wezen het durven om in de kuil te graven en ‘de schat’ te ontdekken…

Veno

 
De oorspronkelijke naam van de Aarde


De oorspronkelijke naam van de Aarde was een klank code frequentie-expressie – vrij specifiek – het kan niet in woorden worden uitgedrukt – enkel in klank code frequentie – maar de Draconianen verwezen naar de Aarde als:

Kiulyptrea

Kiulyptrea was de voorouderlijke bron van de Draconianen – deze voorouderlijke bron was een wezen van het Draconiaanse ras die zij ‘eerden’ en ‘respecteerden’ omdat dit bijzondere wezen al wat het Draconiaanse ras was als een ras, representeerde, als de representatie van henzelf in de existentie. Dus – zij verwezen naar de ‘Aarde’ als Kiulyptrea omdat ze geloofden dat Kiulyptrea ‘hen stuurde’ naar ‘de Aarde’ om hun ras te eren in ‘wat ze zijn en waartoe ze in staat zijn te ontwerpen en creëren’. Dus de reden waarom de Draconianen een ‘alliantie’ vormden met de Annunaki in het neerzetten van een ‘koninkrijk’ op Aarde – waarin rassen van de existentie eindeloos zoudenbestaan – een ‘koninkrijk’ ontwerpend naar het beeld en de gelijkenis van de rassen in het interdimensionale bestaan.

Veno

 
Is er een stad of verloren continent onder de Stille Oceaan?


A.
Ja, er zijn er verschillende – maar er zijn verloren steden en ondergrondse faciliteiten onder de Aarde en de oceanen: de ‘ondergrondse faciliteiten’ zijn van regeringen. Hier is een video die perspectief zal geven:

Jack – Steden onder de Aarde onthuld Engels

 


Parallelle Realiteiten? Tijdlijnen?


V. Ik vraag mij af of bepaalde ‘tijdlijnen of parallelle realiteiten’ bestaan. Bijvoorbeeld, bestaat er een universum met een Aarde waarin John F. Kennedy niet vermoord werd, of waarin John Lennon bijvoorbeeld niet als doelwit genomen was, en neergeschoten en vermoord is?

 

A. Nee, er bestaan geen ‘tijdlijnen of parallelle realiteiten’ waarin wat had kunnen bestaan of mogelijk geweest was, bestaat.’ Er bestonden parallelle plaatsvervangende existenties – allemaal verwijderd, ze bestaan niet meer aangezien zij een gevormde dementie waren van mindmanifestatie waren in en als het interdimensionale bestaan, een complete systeem-manifestatie welke interdimensionale wezens voor ‘reëel’ aanzagen terwijl dit niet zo was en het dus overeenkomstig verwijderd kon worden. Jack
Kristallen


V. Kunnen kristallen van enige assistentie zijn in het proces of trap ik hier nogmaals in de bewustzijnsval? Ik heb een Lemurisch kristal dat ik gekocht heb voordat ik Desteni kende

 

A. Elk ding heeft slechts de waarde die je het geeft, dus als het is om je op een bepaalde manier te assisteren, dan ben je de slaaf ervan — mooi en alles wat je wilt.

Indien zelf begrepen wordt en gelijkheid naar boven komt als zelf in alles — dat is een ander verhaal — maar totdat het zover is, is het slechts een vooronderstelling — het zelfvergevings proces duurt enige tijd — lagen als bij een ui die geschild moeten worden om het fysiek te trainen in staat te zijn volledige zelf-expressie aan te kunnen.

Geniet van de kristallen als hun zelf-expressie als jezelf — wees op je hoede om er geen bewustzijnsdefinities aan te geven van waarde.

De suggestie is om alles te stoppen dat waarde heeft en de relatielijnen te herbekijken en om alle consumptiemodellen van gebruik los te laten en te stoppen.

Dus — waarom zouden we kristallen hebben? Blijft er één van over in het wild of hebben we alles ondertussen geconsumeerd? En wordt al dit helen door kristallen gebruikt omwille van grote marketing zonder te beseffen waar ze vandaan komen?

