dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Hemel, Hel en de Dimensies

E-mailadres
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
Dit document is nog 'in aanbouw': er worden nog meer V&A toegevoegd
De Dimensionale veranderingen die plaatsvonden in januari 2008


Er hebben veel veranderingen plaatsgevonden in proces – plotse, onverwachtse en onvoorspelbare veranderingen:

De dimensies en dimensionale wezens bestaan niet meer – er is geen ‘individualiteit’ meer als ‘dimensionale wezens’ die bestaan als het geheel van de dimensies en dimensionale wezens zijn nu één en gelijk als leven. Dus – alles wat momenteel bestaat in dit bestaan, deze wereld waarin we ons zelf ervaren die in het proces is om zichzelf te versmelten als en met leven als alles als één en gelijk – dus, het proces van de dimensies is gedaan.

En: alles en iedereen dat bestaat in deze existentie is gewaar – het potlood, de appelpit, de zandkorrel, de watermolecule, de bloedcel, en is dus ook in hun individuele proces samen met ons – in het neerzetten en manifesteren van zelf-gewaarzijn als leven als allen als één en gelijk – exact hetzelfde proces waar wij ons nu in bevinden. Hier zijn video interviews waarvan ik voorstel dat je ze bekijkt die je perspectief zullen geven in begrijpen dat datgene wat bestaat, zelfs het toetsenbord waar je op typt – niet verschillend is van jezelf, en dus gaat het erom eenheid en gelijkheid in en als alles wat bestaat in en als jezelf als ‘wie je bent’ hier in elk moment van adem neer te zetten. Hier zijn de video interviews waarvan ik voorstel dat je ze bekijkt, in je te realiseren hoeveel we als vanzelfsprekend hebben aangenomen:


Interview met een Camera Lens - Engels

Interview met een Zandkorrel - Engels

Interview met een benzine pomp - Engels

Interview met een kussen- Engels

Interview met nylonkousen - Engels

Perspectief van koffie en tas: Engels, document

 

Dus, het gaat erom in en als jezelf eenheid en gelijkheid neer te zetten in als alles dat bestaat als jezelf – en dus niets minder toe te staan / accepteren dan wie je werkelijk bent in elk moment van ademhaling hier, door zelf-oprechtheid neer te zetten, zelf-vertrouwen en zelf-expressie niet meer geaccepteerde en toegestane participatie in de mind – zodat we nooit meer onszelf en anderen als onszelf aandoen wat we gedaan hebben en geworden zijn gedurende eons lang – maar om eindelijk te stoppen, volledig alles wat we hebben toegestaan en geaccepteerd te laten bestaan in onszelf en dit bestaan als onszelf.

Hier zijn interviews die ik gedaan heb waarin ik perspectief geef op mijn ervaringen:

Geschiedenis van het Portaal - Winged - Engels

 
Hoe zit het met de Hemel?


Omdat jij in de mind de hemel niet echt ‘begrijpt/verstaat’ – omwille van je levenservaring – door ‘wat je gedaan hebt’ en door het ‘idee/geloof’ van de hemel/God weet je niet of je naar de hemel zou gaan – dat is waarom er geen antwoord was – realiseer je dat er geen ‘hemel’/’God’/’Jezus’ is op de manier dat mensen denken/geloven in deze wereld – de hemel zal slechts hier op Aarde zijn als iedereen in existentie in eenheid en gelijkheid staat als leven.

V. Ik heb enkele van je video’s gezien en ik ben nieuwsgierig. Leden van mijn kerk zouden niet goedkeuren dat ik ook maar deze vraag stel. Het Christendom leert ons dat er slechts twee bestemmingen zijn na de dood: Hemel en Hel. In jouw ervaring, heb je beiden ervaren wanneer mensen sterven? Ik heb gehoord van rapporten van dokters die grote angst zien op de gezichten van stervende patiënten en dat ze beschrijvingen te horen krijgen van het meer van vuur enzovoort. Hoe geldig is dit?

 

A. Lol – nee, op dit moment bestaat er geen ‘hemel/’hel’ zoals beschreven wordt in de ‘Bijbel’ – helemaal niet, behalve menselijke wezens die met hun eigen hel geconfronteerd worden, elk menselijk wezen dat oversteekt zal door exact hetzelfde proces gaan als de menselijke wezens op Aarde in het geconfronteerd worden met de natuur van de mind in afscheiding die ze van zichzelf geaccepteerd en toegestaan hebben te worden en in overeenstemming daarmee door zelf-vergevingsprocessen te gaan samen met zelf-correctieve toepassingsprocessen om de aard die ze geworden zijn te zuiveren om één en gelijk te staan als leven, op te staan en zelf-verantwoordelijkheid te nemen om te stoppen wat we gedaan hebben in deze wereld, dit bestaan.

