dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

De Gedachte als Gereedschap

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
19 juli 2007

D

it is Gedachte. Onlangs heb ik een interview gedaan over mijn ontwerp en manifestatie en doel in en als de mens en het menselijk lichaam - wat jij eigenlijk in je geheel bent zoals je op dit moment bestaat.
Dus, gedachten als gereedschap gebruiken, mij als gereedschap gebruiken:
Allereerst, begrijp dat gedachten een geschenk op een gouden dienblad zijn, als je zou begrijpen wat ik je laat zien en hier expressie aan geef.

Hoe? Als volgt:
Je gedachten onthullen en tonen, aanzienlijk gedetailleerd, een gemanifesteerd deel van jou, waarvan jij jezelf hebt afgescheiden.
Oké. Luister naar me: ik zou je willen adviseren om te beginnen met - personen die relatief nieuw met dit proces zijn - om hier te blijven. Wat betekent het om hier te blijven? Begrijp dat je nooit werkelijk Hier bent geweest. Je hebt in rondjes gelopen in je mind Daar. En je hebt je tijd doorgebracht Daar, wat je mind is. Je bent niet totaal Hier geweest, wat een gemanifesteerde expressie van je hele menselijk lichaam is als bestaan als alles als één als gelijk.
Dus ademen helpt en ondersteunt je om Hier te blijven. Want het is noodzakelijk dat je een fusie met jezelf in praktijk brengt, om hier te zijn, wat uiteindelijk een natuurlijke expressie van Zelf zal worden. Zoals met alles, moet je ergens beginnen, HIER, met ademen.
Als er een gedachte opkomt, één gedachte komt op, de mind gaat erg langzaam, wat wil zeggen dat gedachten eigenlijk erg langzaam bewegen - als je jezelf maar een moment in en als de adem zou geven. Dus als een gedachte in je opkomt, in het ademen, adem natuurlijk maar wees gewaar van je ademhaling hier met jezelf. Kijk nu naar deze gedachte.

 

L

uister goed naar me: je moet bijzonder specifiek zijn met gedachten. Omdat de gedachte een gemanifesteerd deel van jou vertegenwoordigt waarvan je jezelf hebt afgescheiden. En als je die gedachte letterlijk Hier naartoe neemt... Hier, wat betekent dat 'een gedachte hier naartoe nemen?' Je schrijft die gedachte op - heel specifiek - wat is de essentie van die gedachte, waaruit bestaat de gedachte, wat is er binnenin de gedachte, wat ervaar je met betrekking tot de gedachte, wat ervaarde je in die gedachte, wat is het ontwerp van die gedachte - dat wil zeggen dat je moet opschrijven waaruit de gedachte bestaat, de complete specifiteit van de hele gedachte: je ervaring in de gedachte, je ervaring naar de gedachte toe. En je zult beseffen dat gedachten altijd op herinneringen zijn gebaseerd. Altijd.
Sommigen op plaatjes, anderen komen als woorden. Je moet die twee min of meer identificeren. De op plaatjes gebaseerde zijn meestal herinneringen. Je moet de details van het plaatje dat als herinnering opkomt, opschrijven, je ervaring in die herinnering, je ervaring nu van de herinnering - en kijk dan naar wat die herinnering je laat zien, waarop je nog steeds reageert van binnen. En als er geen reactie was zul je moeten graven en het verdomme vinden. Excuseer me voor het woord. Omdat, wanneer er geen ervaring is, het wil zeggen dat het een onbewuste manifestatie is die jou nog steeds beïnvloedt en je hier beheerst.
Dus de gedachten die opkomen, zullen je laten zien wat jou precies hier beheerst en beïnvloedt om niet in volledige, onvoorwaardelijke zelfexpressie één en gelijk, te zijn met jezelf als alles als één als gelijk. Wanneer de gedachte als woorden opkomt, moet je specifiek onderzoeken en bekijken wat die woorden je laten zien, waarom komen ze op in je hoofd - dat is het eerste punt. Want als gedachten als woorden opkomen in je mind, dan is er iets tegen jou in jou aan het praten. Woooha! Dan moet je de STOP-bordjes omhoog doen, want dit betekent een enorme toegestane en geaccepteerde afscheiding, een enorme! Want, iets praat er tegen je, ik bedoel maar, wie? Ik ben alleen hier. Als er iets anders tegen je praat: waarschuwingsborden! Ik moet stoppen! Waarom praat ik tegen mezelf? Of wat praat er tegen me?

Ik adviseer ook degenen die net starten met het proces om de stront op te schrijven - excuseer me voor mijn taal - maar het is een stronthoop binnenin je, om een meer directe manier van uitdrukken te gebruiken. Want het is onnodige troep die je ervaring van jezelf nogal vreselijk maakt. En ik ben er zeker van dat mensen zichzelf niet langer als verschrikkelijk willen ervaren. Dus schrijf jezelf op en uit. En daarmee zal de expressie van jezelf opstaan en naar voren komen.

 

D

e mensen die al een tijdje in proces zijn in het ontwikkelen van zelf-vertrouwen, adviseer ik om als er een gedachte opkomt, om te wachten en te kijken naar welke twee andere gedachten opkomen. Je hebt dus drie gedachten. Want de mind werkt in drietallen, wat de primaire constructie is van hoe de mind bestaat in relatie met zichzelf. Altijd drie punten. Als de ene gedachte opkomt, zullen er altijd nog twee komen. Je zult het zien.
Neem nu deze drie gedachten en bekijk wat die drie gedachten je laten zien. Wat hebben deze drie gedachten gemeenschappelijk? Als je het uitschrijft zul je beginnen de samenhang tussen de drie te zien en van daaruit zul je in feite in staat zijn om een volledige gemanifesteerde systeemconstructie in en als je menselijk lichaam, aan te wijzen.

Maar degenen die net beginnen met het proces zou ik willen adviseren om te beginnen met die ene gedachte, trek die gedachte uit elkaar, zie wat de gedachte je toont waarvan je jezelf hebt afgescheiden, hoe het je beheerst, hoe het je nog steeds bestuurt, en stop er gewoon mee.
Dus als de gedachte weer opkomt - en dat zal gebeuren - moet je bekijken of je jezelf praktisch geassisteerd en ondersteund hebt in de gemanifesteerde ervaring in deze wereld om dat wat de gedachte vertegenwoordigde, wat je eerder hebt onderzocht, te transcenderen. Want in een gedachte zul je ook in staat zijn om te zien hoe je jezelf kunt veranderen met een praktische toepassing in deze wereld, in deze realiteit. Welke eigenlijke fysieke verandering als een fysiek gemanifesteerde expressie van mij moet ik doorvoeren om niet langer van mezelf te accepteren en toe te staan om te participeren en te bestaan in de gedachte, maar om mijn individuele zelf-expressie hier in zelfoprechtheid te zijn.
Oké, hartelijk dank.

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.