Dit is gewoon een voorbeeld — bijvoorbeeld de kristallen die uit de mijnen in Namibië komen — daar is niet genoeg werk, dus groepen gaan de woestijn in naar de Vuur berg en vernietigen de volledige omgeving om het verlangen naar kristallen te voeden dat de New Age gebracht heeft. En wanneer kopers naar het kristal kijken — zien ze alleen de spirituele schoonheid — niet de verkrachting die plaatsvond om het kristal te verkrijgen…

Dus— zelfoprechtheid is werkelijk kijken naar wat we als vanzelfsprekend aanvaard hebben. En zie hoe we allemaal verkrachting toestaan op alle mogelijke manieren — hoe is verkrachting van een berg voor helende kristallen verschillend van het verkrachten van een vrouw die maagd is voor de macht die het ego krijgt of een kind verkrachten omwille van het geloof dat dit aids geneest — wij in deze wereld moeten begrijpen wat we hebben toegestaan — we gaan niet diep genoeg naar de echte kern.

Dit zal je assisteren in het bepalen van wat te doen.

 
Bigfoot


Er waren zulke expressies op Aarde – doch zij zijn 10 000 jaar geleden uitgestorven (bij benadering). Zij maakten deel uit van Anu’s experimenten met het menselijk fysieke lichaam in relatie tot het dierenrijk. In feite – eerder Enki’s fascinatie dan die van Anu – Enki genoot ervan te ‘experimenteren’ met manifestaties van ‘verschillende variëteiten’. Dus – de waarnemingen van Bigfoot in dit tijdperk zijn niet ‘reëel’ – de mind van menselijke wezens is extreem creatief wanneer ze ‘een verhaal horen’ en dan de bossen in gaan… Bigfoot

Mykey

V. Hoe zit het met de beroemde Patterson video die in de jaren 60 genomen werd van dit groot harige ding dat snel wandelde, en dat over zijn schouder bleef kijken? Blijkbaar heeft niemand kunnen aantonen dat het vals is.

Dit is een video hier

A. Zoals Mykey zegt – ze bestaan absoluut niet meer in deze wereld – zelfs niet deze. De man die de bigfoot stappen gestapt heeft is hier in de dimensies – lachend – hij zegt dat het het beste beeldmateriaal is dat hij ooit heeft opgenomen en dat het de ‘tand des tijds’ blijft doorstaan.

Veno

 
Wat zijn mirakels?


V. Wat zijn mirakels? Ik heb gehoord over tijden dat de zaken zoals de Eucharistie in bloed veranderden of zoiets. Ik denk dat het manipulatie is en ik geloof niet in hen, maar ik wil weten wat ze zijn.

 

A. Mirakels zijn voorgeprogrammeerde gebeurtenissen die rooster-geactiveerd zijn in overeenstemming met de persoon die aanwezig is en werd specifiek gedaan om een scheiding te creëren - dat sommigen iets kunnen en anderen niet. Hier wordt naar gekeken - om onder ieders aandacht te brengen - dat we een manier moeten vinden waarin we gelijk zijn in alles wat we doen - zelfs als we het niet doen.

 
Haïtiaanse Voodoo


V. Ik ken mensen die weten dat voodoo bestaat in Haïti, waar mensen hun lichaam verlaten en verblijven in een dier, of, in hun lichaam blijven maar bezeten worden door een dier. Nu, bij Desteni, lees ik dat mensen zullen terugkomen als dieren (dus we zouden moeten stoppen met het misbruiken/eten van dieren).

Haïtianen zijn dit ver vooruit… zij hebben dit altijd al gedaan!

 

A. We vonden vele mensen gevangen in vele verschillende dingen--dieren--rotsen--bomen--etc. Ze werden geassisteerd en begonnen aan het zelfvergevingsproces en bevinden zich nu in zelfoprechtheid-processen net zoals de Aarde.

Over de Haïtianen-ze waren geprogrammeerd en de mensen die ze gevangen namen waren geprogrammeerd om mysterie en angst op te wekken voor het bovennatuurlijke als deel van de tegenwoordigheid/aanwezigheid van wezens. om te verzekeren dat de mind een zelf-opsluitend instrument zou worden--wat het werd.

Het huidige punt van terugkeer om het misbruik te confronteren heeft te maken met de purificatie van zelf en het confronteren van de angsten gerelateerd aan wat toegelaten is in alle vormen van leven, om het vuur van zelf-oprechtheid aan te wakkeren als leven als allen als één--dit zal voortduren totdat alle leven gezuiverd is in en als de tegenwoordigheid/aanwezigheid van zelf als gelijk als één als alles.