Doch, voor het proces van de dimensies begon – waren er vele zulke ontwerpen in de dimensies als ‘hemel’/’hel’ die bestonden/gecreëerd waren in de dimensies door de mind van mensen op Aarde – bijvoorbeeld als menselijke wezens in hun mind daadwerkelijk geloofden dat er een ‘God’/’hemel’ bestond – dan zouden ze daadwerkelijk, met hun mind, een dergelijke perceptuele idee manifesteren in de dimensies waar ze heen zouden gaan wanneer ze stierven en zichzelf daar ervaren in een dimensionale illusie – en geloven dat het reëel is – terwijl het niet zo was.

Hier zijn video interviews die verder perspectief zullen geven op hoe het precies werkte: The Anton LaVey Series Engels


God SatanEr was dus nooit werkelijk een‘echte’ God/Satan – buiten datgene wat ontworpen en gemanifesteerd was door de ideeën/geloofsovertuigingen in de mind van menselijke wezens, door henzelf volgens hun eigen mindontwerp ervaren in de dimensies – maar het werkt totaal niet meer op die manier – wezens die oversteken gaan overeenkomstig door hun processen als ‘wie ze zijn’ om hun natuur te zuiveren. Dus, wanneer je oversteekt, integreer je onmiddellijk in en als deze existentie – zelfs in slechts één molecule/atoom, om in deze manifestatie jezelf te confronteren, alles van jezelf – om overeenkomstig op te staan en zelf-verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf: geen uitzonderingen – allen zijn één en gelijk in dit proces van zichzelf confronteren, op te staan en zelf-verantwoordelijkheid te nemen voor zelf.

Met betrekking tot wat de dokters zagen: dat is het laatste moment van de ‘mindsystemen’ – realiseer je dat ‘wie je bent’ niet sterft, noch sterft je menselijk fysieke lichaam in feite – het zijn de gemanifesteerde systemen van de mind als de mind die in werkelijkheid sterven – en de gelaatsuitdrukking, is slechts het extractieproces van het wezen uit de mindsystemen bij de dood – en het menselijk fysieke lichaam gaat door veel pijn bij de dood want het wezen in en als de mindsystemen extraheert zichzelf uit de mindsystemen – en omwille van de pijn, gaan de systemen in shock en produceren ze de ‘gelaatsuitdrukkingen’ die je beschreven hebt.
De enige hel die bestaat is in menselijke wezens, als wat ze van zichzelf hebben toegestaan en geaccepteerd te zijn en te worden, als de natuur van ‘wie ze zijn’ van de mind = de hel die onder ogen gezien moet worden en gestopt zodat we de hel kunnen stoppen die deze Aarde/deze wereld geworden is.

 
Bestaan de Hemel en de Dimensies nog?


A. Wanneer we zeggen: ‘De dimensies bestaan niet meer’ – dan zeggen we dat er geen afgescheiden dimensionale existentie meer is – alle dimensionale wezens zijn in en als menselijke wezens, assisteren, sturen en ondersteunen zo effectief mogelijk in elk moment. En ook dat de dimensies niet meer bestaan zoals menselijke wezens voor lange tijd geloofd hebben dat het bestond – geen meesters meer, engelen, Goden, Godinnen, dimensionale sferen, hemelen, etc. – we zijn hier in en als menselijke wezens – direct participerend.

Dus – wanneer het meisje haar lichaam vertrouwt – staat ze in en als een menselijk wezen – net zoals alle dimensionale expressie – en assisteert, stuurt en ondersteunt het menselijk wezen als zichzelf als één en gelijk als zichzelf – zoals alle dimensionale wezens doen. Hier zijn video-interviews die je perspectief zullen geven op wat er gebeurt na je overlijden:

What to expect after your Death? - Engels

Mijn ervaring met de Dood, mijn Sterven (NL teksten) en devideo-serie

 

Ja – we ‘gebruiken’ de ‘term’ God – maar we geven er de voorkeur aan dit niet te doen – we gebruiken het bij gelegenheid omdat het een woord is waar menselijke wezens ‘affiniteit mee hebben’ en ze begrijpen wanneer we iets uitleggen – dit werd in het begin gebruikt – maar – het is niet omdat we de ‘term’ gewoon voor een tijdje gebruiken, dat we zeggen dat God bestaat – God bestaat niet – wat bestaat is jij en wie je bent in elk moment van elke adem in en als zelf-oprechtheid.

