dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Zelfmoord

E-mailadres
Letter GrootteLarger FontSmaller Font

Dit document is nog 'in aanbouw': er worden nog meer V&A toegevoegd
Wat gebeurt er met me als ik zelfmoord pleeg?


V. Is er een ander lot weggelegd voor diegenen die zelfmoord plegen in tegenstelling tot iemand die een natuurlijke dood sterft?

 

A. Zo was het vroeger – nu – nee

Wanneer je oversteekt – word je geconfronteerd met alles van jezelf dat je geworden bent hier op Aarde als een mindbewustzijnsysteem – je gaat door processen van zelfvergeving en zelftoepassing – om verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen. Zodat je zult realiseren, begrijpen en gewaar worden van wie je bent zodat je in en als menselijke wezens zal kunnen staan en hen sturen, ondersteunen en assisteren als jezelf als één met jezelf, om zich te realiseren wie ze zijn als leven in en als eenheid en gelijkheid.

Er is geen ontsnappen aan wat elke mens zichzelf heeft toegestaan en geaccepteerd te worden – je kunt je niet verbergen en je kunt niet weglopen – je komt oog in oog te staan met jezelf – of dat nu hier is of in de dimensies – om op te staan en zelfverantwoordelijkheid te nemen om de mind niet meer te aanvaarden – maar te staan en leven als leven.

Veno

 
Zin van het Leven en Depressie


A. Het antwoord is moeilijk om zich voor te stellen--er zal geen onmiddellijke steun zijn op individuele basis - de macht is in eenieder om op te staan en de wereld binnen te gaan en te participeren en de wereld te veranderen - de dimensies zullen er niet en mogen er niet tussenkomen - dat zou jullie opnieuw tot slaaf maken

Ik begrijp waar je bent - ik stond op en wachtte - er moet iets gebeuren nu - niets gebeurde - 2 jaar later - ik had 2 kinderen, geen eten, geen geld, geen toekomst, geen weg vooruit - dus - in elke ademhaling stapte ik, droeg zorg voor de elementaire dingen - in gelijkheid en eenheid - en in de ademhaling vond ik de kaart, de uitweg voor ondersteuning.

Ik had kunnen vallen en mezelf vernield hebben in depressie of woede omdat er geen steun kwam uit de hemel - dat heb ik niet gedaan - dus - mijn innerlijke kracht groeide en maakte mogelijk wat zich nu aan het ontvouwen is - dit nam 1-2 maanden in beslag vanaf het moment dat ik mij realiseerde dat ik het voor mezelf moest doen, uit de goot geraken - ik moest alle deuren proberen bij wijze van spreken om een manier te vinden - mezelf bewegen - loslaten van mijn oordelen en vooropgezette ideeën over de wereld - daarin zeven jaar sindsdien - er is veel gebeurd - ik werd miljonair - en gaf het allemaal weer op - het is niet de manier - en dus werd Desteni geboren.

We zijn elk op onze eigen reis en we hebben de macht in ons om in deze wereld te staan en een verschil te maken - anderen assisteren om te zien wat wij zien - om zelf praktisch te realiseren.

De dimensies zijn niet verschillend van hier - dezelfde zaken - iedereen zal moeten staan en participeren - en in onze participatie - in elke ademhaling, zullen we onze afdruk laten en de realiteit zal zich aanpassen - het zal niet gebeuren in een moment - het gebeurt wanneer we het willen - opstaan voor allen - het is nog steeds onze wil.

Schreeuw of adem - het is nog steeds onze wil

Wij zijn het antwoord - de mens is het antwoord - niet de dimensies - daar ben je verneukt en onderworpen aan wat er hier op Aarde gebeurt - we hebben onszelf echt verneukt omdat we hebben toegelaten om slaven te worden zonder te kijken naar de lange termijn gevolgen van onze acties of nalatigheden.

Dus sta op-adem - trek je plan voor jezelf en doe het voor allen als één - het zal een strijd zijn - een innerlijke strijd-maar - indien gedaan met vastberadenheid - zal elke ademhaling je ondersteunen - en de adem is de enige steun die een ieder nodig heeft om zelf te ondersteunen.

Maar ik moest mij realiseren - indien het moet zijn - dan zal ik het moeten doen-alleen in mijn wereld - die soms andere werelden raakt - het is in het raken van de andere werelden dat we de manier creëren waarop we de wereld ervaren.

video: The Design of Giving Up - Eng (Het Ontwerp van Opgeven)

Bernard

 
Vanuit de Dimensies toekijken?