 
De Leegte (The Void)


V. Weet er iemand iets over wat men zou kunnen noemen, of waar men mogelijks naar zou kunnen verwijzen als, de leegte? Ik heb mij door mensen laten vertellen 1) dat het niet bestaat en 2) niemand kan erheen gaan omdat het afgesloten is voor alle wezens. Wel, naar mijn gevoel ben ik er drie keer geweest.

 

A. De leegte is eenvoudigweg een geplaatst programma in het universeel verenigd veld om diegenen gevangen te zetten die zich niet conformeerden aan de huidige aanvaardde geloofssystemen van controle--velen hebben zich daar begeven en sommigen werden gek en anderen verdwaalden en sommigen ervaarden heel weinig.

Momenteel bestaat de leegte [void] als het deel van zelf-verantwoordelijkheid tegenover leven dat we vermijden [avoid] door onszelf in de droomwereld te houden van de mind, succes najagend en geld en erkenning als het ding dat we leven noemen. En het is de ultieme val--omdat er vele vermijdingen [avoidances] bestaan die ons weerhouden om zelf-oprechtheid als leven als allen als één en gelijk te realiseren.

 
De Mexicaanse vliegende humanoïde


V. Wie of wat is de Mexicaanse vliegende humanoïde en hoe kregen ze het in godsnaam voor elkaar om te kunnen vliegen zonder iets te gebruiken?

 

A. ‘Spelen' met verkende technologie – in het veld van geavanceerde technologie om technologie zelf te ontwikkelen – gewoon een voorbeeld van het eigenbelang van de mens – zijn eigen creatie zien als meer dan – hetgeen ooit de ondergang van de mens zelf zou kunnen worden. Dus ook in de mind – lol, de mind zien als meer dan, alles van zelf investerend in het vooruitgaan en evolueren als de mind – hierin, alles van jezelf opgevend aan de mind, en uiteindelijk – in de dood – daadwerkelijk ophouden te bestaan.

 

 
Siddhars en Bovennatuurlijke Krachten


V. In India wordt de levensstijl van deze Siddhars gezien als één van de meest aangewezen en pure manieren om een degelijk menselijk leven te leven. Omdat ze dit deden wordt er gezegd dat Heer Shiva hen de acht supernatuurlijke krachten verleende. Wat men ook mag zeggen, dit onderwijs is nog steeds geldig en blijft menselijke geesten verbazen, in het bijzonder met de vraag of deze bovennatuurlijke attributen werkelijk mogelijk zijn. In het bijzonder hun Naadi astrologie voorspelt ook je naam, je beroep, je verleden en toekomst door gewoon te kijken naar je handpalm, zelfs in dit millennium. Bestonden zij werkelijk? Behoren zij tot de Witte Licht/geascendeerde meesters? Is het goed om hun levensstijl te volgen? Wat zijn deze bovennatuurlijke krachten eigenlijk en hoe bereikt een menselijk wezen een dergelijke perfectie, zodanig dat hij/zij alle bovennatuurlijke krachten verkrijgt? Hier is hun link.

 

A. Ten eerste:

De krachten zijn niet bovennatuurlijk, maar in-geprogrammeerd en ook slechts in bepaalde culturen. Dit is om een verlangen naar macht te creëren bij diegenen die niet in staat zijn de attributen te bereiken. Veel gelijksoortige dingen, zo hebben we ontdekt, werden gedaan om de aandacht af te leiden van wat er werkelijk aan de hand is in het dagelijkse leven op Aarde; we zoeken naar antwoorden die onzichtbaar zijn. maar de problemen die we elke dag zien, daar doen we niets aan en we aanvaarden het - heel slimme manipulatie die plaats vond.

Vele kinderen in China hadden ook enkele krachten - ermee geboren - maar dit fenomeen vermindert.

Gezond verstand is de sleutel: datgene wat we als mens kunnen doen en waartoe allen in staat zijn - dat is nu geldig. En dat we moeten corrigeren door zelf-oprechtheid als leven - is nu geldig. We moeten zelf-verantwoordelijk worden - we kunnen onze realiteit momenteel niet aan, dus: we zijn nog niet uitgerust om in gelijk welke andere realiteits-expressie binnen te gaan. Dat is waarom waarom alle wezens geïnverteerd zijn in de mind - sommigen kunnen dit leven niet meer geholpen worden- maar de dood zal voor hen zorgen.