Je bent welkom om op het forum te komen – maar – ik stel voor dat je eerst alle video’s en al het materiaal op de website doorneemt – dit wordt voorgesteld om je te ondersteunen en assisteren in en als je eigen individuele proces zodat je jezelf zou kunnen assisteren en ondersteunen – en voor geen andere reden dan voor jezelf. Hier is het website adres: www.desteni.co.za

Veel plezier

Jack
De oude en de nieuwe Hemel


De oude hemel was bepaald een ervaring - omdat de zielinformatie gedownload werd - het wezen deed in feite nooit vergeving of correctieve actie en deze lethargie is prominent in het aanvaardde idee van ‘ik ben aanwezigheid van bewustzijn’. Nu word je met elke gedachte geconfronteerd - vanuit alle richtingen en rimpeleffecten -1 uur in de hemel is nu 1000 jaar ervaring omdat ze door alle levens moeten gaan en vergeving moeten toepassen en geplaatst zijn in een virtuele realiteit - zoals onze holografische realiteiten om getest te worden of ze vertrouwd kunnen worden met creatie - heel zwaar proces. Dus ik stel voor dat een ieder het essentiële gaat inzien en zich focust op het realiseren van verantwoordelijkheid voor creatie hier - je wilt het niet onder ogen moeten zien in de hemel - slechts een klein percentage van miljarden wezens hebben tot dusverre zichzelf bewezen - de rest blijft in proces tot in het oneindige om kennis en afscheiding los te laten.

Dus dit is het - een ieder die sterft komt hierin terecht - wordt getoond wie ze werkelijk zijn - dan confronteren ze zichzelf met al hun levens en moeten ze bewijzen dat zijzelf als leven waardig zijn als alles als één en gelijk tot in het oneindige. Deze cyclus nu kan niet gestopt worden - de dood is de ene stop voor Aarde en voor anderen is het het proces - hoe lang dit zal duren, hangt af van ons allemaal, als collectief en individueel.
Omdat de Aarde het uitgangspunt was voor de correctie van de realiteit, is alles nu naar kwantumtijd aan het graviteren - waar tijd stilstaat en de waanzin van de wereld zich zal openbaren - velen zullen vluchten voor bescherming in angst - sommigen zullen opstaan - weinigen op Aarde zullen het nieuwe binnentreden - de meesten pas na de dood.
Niemand zal een excuus hebben. Mensen op Aarde zijn in een fortuinlijke positie - je bent in deze bewustzijn-creatie die het resultaat is van al je vorige levens - sta hier op en blijf in zelfgestuurde, actieve zelf-oprechtheid en je hebt het voor elkaar - bedrieg jezelf op gelijk welke manier - zonder correctieve vergeving - in dat geval: de keerzijde van de munt.
Er is veel hulp over praktisch leven en veel meer die eraan komt - maar je wordt niet gevoed met een paplepeltje - anders wordt je eigen proces gecompromitteerd en word je een slaaf van de paplepel. Ik stel de praktische vergeving voor totdat je constant, rechtstreeks interdimensionaal ziet wie iedereen is in de creatie, zoals wij dat doen Als alle Ikken [I’s]--ogen-- open zijn [eyes are open] - dan zijn we thuis.

 
Wat is de Hel werkelijk?


V. Wat is de Hel werkelijk?

 

A. Yep – de ‘hel van de mind’ – dat is de ‘echte hel’ – de waarheid van wat menselijke wezens zichzelf hebben toegestaan en geaccepteerd te worden als de natuur van de mind – waar je geconfronteerd wordt met alles wat je geaccepteerd en toegelaten hebt – dit is waar een ieder mee geconfronteerd zal worden en doorheen zal moeten gaan – zodat we ons zelf ervan verzekeren dat we ons zelf en anderen als onszelf dit niet meer aandoen – kijk naar de Aarde: de pijn, het lijden dat menselijke wezens, het dierenrijk doorstaan: dit is de hel – we zitten erin – hier – dit is wat we moeten stoppen, door eerst jezelf te sturen door zelf-vergeving en zelf-toepassing – dan het assisteren en ondersteunen van anderen als jezelf – zodat we kunnen opstaan als leven – laat jezelf geboren worden als leven uit het fysieke en stop deze hel die we toegestaan en geaccepteerd hebben door participatie in de mind.