V. De dingen gaan er in deze wereld heel erg aan toe gaan. Ik zou graag blijven en deel van het spektakel uitmaken maar ik zou graag voor een keer in het publiek zitten. Ik denk dat 'uitchecken' het beste is wat iemand zou kunnen doen om uit deze levende hel op Aarde weg te geraken. Cho had gelijk, verlaat de Aarde met een knal. Iedereen die het met mij oneens is mag naar voren komen.

Zal ik sterven in de Dimensies? Heb ik tijd in de dimensies? Als ik niet sterf, en ik de eeuwigheid heb om vrij te worden van de systemen die Anu in mij geplaatst heeft, dan zal ik daar heen gaan. De pot op met college. De pot op met religie. De pot op met regeringen. De pot op met deze wereld. Zolang als ik tijd heb, en zolang het mogelijk is om vrij te worden, is tijd doorbrengen in de dimensies geen bezwaar voor niemand. Zolang ik maar daar kan komen.


 

A. Je wilt jezelf niet verwijderen uit deze wereld – elk wezen dat overgestoken is en ik bedoel elk individueel wezen dat zichzelf uit deze wereld heeft verwijderd heeft de meest afschuwelijke, diepe spijt en schaamte ervaren die men zich maar kan voorstellen.

Zie – ik ‘ontmoet’ de wezens wanneer ze ‘oversteken’ – en elk wezen dat overgestoken is en dat zichzelf uit deze wereld verwijderd heeft, heeft er spijt van gehad – in extreme mate – en nu ‘vrede te moeten maken’ met het feit van: Oké – ik ben hier nu en ik ben niet in staat naar mijn leven terug te keren als hoe ik het heb achtergelaten en een ‘tweede kans’ of mogelijkheid te krijgen – het is extreem moeilijk voor hen.

Waarom? Omdat ze niet konden geloven dat ze zo’n feilbaar, broos ding als het mindsysteem hebben toegestaan hen te beïnvloeden tot op het ‘punt’ waar ze overwogen en toegelaten hebben om zich uit deze wereld te verwijderen.

Ik ‘wens’ je deze ervaring niet toe – als je ‘denkt’ of ‘voelt’ dat wat je nu meemaakt ‘slecht’ is en ‘te moeilijk’ om ‘mee te leven’ – dan heb je het meest diepe rouwvolle verdriet en de spijt en schaamte voor het nemen van je eigen leven, nog niet ervaren.

En die spijt blijft bij je – omdat je je altijd zult herinneren wat je hebt toegestaan – je hebt de mind toegestaan, een systeem, macht en controle over jou te hebben.

Jezelf verwijderen omwille van de mind – niet aanvaardbaar. Je kans opgeven om jezelf als leven geboren te laten worden uit het fysieke in en als eenheid en gelijkheid omwille van de mind – onaanvaardbaar.

Het is 1000 keer moeilijker en intens in de dimensies – daar bestaat geen stabiliteit – en om jezelf te stabiliseren in de dimensies – dat zelfvertrouwen als jezelf – is niet eenvoudig en het duurt heel, heel lang in de dimensies om te staan als zelf-stabiliteit en zelfvertrouwen – om jezelf er in elk moment van te verzekeren dat je expressie leven is in en als eenheid en gelijkheid en niet van een plaatsvervangende realiteit die je gecreëerd en ontworpen hebt.

Je bent alleen in staat om jezelf geboren te laten worden als leven uit het fysieke – je kunt dit niet doen in de dimensies.

Je ‘denkt’ dat je wegrent of aan het ontsnappen bent – maar in werkelijkheid loop je in volle vaart naar precies ‘datgene’ waaraan je probeert te ontsnappen met dat je ook maar overweegt jezelf uit deze wereld te verwijderen. Want in de dimensies – confronteer je jezelf alsnog – veel intenser dan hier – je kunt je niet verstoppen, je kunt niet wegrennen, geen snelle uitgang – het bestaat niet – je zult jezelf confronteren en alles wat je ervaart nu – ofwel hier ofwel in de dimensies – in de dimensies is het zwaar, extreem moeilijk – hier op Aarde – veel, veel, veel eenvoudiger – erg veel eenvoudiger.

Dus – ik zou voorstellen dat je jezelf hier confronteert – pas zelfvergeving toe, pas zelfoprechtheid toe en elk moment – want wat je hierboven uitgesproken hebt zijn woorden van de mind – en niet als leven in en als eenheid en gelijkheid. Stop de mind en laat niet toe dat de mind je controleert. Trek je sokken omhoog en sta op – sta jezelf niet toe om aan de mind ‘onderworpen’ te zijn.