Nieuwe vermogens zullen naar boven komen in overeenstemming met gelijkheid en eenheid als leven. Maar het eerste vermogen dat we moeten worden is zelfoprechtheid als leven. We moeten dit zijn, zelf-oprechtheid moet ons wezenlijke zijn zijn tot in de eeuwigheid - of we zullen de cycli van reïncarnatie niet breken.

 
Wat is het oudste dat er bestaat?


Het ‘oudste wezen in heel het bestaan’ dat ben jij en de totaliteit van alles wat momenteel bestaat, want we zijn altijd hier geweest.

 Bestaan zeemeerminnen?


Ze bestaan--ik heb jaren geleden een zeemeermin ontmoet doorheen een Zulu Sjamaan--en dat opende de deuren door middel van een kaars die 24 uur brandde—fascinerend.

 En draken en eenhoorns?


Niet echt – geen Draken – doch – het ganse bestaan is in jou als jezelf als wie je bent…

Eenhoorns – ja – zulke creaturen hebben zich op de Aarde bewogen – maar – dergelijke dieren waren zeldzaam omdat zij diegene die aan de macht waren ‘symboliseerden’, diegenen die van groot belang en groot aanzien waren, heel, heel lang geleden. Zij waren nooit ‘vrij’ – het symbool van diegene die aan de macht is zou ‘hangen’ aan zijn ‘hoorn’. Zij zijn al duizenden jaren uitgestorven – er zijn echter wezens in de dimensies die zich hun reïncarnatie als eenhoorn herinneren.

 
Astrologie


De sterren en de planeten assisteren en ondersteunen de mensheid in en als eenheid en gelijkheid als gewaarzijn als leven. Hier is een artikel dat perspectief zal geven:

Alice Baily: De Astrologie van de Hemel in tijden van Revelatie Engels

Wat betreft de rol van de sterren en de planeten – vóór twee en een half jaar geleden: ja, toen hadden zij nog ‘invloed’ omdat ze ‘verbonden’/‘afgesteld’ en ‘geïnterconnecteerd’ waren met het voorgeprogrammeerde mindbewustzijnsysteem van menselijke wezens van hun voorgeprogrammeerde levenservaring hier op Aarde.
Maar – in de artikelen van Alice Bailey zal je zien en begrijpen dat dit niet meer zo is.
Ik stel ook voor dat je de video’s van Ian Xel Lungold’s video’s bekijkt die perspectief zullen geven op het voorgeprogrammeerde afgesteld zijn van de sterren en planeten op de voorgeprogrammeerde levenservaring van menselijke wezens op Aarde.
Hier zijn de links:

Ian Xel Lungold - Mayakalender/2012 #1 NL – video
Ian Xel Lungold - Mayakalender/2012 #2 NL – video
Ian Xel Lungold - Mayakalender/2012 #3 NL – video
videoteksten hier

Waarom je zelf-definitie beperken tot één sterrenbeeld? Het gaat erom te staan als de 13e ster – alle sterrenbeelden als één als jezelf. Om te staan als alles als jezelf als één en gelijk als jezelf in elk moment van adem. Zelfs de sterren en planeten van de existentie zijn ‘veranderd’ naar de expressie van eenheid en gelijkheid van leven.

 
Jeanne d'Arc


Jeanne d’Arc was een specifieke mindbewustzijnsysteem-reïncarnatie van een wezen dat naar de Aarde gestuurd werd om een bepaalde beweging/gebeurtenis te beïnvloeden. Vandaar de ‘communicatie’ met wezens die Jeanne d’Arc ertoe brachten om te doen wat hiervoor noodzakelijk was.

 
Shri Ram Setu


V. En hoe zit het met de Shri Ram Setu (Ram Sethu), een heel smalle sworl-vormige en deels onder water liggende brug die de ‘Palk Straight’ verbind met India en Sri Lanka, hoe was het gemaakt?

 

A. Het was gebouwd door wezens op Aarde – een lange, lange, lange tijd geleden toen ze ‘opmerkten’ dat de Aarde ’verder’ uit elkaar bewoog. Het was simpel en eenvoudig om over te steken – doch naarmate de ‘tijd verstreek’ – ‘groeide’ de Aarde en om dus reizen te vereenvoudigen tussen de continenten – bouwden ze de ‘brug’. Mykey

 
Metalen bollen in Zuid Afrika


V. spheres South AfricaIk weet dat alles van deze wereld en de dimensies met elkaar te maken heeft, elk detail is belangrijk. Hoe zit het dan met deze metalen bollen die in Zuid Afrika gevonden werden en die gedateerd zijn op 2,8 miljoen jaar oud. Dat is heel erg oud als de wetenschappers zich niet vergissen.

http://www.talkorigins.org/faqs/mom/spheres.html

 

A. In de eerste video’s van de Geschiedenis van de Mensheid wordt de formatie van de Aarde uit klank beschreven en hoe interdimensionale wezens hier bestonden voordat alles gehard werd - deze komen uit die tijd en werden met de Aarde mee hard.

