dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Mijn ervaring met de Dood, mijn Sterven - deel 4

E-mailadres
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
tekst van video - video kun je hier te bekijken

D

e reden waarom we onszelf alleen tijdelijk ervaren in het Fysieke, wanneer we 'vrijkomen'/'uitgestoten' worden uit het mindbewustzijnsysteem, in het moment van sterven, voordat we 'overgaan'van het Stoffelijke naar de Andere Kant, is omdat er delen van onszelf zijn die soms, bij gelegenheid, gedurende onze ervaring van ons leven in deze wereld, op deze Aarde - samensmelten met en als het Fysieke. Zulke delen van onszelf, van ons 'zijn', die samensmelten met en als het Fysieke - manifesteren wanneer we onszelf 'uitbreiden' voorbij ons bestaan in het mindbewustzijnsysteem, direct in het Stoffelijke-zelf.

Dit betekent dat - deze en zulke delen van onszelf niet 'onderworpen' zijn aan, gedefinieerd door, geprogrammeerd en gecreëerd in of beperkt tot het mindbewustzijnsysteem alleen - Nee. Zulke delen van en als onszelf, het wezen, worden werkelijk geleefd als onszelf, en in dat Leven - staan ze met en als het fysieke-zelf, en niet alleen in het mindbewustzijnsysteem als Kennis van 'weten'.

Dit vindt vanzelfsprekend alleen plaats op Onbewust Niveau, want er zullen bijvoorbeeld niet meer dan drie 'aspecten van het wezen van zelf' zijn, die geleefd worden als onszelf, het wezen, als de echte, werkelijkheid van 'wie we zijn', die uitbreiden in, met en als het Stoffelijke. De hele rest van zelf, het wezen, is samengesmolten met en als het mindbewustzijnsysteem, dat alles beslist, definieert en bepaalt 'wie zelf is' in deze wereld.

 

H

et grootste gedeelte van de mensheid heeft slechts één aspect van hun wezen, hun 'werkelijk-zelf' hier dat werkelijk geleefd wordt als onszelf, dat zich uitbreidt in, door en als het Stoffelijke, dat werkelijk fysiek is, Hier = al het andere van onszelf als 'wie we zijn' is het mindbewustzijnsysteem. Dit betekent dat - we eigenlijk alleen werkelijk bestaan als één (misschien drie, maximaal) aspect(en)/expressie(s) van ons huidig, werkelijk, echte zelf - dat werkelijk, echt geleefd wordt als onszelf dat uitbreidt in, als en met het Stoffelijke, terwijl/wanneer we in deze wereld zijn. En zelfs daarvan zijn we ons duidelijk niet bewust terwijl en wanneer we in deze wereld zijn, want we zijn zo verzwolgen door het Systeem als het mindbewustzijnsysteem.
Het mindbewustzijnsysteem waarin de gehele rest van 'onszelf' als 'wie we zijn' bestaat, dat zelfs niet eens Echt is, want het houdt allemaal op te bestaan in de Dood wanneer het mindbewustzijnsysteem afsluit en stopt met te functioneren.

Al dat dan overblijft, is de Ene (misschien - drie - maximaal) aspecten/expressie(s) van onszelf die blijven als onszelf, zelfs in de Dood - omdat dit, feitelijk, echt, ons is, het wezen, dat geleefd wordt, en door dat te leven - 'leefde het door de Dood heen', 'blijft als ik in de Dood'. Alleen dat wat werkelijk 'leeft': 'leeft door de Dood heen', 'blijft over in de Dood' - want de dood bestaat alleen voor dat wat niet echt is, wat niet 'leeft'.

Dit betekent dan dat - Niets van Ons Echt is, werkelijk echt is.
Dit betekent dan ook dat - Niemand van Ons Leeft, werkelijk leeft.
Want we gaan allemaal dood.

Maar een, misschien drie aspect(en)/expressie(s) als delen van onszelf, het wezen dat wij zijn, blijft/leeft door de Dood heen - maar wij, als de totaliteit van ons wezen als 'wie we zijn'- sterven. Dus, in essentie betekent verklaren dat - zelfs door een, misschien drie aspect(en)/expressies) te 'leven' als onszelf, het werkelijke wezen =  niets, absoluut niets.
Alleen dat - we een kans hebben om naar de Aarde terug te keren om onszelf de mogelijkheid te geven onszelf van een Intelligent Systeem dat functioneert, te transformeren naar een Levend Wezen dat werkelijk, echt Leeft en zo blijft, Oneindig Staand. En niet alleen maar een 'tijdelijke levenservaring die absoluut irrelevant is'.

 

(Voordat ik verder ga met de absolute irrelevantie te beschrijven die wij zijn als 'wie we zijn' in deze wereld, deze Aarde, in het mindbewustzijnsysteem, door het 'levende bewijs daarvan' dat ik ben - even snel een Geschiedenis voetnoot:
Begrijp dat - zulke aspecten/expressies als onszelf, het wezen, die werkelijk 'geleefd' als onszelf zijn - zich manifesteerden als onszelf gedurende vele levens van fysieke ervaringen in deze wereld, op deze Aarde. Voornamelijk doordat we precies dezelfde of soortgelijke levens hadden, leven na leven na leven, in de Kringloop van de Ziel-Constructie Reïncarnatie, samen met precies dezelfde of een soortgelijke mindbewustzijnsysteem-invoeging, zodat deze 'levenservaringen' opnieuw gegenereerd werden, steeds weer en weer en weer.
Dus - omdat we precies dezelfde of soortgelijke levenservaringen regenereerden, samen met precies hetzelfde of een soortgelijk mindbewustzijnsysteem-ontwerp, leven na leven in deze wereld, op deze Aarde, ontwikkelden we uiteindelijk delen van en als onszelf tot echtheid, tot werkelijkheid - die we werkelijk, echt begonnen te leven als onszelf. Dergelijke 'delen van en als onszelf' bleven later door de Dood heen bij en als ons, omdat ze ons werden.


wordt vervolgd in deel 5
omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.