Er is geen gemakkelijke uitweg – er is geen snelle uitgang – je kunt je niet verstoppen – je kunt niet wegrennen. Dus ik stel voor dat je begint met jezelf toe te passen in elk moment – zelfvergeving – er zijn voorbeelden van zelfvergeving op het forum – doch als je bepaalde specifieke zelfvergeving toepassingen nodig hebt – laat het mij dan weten dan geef ik je iets om mee van start te gaan.

Ga door dit proces hier en maak het af. Je hebt dimensionale ondersteuning bij je in elk moment en je hebt meer dan genoeg ondersteuning en assistentie hier – dus – zet je schrap en sta op en begin.

Ik wil je niet zien in de dimensies – je bent hier niet welkom. Ik stuur je terug wat er ook gebeurd – je zult het hier halen wat het ook mag kosten – ik ben de ‘poortbewaker’ van de dimensies – ik stuur je reet zo terug omdat je geen excuus hebt om jezelf te willen verwijderen – of de mind toe te laten controle en macht over jou te hebben: DIT IS ONAANVAARDBAAR.

Dus – laat me weten welke vergevings-toepassingen je nodig hebt – wat je in jezelf ervaart – geef me woorden en ik geef je sturing met zelfvergeving zodat je je eigen macht kan grijpen en jezelf sturen.

Veno

 
Woede gebruiken om jezelf te stoppen


 

A. Enkele jaren geleden - was ik diegene die schreef wat jij hier uitdrukte - Toen realiseerde ik me iets schokkends - we zijn allemaal hetzelfde in wat we doen en hoe we het doen - enkel in verschillende cyclussen - zo dat het lijkt alsof we verschillend zijn - ik had enorm veel woede tegenover alles - en gebruikte die niet om te schaden maar om mezelf te stoppen te participeren in de rotzooi - toen kende ik enige vrede - ik hield mijn mond en stopte alle participatie - gedurende twee jaar volledig stoppen - enkel schrijven - het er allemaal uithalen en dan schrijven - hoe zou ik graag willen dat dingen zijn - wat zal er werken - wat is mogelijk - waar wil ik nog steeds controle alleen voor mezelf terwijl iemand lijd - ik gebruikte woorden - eender welke die opkwamen omwille van een gebeurtenis - dan zette ik me neer en schreef over het woord - alle dimensies van het woord - wat zou dit woord zijn als een levende expressie als mezelf

En ja - het nam tijd in beslag - maar ik had genoeg van de mind - die in zekere zin mijn idee van mezelf geworden was - dus - ik ademde en stopte - en ik schreef boeken vol - sommige punten zijn nog steeds geldig vandaag - andere zijn een stapsteen om gezond verstand te vinden in de waanzin die we de wereld noemen - toen plande ik wat ik zou doen - zie je - ik bereikte het punt dat ik realiseerde dat als ik niets doe als een expressie van mezelf - wie ben ik dan? - ik moet mezelf uitdrukken - zelfs in gevallen van conflict - als ik het verknoei - opnieuw naar de tekentafel - erover schrijven en in het schrijven een manier vinden waarop het zal werken voor iedereen eeuwig

Ja - dit is het proces van zelf met veel mest - we moeten de mest gebruiken om ons te assisteren in onze eigen zelfrealisatie en begrip - ik kijk altijd naar wie ik zal zijn indien dingen veranderen - zal ik veranderen - als ik verander omdat gebeurtenissen om mij heen veranderen - dan ben ik nog steeds een slaaf - opnieuw terug naar schrijven Dus - kijk er naar - het schrijven assisteert - kijk naar de manier waarop je woorden plaatst, veranderen naarmate je met jezelf werkt - zie hoe je uitgangspunt verandert - het is in de woorden - we kunnen niet tegen onszelf liegen wanneer we over onszelf schrijven - het is als luidop spreken en luidop zelfvergeving doen - alles eruit spreken of schrijven.

Bernard

 
Ik wil uit het leven stappen


 

A. Dan doe je afstand van je verantwoordelijkheid tegenover jezelf. Wat begrepen moet worden is dat we gedurende eons bestaan hebben en gedurende eons in deze existentie geparticipeerd hebben, op dit moment – zijn we hier. Dus – elk van ons is individueel verantwoordelijk voor wat we zijn geworden en wat existentie als onszelf is geworden – en dus, door zelfverantwoordelijkheid te nemen voor onszelf, om op te staan en te stoppen wat we geaccepteerd en toegestaan hebben te laten bestaan in onszelf en in existentie als onszelf: We staan op als wie we zijn als allen als één als gelijk als leven.
Moet je jezelf vergeven als je zelfmoord pleegt?