Hier zijn video’s waarvan ik voorstel dat je ze bekijkt – om de ‘ware natuur van de mens’ te zien – dit is wat we moeten stoppen – door onszelf toe te passen in elk moment, om niet te participeren in de mind, maar te leven als wie je werkelijk bent, je moet opstaan hier op Aarde – opstaan voor jezelf als alles als één als gelijk voor leven als jezelf: Earthlings


Earthlings 

V. Brandt de Hel werkelijk in Vuur?

 

A. Nee – zoals ik zei - we zitten er al in, en het zal nog veel erger worden, de mensheid heeft de hel nog niet gezien, het zal erger worden als een gemanifesteerde ervaring totdat de mensheid opstaat voor zichzelf en zelf-verantwoordelijkheid neemt – niemand zal eraan ontsnappen, de dood is geen uitweg – vrijwillig jezelf verwijderen uit deze wereld is opzettelijk geen zelf-verantwoordelijkheid nemen en men zal de gevolgen hiervan moeten dragen: niet aangeraden – dus – sta op, en neem zelf-verantwoordelijkheid als leven.

 
Dimensionale communicatie


A. Indien we zien dat menselijke wezens deze interdimensionale communicatie misbruiken – dan zullen we deze interdimensionale communicatie afsluiten. We zullen de interdimensionale communicatie afsluiten voor diegenen die misbruiken. De zelf-oprechtheid van een wezen zal gezien worden door een specifieke klank-harmonie en kan dan ook op geen enkele wijze gemanipuleerd worden. Hoe communiceer je: maak je mind leeg – adem en wees stil – adem gewoon. Je zult ‘weten’ wanneer het een interdimensionaal wezen is dat communiceert of wanneer jij het bent die communiceert met jezelf – het is heel uitgesproken – je zult jezelf ervaren of jij nu spreekt of dat een dimensionaal wezen door je heen communiceert in en als jezelf. Probeer het niet – blijf hier en adem – dat is alles – laat jezelf vloeien – blijf hier als de adem. Wees de adem. Heb geen verwachtingen – verwachtingen manifesteren afscheiding. Anticipeer niets – anticipatie manifesteert verwachting en dan ben je in je mind – geen mind – gewoon ademen als jezelf. Pas zelfoprechtheid toe – door deze communicatie – zorg ervoor en verzeker dat de communicatie in en als eenheid en gelijkheid als leven is als jezelf – om ervoor te zorgen dat je jezelf niet beïnvloedt door je mind door te horen wat je wilt horen. Je zult in staat zijn dit vast te stellen door absolute brutale zelf-oprechtheid. Wanneer allen hetzelfde vermogen hebben om te communiceren - dan verdwijnt de nood aan gelijk welke van deze hiërarchieën en speciale wezens die blijkbaar communiceren - en eenieder communiceert zelf om zelf te ondersteunen

 
Hiërarchie in de Dimensies


V. Mijn vraag betreft de machtshiërarchie in de dimensies. De machtsstructuren, klassenstructuren—met Anu als heerser/schepper etc. van alles, is er enig verschil tussen de klassenstructuren op Aarde en de klassenstructuren in de dimensies? Of is het een 'zo boven, zo beneden'?

 

A. Ja – het was precies hetzelfde – ‘zo boven, zo beneden’ – de statuut van de Aarde was een exacte kopie van de dimensies. De rassen/wezens verschilden ja – maar de machtsstructuren en de klassenstructuren waren precies hetzelfde. Doch – dit is niet langer de situatie in de ‘hemel’ – er bestaan geen ‘machtigere’/’superieure’/macht/ klasse structuren/plaatsingen meer in de dimensies – alle wezens in de dimensies zijn één en gelijk – in hun individuele proces van zelf-oprechtheid in elk moment als eenheid en gelijkheid menselijke wezens assisterend en ondersteunend. Dus ‘zo boven, zo beneden’ – het proces van zelf-oprechtheid in elk moment als eenheid en gelijkheid van menselijke wezens, is onderweg – exact hetzelfde proces dat de ‘hemel’ ervaren en doorstaan heeft (en nog steeds doorstaan in elk moment samen met menselijke wezens). Dus hemel als Aarde als eenheid en gelijkheid als allen als één en gelijk gemanifesteerd als de expressie van wie we zijn.