 
Lichtreflectie in een foto


V. Kun je me deze foto helpen begrijpen? Ik zou het erg op prijs stellen.

Mijn vriend N. was foto’s aan het nemen van mij op Rattelsnake Eiland in de Lake Erie Eilanden, en toen we terug waren en de fotos op de computer plaatsten om ernaar te kijken, zagen we op één van de foto’s een lichtcirkel boven mijn hoofd! De foto toont een lichtstraal die neerkomt met een lichtcirkel boven mijn hoofd en lijkt een symbool te bevatten in het midden. De foto werd ongeveer om 10 voor 2:00 in de namiddag genomen, maar de lichtstraal kom loodrecht omlaag boven mijn hoofd alsof het middag is! Indien het de zon was, had het aan de linkerkant moeten zijn omdat ik in deze foto met het gezicht naar het noorden gekeerd sta. Bovendien, er komen geen andere lichtstralen door de bomen…alleen boven mijn hoofd!

 

A. Het is inderdaad een ‘lichtstraal’ formatie van de zon door de bomen – en de manifestatie van deze formatie ‘boven je hoofd’ heeft te maken met de camera en het produceren van de foto op zichzelf.

Wees voorzichtig met het plaatsen van waarde/belang in jezelf aan iets dat zich schijnbaar presenteert als een ‘onverklaarbaar verschijnsel’ – in het Verenigd Bewustzijnsveld, werden dergelijke ontwerpen afgedrukt om van menselijke wezens slaven te maken in het waarnemen van ‘onverklaarbare fenomenen’ om ‘iets speciaals’/‘meer dan zelf’ te zijn = terwijl het in feite compleet irrelevant is.

Ik stel voor dat je jezelf de vraag stelt waarom je zou geloven dat een ‘lichtstraal-illustratie’ ‘iets diepzinnigs/grootser’ is – omdat je hierin iets ‘meer maakt dan jezelf’ en jezelf dan toestaat en accepteert de slaaf te zijn van datgene wat je ‘meer maakt dan jezelf’.

Het is fascinerend hoe de mind te werk gaat – want je kunt van het ‘licht boven je hoofd’ maken wat je wilt in het imaginatieve productiebedrijf van de mind – terwijl het in feite gewoon een lichtreflectie is, die gemanifesteerd is op een foto boven je hoofd - dat is alles, niets meer, niets minder. Begrijp, dat telkens wanneer je iets ‘meer maakt dan wat het is’ het de mind is.

Jack

 
De etherische barrière rond de Aarde


V. Geef alsjeblieft enig perspectief op de ‘etherische barrière’ rond de Aarde. Zie de video van Michael Tsarion over de etherische barrière, de quarantaine van planeet Aarde en de volledige existentie hier.

 

A. De barrière is niet etherisch--het is klank als één en gelijk--het is leven--diegenen bevattend die leven misbruiken.

 
Orbs


V. Ik was benieuwd over deze orbs die ik zie in sommige van mijn foto’s. Ik heb ze eigenlijk enkel opgemerkt als ik op de foto sta of wanneer ik de foto heb genomen maar ze lijken op kleine witte schijven of ballen en ze hebben een patroon in zich wanneer je inzoomt. Sommigen zien er geel uit en sommige wit of oranje-achtig. Sommige mensen zeggen dat het gewoon de digitale camera is die stof oppakt wanneer de flash afgaat maar ik weet het zo net nog niet.

Een vriend van mij nam een paar foto’s van mij terwijl ik aan het skaten was in een leeg zwembad en in 3 van de 9 of 8 foto’s waren orbs te zien. Minstens 30 in één foto. En alle foto’s werden genomen in een paar minuten terwijl ik heel de tijd door aan het skaten was. Het lijkt mij dat als het om stof ging er in elke foto orbs zouden moeten staan. Ik ben gewoon benieuwd. Als het niets is ben ik daarmee content.