 

A. Ja – want wanneer je sterft nadat je jezelf uit deze wereld verwijderd hebt – zal je jezelf confronteren – je zal jezelf confronteren vanuit het perspectief van de redenen en de oorzaken waarvan je hebt toegelaten jezelf ertoe te bewegen tot zelfmoord over te gaan. Ertoe moeten overgaan om jezelf te verwijderen is te wijten aan invloeden en oorzaken toegelaten afgescheiden van jezelf – daarom – vergeving nodig om dergelijke invloeden te hebben toegelaten, oorzaken of redenen om ertoe te gebracht te zijn om je uit deze wereld te verwijderen.

 
Het verhaal van Slamez


V. Ik voel me alsof ik een boom temidden van een bos ben. Ik hoor van oorlogen, ruimtewezens, goden en het belangrijkste van al REPTILIANEN (deze wezens heersen over mensen en kunnen manipuleren en transformeren?). Ik ben bang, en moe. Ik wil niets meer te maken hebben met mezelf of met dit bestaan, dimensies of wat het ook is of niet is. Ik heb geprobeerd DEMONEN op te roepen maar tevergeefs; ik was zo verdrietig, ik was er zeker van dat ze mijn pijn konden wegnemen. Misschien probeer ik het vannacht opnieuw.

 

A.

H

allo, mijn naam is Slamez.
Ik verwijderde mezelf opzettelijk van deze wereld enkele maanden geleden, omdat ik echt geloofde dat het al mijn problemen die ik in mij ervaarde zou oplossen, die blijkbaar niet wilden weggaan en altijd maar erger werden, totdat ik tenslotte besloten had dat ik er genoeg van had en de enige manier waarop ik geloofde dat ik eruit kon was door mezelf uit deze wereld te verwijderen, omdat ik dacht dat de problemen die ik aan het ervaren was in mezelf, te wijten waren aan deze wereld. Ik dacht en geloofde dat wat ik ervaarde in mijzelf kwam door de wereld, dat deze wereld mij dit aandeed – en ik moest eruit.

Ik realiseerde mij niet dat het eigenlijk ikzelf was die alles wat ik in mezelf ervaarde – mezelf aandeed, dat het niet de fout van de wereld was, de wereld trof geen schuld – ik was verantwoordelijk.

En dat is een moeilijk punt om zich te realiseren, omdat ik niet wilde weten/begrijpen dat ik feitelijk verantwoordelijk was voor wat ik ervaarde in mezelf – omdat het zo veel gemakkelijker is om te verwijten en de schuld te geven aan iets of iemand anders dan het zelf. Ik realiseerde mij dat ik door dit te doen – een lafaard was.

Ik gaf alleen maar de wereld de schuld omdat ik een te grote broekschijter was om daadwerkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor mezelf in mezelf – en gebruikte verwijt en de schuld geven aan de wereld en anderen van deze wereld om anderen te manipuleren om ‘medelijden met mij te laten hebben’/ om ‘mij te helpen’ omdat ik het zelf niet wilde doen – maar liever medelijden verzamelde van anderen zodat zij me zouden moeten helpen te geraken uit wat ik ervaarde in plaats van het voor mezelf te doen.

Maar de ironie van dit alles was dat ik alleen was en niemand anders had om te manipuleren dan mezelf. Dus ging ik verder met het verwijten van de wereld en met alles en iedereen rondom mij de schuld te geven – en ik deed dit, ik bleef de rotzooi ervaren die ik in mezelf deed, en het werd erger, veel erger – zodat ik op die manier kon rechtvaardigen waarom ik wat ik ben in mezelf ervaarde – totdat ik tenslotte de grootste misstap beging die gekend is in deze existentie…

En ik realiseer mij nu dat ik mezelf opzettelijke verneukt heb – alsof ik opzettelijk de ervaring van mezelf aan het manifesteren was, zodat ik iets of iemand zou kunnen raken als ik mezelf in die mate verneuk dat ik het niet meer aankan, zodat ik wanneer ik mezelf uit de wereld verwijder, kan zeggen: ‘Kijk, kijk wat jullie mij hebben aangedaan – dit is jullie schuld, jullie hebben mij dit aangedaan.’ Maar dat gebeurde niet…

