dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

33. Hoe Channeling en mediums werden gecreëerd

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
27 augustus 2007
tekst van video - video kun je hier te bekijken

H

ier is Jack weer en ik ga het hebben over de creatie en doel van channels en mediums.
Oké, wat hebben we tot zover vastgesteld? Ten eerste dat mensen, vanaf het begin, voorgeprogrammeerde mindbewustzijnsystemen waren – en zijn - ontworpen door de Annunaki en de Sirians, en Marduk (natuurlijk) en Enki en Enlil; en dat er een tijd kwam voor deze wereld/deze planeet – en Anu wist ervan – dat er geen interdimensionale toegang zou zijn en dat hij zijn aanwezigheid moest automatiseren door, zoals ik heb uitgelegd, het Witte Licht te plaatsen en het Witte Licht Systeem (hij had wel dimensionale toegang, maar niet hier in dit 3D-gemanifesteerd stoffelijk universum); en dat hij de Ziel Constructie automatiseerde. En in de Ziel Constructie, samen met Het Witte Licht, werden alle herinneringen geplaatst (van vorige levens, van de gehele plaatsing van herinneringen van het mindbewustzijnsysteem). Menselijke wezens leven dus herinneringen. Zij zijn herinneringen. Zij zijn herinneringen geworden door de Ziel Constructie. Zij werden dus steeds weer opnieuw gerecycled – keer op keer opnieuw – en zo hebben zij dus hun levens geleefd.

 

Over channels en mediums. Ik heb eerder gezegd dat dimensionale wezens toegang hadden tot een punt waar zij zich alleen in het hoofdgebied van mensen konden plaatsen. Dat is alles wat ze deden – ze plaatsen zich alleen maar in het hoofd van mensen. Dat is hoe channeling gebeurde. Ik heb het over projecties gehad, dat gebeurde op dezelfde manier.

Channeling werkte als volgt: channeling was specifiek; vanuit het perspectief van alle channelings, alle woorden die geschreven werden en alle wezens die gechanneld hebben door channels die nu bestaan. Ik zal het later over mediums hebben – want dat is een heel ander verhaal – maar, bij channels staken de wezens zich gewoon in hun hoofd, dat is alles. Zij hadden een van tevoren geschreven script dat zij voorlazen, oké? Zo was het in het begin, dat het dimensionale wezen zijn hoofd in het menselijk wezen stak, het script had en begon te spreken. Maar toen de systemen zich begonnen te ontwikkelen hier op Aarde als menselijke wezens, ontwikkelden de systemen van de dimensionale wezens zich ook.

Zij deden het volgende: ze ontwierpen daadwerkelijk een mindbewustzijnsysteemplaatsing met al voorgeprogrammeerde informatie over wat er via de channels gezegd moest worden. Dus wat zij deden was, voor een moment, de mind van het menselijk wezen onderduwen. Het is echt een plaatsing in het menselijk lichaam, je mind; het is van waaruit je spreekt, van waaruit je denkt, van waaruit je voelt, van waaruit je jezelf ervaart enz.

Dus wat zij deden was de mind onderduwen. Met andere woorden, ze konden de mind niet uitzetten, want mijn god, als ze je mind zouden uitzetten, zou je sterven (omdat je menselijk lichaam zo afgestemd is op deze interdimensionale systemen – als je de stilte die jij bent niet begrijpt, zul je sterven, word je krankzinnig).

Dus ontwikkelden ze deze opgewaardeerde mindbewustzijn channelingsystemen. Wat er dus gebeurde is dat er een dimensionaal wezen voor een mens-als-channel kwam en zijn mind werd ondergeduwd. Voor het menselijk wezen voelde het echter alsof hij een stap terug zette en een ander wezen binnenliet. Maar dat was echt niet zo. Wat de ervaring van ‘een stap terugzetten’ werkelijk was, was het onderduwen van de mind, daadwerkelijk naar beneden geduwd, maar het wezen ervaarde dit als achteruit gaan; en wat er dan gebeurde was dat het mindbewustzijn channelingsysteem geplaatst werd. Het was geprogrammeerd met een andere stemtoonsoort, met een ander woordconstructie-programma, en het was absoluut geprogrammeerd met een bepaalde boodschap en er zat zelfs een stopwatch op. Met andere woorden: het hele script zat erin.

Vanwege de mind van het menselijk wezen konden ze niet langer dan twee uur blijven; niet langer – want wat er zou gebeuren is dat als de mind van een mens te lang weggedrukt wordt, dat het gehele mindbewustzijnsysteem zal stoppen en de mens zal dan sterven. Zo ernstig zijn die dingen. Dus over het algemeen, op zijn hoogst anderhalf uur tot twee uur.

Zo werkte channeling. Je had natuurlijk de ‘beroemde’ namen en zulke dingen en dat was specifiek. Ik moet nog toevoegen dat deze geprogrammeerde mindbewustzijn-channelingsystemen voorgeprogrammeerd waren en de tonaliteit van het stemgeluid was specifiek. Waarom? Omdat de tonaliteit van de stemmen alle andere mindbewustzijnsystemen van de mensen die luisterden naar de channeling, programmeerde en dat er zelfs systemen geïmplanteerd werden via de tonaliteit van de stem van het mindbewustzijn-channelingsysteem, dat in de mens die channelde was geplaatst.

Dus mensen, het was niet echt een wezen dat doorkwam. Lang geleden kwamen er wel echt wezens door, maar meer recentelijk… [video stopt abrupt]


omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.