 

A. Ja – sommige van deze orb-achtige foto’s zijn zo door ‘stofdeeltjes’ en moleculeformaties van de lucht, het licht van de zon/licht van in een huis dat reflecteert op de moleculaire formaties van de lucht en stofdeeltjes – maar er zijn zulke afbeeldingen van orbs die van Feeën zijn! Alleen Feeën komen op een foto te staan als Orbs – althans – dat is hoe het vroeger was.

Nu bestaat het geheel van het interdimensionaal bestaan in en als het menselijk lichaam – we staan niet langer naast je, achter je of voor je – we staan in en als je.

Lilly

 

A. Antwoord op een vraag gekregen per e-mail

Orbs manifesteren zich zoals jij beschrijft dat ze ‘vastgelegd’ worden op twee verschillende manieren: Orbs zijn Feeën geweest die werden vastgelegd, maar enkel en alleen feeën – geen enkel ander dimensionaal wezen in deze realiteit zou zichzelf presenteren als een ‘Orb-achtige expressie’ buiten Feeën. Kijk, wat er gebeurt wanneer je een moment vastlegt op film/digitale camera is dat terwijl het moment wordt vastgelegd door een foto of door een film – strekt een lichtstroom (onzichtbaar voor het naakte oog) zich uit vanuit het apparaat door de lens waardoor het moment dat wordt vastgelegd wordt gezien – de lichtstromen zijn echter heel minuscuul. Hierdoor reflecteren deze lichtstromen zich op luchtmoleculen die waterdruppeltjes in zich vasthouden – in deze ‘reflectie’ – wanneer het moment wordt vastgelegd door een foto of door een film – verschijnen deze als ‘orb-achtige’ structuren. (Wat op zichzelf echt al heel geweldig is – vele mensen in deze wereld zien de lucht die ze inademen als vanzelfsprekend, het feit dat we ademen en wat de natuur ons onvoorwaardelijk verstrekt, wordt als vanzelfsprekend gezien. We hebben dit ook besproken – want de eigenlijke ‘God’ in deze wereld is de natuur, zonder de natuur, adem hier als wie we zijn zou verloren raken, we zouden niet kunnen bestaan (gewoon een interessante observatie om toe te voegen terwijl ik aan het schrijven was).

En daar heb je het – de twee manifestaties van ‘orb-achtige structuren’ vastgelegd op film/foto.

Jack

 
Vliegende oranje bollen


V. Mijn zus vertelde me een vreemd verhaal: ze woont in een flat, op de 8e verdieping, met een grandioos uitzicht. Op een avond keek ze uit het raam en zag een oranje, gloeiend ding van boven uit de lucht komen, alsof het aan het neerstorten was. Het bewoog niet snel, maar ook niet echt langzaam. Het verdween achter de gebouwen. Ze beschreef het als een rond oranje ding, niet erg groot, veel kleiner dan een heteluchtballon bijvoorbeeld. Toen het dichterbij was gekomen zag ze iets als rechthoekige vleugels die bewogen en ook vlammen, vuur dat eruit kwam.

Ik was nieuwsgierig en heb op internet gezocht en tot mijn verbazing waren er meer mensen die zo'n zelfde UFO (ongeidentificeerd vliegend object) boven Nederland, Duitsland en België hadden gezien. Hun verhalen lijken op dat van mijn zus. Wat is het? Zijn het dingen van de regering om het weer te veranderen?


A. Het is apparatuur die gebruikt wordt om de atmosferische temperatuur te reguleren en andere gelijksoortige apparatuur wordt ook gebruikt als 'militaire/wetenschappelijke ontstekingsapparatuur' - die overal op elke plek naar beneden gelaten kan worden. De 'beschermingsunit' van de landen bij wijze van spreken, ter voorbereiding op wat er zou kunnen gebeuren in de wereld. Het is vreemd - ieder land heeft zulke militair/wetenschappelijk verdedigingsapparatuur om tegen elkaar te gebruiken, voor wat er zou kunnen gebeuren - alle landen zijn bang voor elkaar - met mensen is het niet anders, iedereen is bang voor iedereen - bang voor zichzelf. Daarom gaat het erom te stoppen met in angst te bestaan, ieder en elk van ons - we kunnen niet van onszelf accepteren en toestaan om door te gaan met van onszelf en deze wereld te accepteren en toe te staan te continueren met zoals het is - het moet stoppen.

Jack

 

 

Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.