Toen ik mezelf van deze wereld verwijderde, ervaarde ik voor een fractie van een seconde helemaal niets, werkelijk een refractie van een moment – die refractie van een moment waarin ik mezelf verwijderd had…

Maar dan na die fractie van een seconde, toen – kwam alles teruggesneld, alles wat ik ervaarde in mezelf hier op Aarde was verdomme nog altijd hier, ik was nog altijd hier – zelfs nadat ik mezelf verwijderd had uit deze wereld. Ik was dood, maar alles wat ik hier op Aarde in mezelf ervaren had, was nog steeds hier! Ik kon het niet geloven.

Je kunt je mijn reactie indenken: de woede die ik in mij ervaarde was zo groot – een woede die ik nooit eerder had ervaren. Omdat ik echt, echt geloofde dat mijn ervaring gewoon zou STOPPEN en dat ik niet langer zou bestaan (ik geloofde niet in het hiernamaals toen ik hier op Aarde was) – maar klote, ik bestond nog steeds en al de rest in mij van wat ik op Aarde ervaren had, bestond nog steeds – samen met intense pijn, pijn zo intens dat een mens in een fysiek lichaam het niet zou aankunnen en zou sterven binnen de minuut aan het ervaren van dergelijke pijn – ja, men ervaart zelfs na de dood pijn.

 

H

ier is hoe ik mezelf verneukte in deze wereld en ook mijzelf verder verneukte door mezelf uit deze wereld te verwijderen:
Ik maakte mijn school niet af in deze wereld, omdat mijn vader zichzelf dood gedronken had – ik herinner me dat we naar hem op zoek waren op een avond, omdat hij een hele dag wegbleef, hij kwam gewoonlijk thuis van het drinken na het werk zo rond 5-6 in de ochtend, maar toen hij die ene ochtend niet thuiskwam en ook niet de daarop volgende dag, gingen mijn moeder, grootmoeder, grootvader en mijn kleine zus en ik hem zoeken. Ik was toen acht jaar oud. We vonden hem op een afvalwerf (mijn zuster en ik) – met zijn fles likeur in zijn hand, tamelijk hard in elkaar geslagen – hij had een gat in zijn hoofd – dood.

Ik was opgelucht – ik herinner mij dat ik in dat moment ‘dank je’ zei. Toen ik jong was geloofde ik niet persé in God, doch ik sprak er soms tegen – ik vroeg dat mijn vader zou weggaan omdat hij mijn zus sloeg – hij raakte mij nooit aan. Ik vroeg alleen maar om datgene waarvan ik wist dat ik het zelf niet zou kunnen doen, maar misschien dat er iets/iemand is die dat wel kon. Ik wenste zelfs tot de sterren dat hij zou weggaan.

Mijn zus was een jaar jonger dan mij – ze stierf toen ik 10 was, zij was 9. Ze werd ziek, kreeg koorts – en niemand kon de koorts omlaag krijgen, zelfs niet de dokters en ze stierf binnen de drie weken, alles in haar viel gewoon stil – ik was er zeker van dat het kwam door al die jaren dat mijn vader haar geslagen had, verkracht had. Voordat ze stierf zei ze: ik zal je engel zijn die je beschermt.

Mijn grootmoeder raakte mij evenwel aan toen ik jong was – van toen ik 5 was totdat ik 7 jaar oud was, totdat ik acht was en haar in haar gezicht sloeg en zei tegen haar: doe dit niet met mij, het doet pijn – toen is ze gestopt.

Dus, ik was nu diegene die voor het gezin moest zorgen. We hielden kippen in onze achtertuin wat onze bron van inkomsten was – we brachten sommige kippen in gevechten, anderen legden eieren die we verkochten in de plaatselijke winkel. Dit is wat ik deed tot ik 15 was – op mijn vijftiende, voordat ik dat schooljaar had afgemaakt – verliet ik de school. Want ik had besloten: waarom zou ik in hemelsnaam naar school gaan als ik al weet dat mijn leven nergens toe zou leiden.

Niemand maalde erom dat ik wegging.

Ik begon te stelen om een extra inkomen te hebben voor mezelf en ik had besloten het te sparen om te kunnen weggaan uit de stad waarin ik leefde. Alles begon langzaam aan kapot te gaan – omdat ik niet voor de kippen zorgde, mijn moeder deed dit zelden – ze was gebroken toen mijn vader en zuster gestorven waren – zelfs terwijl ze wist wat ze haar kind had aangedaan. Ze was zo verdomd bang van hem. En ook hierdoor – begon ze mij te slagen – met potten en pannen, ze had niemand anders om zich op af te reageren, buiten mij – en dus deed ze dat.