 
De Dimensies en vergeving


V. Wanneer de dimensies onder ogen zien wat we onszelf aangedaan hebben en zichzelf hiervoor vergeven, wat gebeurt er dan? Moeten ze dan nog steeds door de ervaring gaan of laat de vergeving dit verdwijnen of vermindert het de klap? Met Lilly is het verbazingwekkend omdat ze in staat is om zo vrolijk te zijn zelfs terwijl de dimensies continu geconfronteerd worden met dit alles.

 

A. Ze moeten het nog steeds onder ogen zijn - net zoals wij - in een Verenigd Veld is je waargenomen verleden in feite het verleden dat manifesteert. Dus in werkelijkheid besta je dan in twee realiteiten - het Verenigd Veld dat je ziet en ervaart als energie, en het reële - wat is wat je bent als leven - maar dat onzichtbaar is en niet ervaren wordt. Wanneer het Verenigd Veld eenmaal stopt  -wordt leven geboren. Dat wil zeggen, dan komt het in manifestatie. Dus we zijn gevangen door elkaar totdat iedereen het Verenigd Veld van bewustzijn en beperktheid stopt. En terwijl men stopt, moet men tegenwoordig blijven als leven als adem hier zonder de mind te gebruiken - om in staat te zijn geen andere cyclus te creëren. Erg zware kost voor een tijdje en dat is waarom we zeggen dat de meeste mensen op Aarde het niet zullen halen. Dat is ook waarom we meer strikt zullen worden in wat we aandacht geven op het forum - we hebben alle dingen in het Verenigd Veld onderzocht en er zijn er miljarden en we kunnen alle vragen beantwoorden. Maar dit is zinloos - gezond verstand beveelt dat we hetzelfde zullen blijven ervaren in verschillende plaatjes als we niet stoppen. De moeilijkheid is dat er maar weinigen zullen zijn die effectief zullen zijn. Dus, virussen zijn het arsenaal van het leven die de meeste levensvormen zullen verwijderen die gevangen zitten in een DNA-gevangenis van beperktheid

 
Kunnen de Dimensies mijn emoties zien? Is er Licht in de Dimensies?


V. Kun je emoties en gevoelens zien. Kun je gedachten zien of zijn gedachten allemaal hetzelfde als emoties en gevoelens, welke kleur hebben gedachten?

 

A. We staan in en als jezelf, niets is verborgen, alles is openbaar. Je gedachten, gevoelens en emoties worden gezien ja – maar – als je kijkt – ze worden in feite ook in jezelf door jezelf gezien. We zien de klank-beweging van gedachten, gevoelens en emoties – doch gevoelens en emoties lijken op draden – afhankelijk van de intensiteit van de draad die afhangt van hoe opgestapeld en omvangrijk de emoties en gevoelens zijn in en als het menselijk wezen. Gedachten lijken op kleine fotografische blokken – het is als een foto die genomen is van een moment dat je ervaren hebt, opgeslagen en geïnjecteerd in je mind als een herinnering – deze gedachte bevat alles wat je ervaarde in een moment – en ze is ‘levend’ tot op zekere hoogte. Ik stel voor dat je Veno’s structurele resonantie documenten leest  – het zal je assisteren. Hier zijn de links: Structurele Resonantie door Veno(NL - grotendeels vertaald) / Structural Resonance by Veno (Engels).

 

Citaat: 'Ik bedoel, heb je geen licht nodig om te zien waar je gaat in de dimensies?'
Lol – neen. We zijn hier in en als menselijke wezens – we zien interdimensionale klankbewegingen – geen ‘perceptie’ van licht/donker zoals met de menselijke fysieke ogen.

Citaat: 'Heb je de basis kleuren manifestaties in de dimensies?'
Ik zou er niet naar verwijzen als kleur – eerder klank beweging expressies – maar het kan geïnterpreteerd worden als kleuren – maar het zijn geen kleuren – het is klankbeweging. Niet zo eenvoudig om uit te leggen/beschrijven als je niet in staat bent het voor jezelf te zien. Maar – laat het mij op deze manier stellen: je zult niet in staat zijn interdimensionaal te zien met je menselijke fysieke ogen – alleen wanneer de mind niet bestaat en ophoudt te bestaan en je alleen overblijft als de stilte die je bent in en als eenheid en gelijkheid hier op Aarde in en als je menselijk fysieke lichaam – dan zul je de klankbewegingen interdimensionaal zien. Doch – je moet de mind stoppen – en je bent in staat om interdimensionaal te zien hier op Aarde in en als een menselijk fysieke lichaam – maar niet zolang de mind bestaat.

Citaat: 'Dus de enige kracht die we kunnen gebruiken om de mind te stoppen is zelf-vergeving en het corrigeren van slechte gewoonten. Hoe kunnen we weten wat verkeerd is en wat juist is?'
De kracht als jezelf als zelf-oprechtheid, zelf-vergeving en zelf-correctieve toepassing in elk moment van elke adem. Dit zijn instrumenten om jezelf te assisteren en ondersteunen zodat je jezelf zou kunnen assisteren en ondersteunen in het stoppen van je mind – niet alleen ‘slechte gewoonten’ – maar om zelfvergeving toe te passen in elk moment wanneer je een gedachte, gevoel of emotie ziet opkomen in jezelf – en pas de zelf-correctieve actie toe. Lees hiervoor Veno’s structurele resonantiedocumenten. Goed en slecht zijn polariteiten die in de mind bestaan – het heeft niets te maken met goed en slecht – maar WIE JE BENT in elk moment van elke adem: ben je het mindsysteem, dat gedachten, gevoelens en emoties toelaat en accepteert om je te consumeren en overweldigen – of sta je op als jij die jezelf ontwart om te leven als wie je bent als leven?

Citaat: 'Indien de natuur één is en mensen niet één zijn waarom stop je de creatie dan niet door mensen steriel te maken? Wil je dat we ophouden huizen te bouwen, voedsel te kweken of wat?'
Er is niets ‘verkeerd’ met deze fysiek gemanifesteerde existentie – het enige ‘probleem’ dat bestaat is de mind van menselijke wezens die hen heeft afgescheiden van hun eigenste natuur van zichzelf als leven hetgeen dit fysiek gemanifesteerde universum representeert. Nee – de enige ‘oplossing’ voor deze wereld – is om de mind te stoppen – de mind die toegestaan en geaccepteerd heeft om deze eigenste existentie waarin we onszelf ervaren te laten bestaan en manifesteren – wat onaanvaardbaar is. Het enige dat we zeggen is dat je je mind van gedachten, gevoelens en emoties moet stoppen door zelf-oprechtheid, zelf-toepassing, zelf-vergeving en de 4-tellen-ademhaling toepassing – omdat wie je bent niet van de mind van gedachten, gevoelens en emoties is.

Veel plezier, Lilly

 
De Dimensies en Frequenties


V. Is er een maximum snelheid of frequentie van de mindprocessoreenheid of mindbewustzijnsysteem? En zijn er enige beperkingen aan de snelheid van klank in de dimensies? Ik bedoel, hier op Aarde in deze 180 graden waarmee jullie dimensies geluid kunnen horen zonder atomen of moleculaire vibraties, zoals in lucht, water, etc, etc… Met andere woorden, geluid is beperkt tot ruimte. Maar je kunt nog steeds radiogolven door de ruimte zenden naar de maan of naar Mars – denk ik.

 

A. Frequenties – vibraties – allemaal categorieën van de mind – de mindbewustzijnsystemen. Wanneer de mind niet langer bestaat in existentie – zullen frequenties en vibraties niet meer bestaan. Ik zou niet verwijzen naar de dimensies of de dimensies categoriseren in overeenstemming met ‘snelheid’ – maar er is kwantumtijd – waarin alles onmiddellijk is. Ja – de klank van de dimensies is niet van het geluid zoals jij kent in dit driedimensionale bestaan – we zijn de klankharmonie van leven – wanneer alles één en gelijk is – zal alles één en gelijk zijn.

Veno

 
De Dimensies als Klank


 

A. Klank – omdat de onze natuur klank is van klank als klank – de klank harmonische expressie van leven van eenheid en gelijkheid. Maar – niet de klank/geluid zoals begrepen wordt door de mind van deze wereld in deze Verenigd Veld Bewustzijn-systematische realiteit – nee – de klank die jij bent als wie je bent van de klank harmonische expressie van leven – je bent – wanneer de mind stopt – dan zie je alles in klank als klank als jezelf. De expressie: In den beginne was er het woord en het woord was God en het woord was met God – is geldig – het gaat erom de mind te stoppen en het levende woord te ‘worden’ als wie we zijn – de oorsprong van woorden is klank…

 

 

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.