Ik werd redelijk goed in het stelen – ik stal niet veel in mensen hun huizen, enkel items waarvan ze zouden denken dat ze ze verloren hadden en niet zouden herkennen dat ze gestolen waren. Ik observeerde mensen hun huizen overdag – controleerde wanneer ze thuis waren en wanneer niet en zo plande ik de precieze gepaste tijd om in te breken. Dit is hoe ik voor mezelf zorgde – ik stal kleren en wanneer ik het huis van andere mensen was, at ik ook.

Ik ging alleen naar huis om te slapen. Mijn grootmoeder en grootvader gingen weg toen ik 17 was – ik en mijn moeder bleven alleen. Er werd voor mijn moeder gezorgd door mensen van het dorp die haar eten toestuurden. Ze gaf helemaal niets om mij – ze hield op met tegen me te praten en begon mij alleen nog maar te slagen nadat mijn zus gestorven was.

Ik begon me in te laten met enkele oudere kerels toen ik 17/18 was – inlaten in de zin van ‘bevriend worden’. Dus werd ik geïntroduceerd tot heroïne. Ik kocht toen mijn heroïne met al de spullen die ik gestolen had uit de huizen van anderen – meestal sierraden en cash geld dat ik vond. Ik sliep waar ik maar kon want ik ging nooit meer naar huis sinds die keer dat ik heroïne gebuikte – ik zag mijn moeder nooit meer terug.

Ik heb in de gevangenis gezeten toen ik 22 was. In de gevangenis was ik ernstig verneukt door andere mannen (ook verkracht) – ik was toen dun en broodmager. Ik heb nooit seks gehad met een vrouw toen ik op Aarde was – enkel die keren met mijn grootmoeder en dan de mannen in de gevangenis.

‘De kerels’ – ik noemde hen ‘Mijn Heroiinis’ – besprongen mij op een avond en staken me neer toen ik niet kon betalen voor de heroïne die ik verbruikte,.

Ik werd naar een ‘ziekenhuis’ gebracht toen iemand mij gevonden had. Begon daar te werken en bleef daar ook – ik vroeg om een baantje als schoonmaker. Dus dat is wat ik deed – elke dag zieke mensen zien greep me echt aan. Ik was toen 23. Ik en een andere kerel die daar werkte begonnen medicijnen naar buiten te smokkelen en gebruikten het om high te worden – door onszelf te injecteren met allerlei rotzooi, we experimenteerden ermee.

Op een avond werd ik gevonden in het ziekenhuis waar ik verbleef – ik had allerlei soorten medicijnen in mezelf geïnjecteerd en de flesjes slingerden rond. Ik werd toen buiten gesmeten – met lege handen.

Ik bedelde op de straten – bleef op de straten gedurende enkele maanden totdat ik 24 werd. Ik kon het niet meer aan. Ik had gehoord van kerels die geweren verkochten op straat. Ik bedelde om geld te sparen om er een te kopen. Ik kocht het wapen. Ik kocht mezelf een fles alcohol, dronk hem leeg en schoot mezelf toen in een veld ver weg van het dorp, neer – en het was gebeurd. Dus – ik stierf voordat ik 25 jaar oud was.

Dit is slechts wat er met mij gebeurde gedurende mijn leven. De feitelijke ervaringen in mezelf, wat er gaande was – zou het volume van een boek vullen als ik het zou beschrijven, en dit is maar een beknopte beschrijving van mijn ervaring.

 

I

k ben hier om mijn ervaring met jou te delen, omdat ik niet zou willen dat jij als ik doet, wat ik mezelf heb aangedaan door de grootste fout te maken die men maar kan maken in zijn bestaan. Ik begrijp dat mijn leven een goede reden lijkt om mezelf te verwijderen uit deze wereld – verdomd, het leek toen een goede reden. Maar ik had anders kunnen leven – dat is in elk geval zeker. Alles wat ik ervaarde deed ik mezelf aan en er waren vele kansen waarin ik had kunnen stoppen – maar ik bleef mezelf verder verneuken. Bleef het verder afschuiven op mijn vader, God, moeder, de wereld, anderen omwille van wat ze mij hadden aangedaan…

Zie – ik dacht en geloofde dat de reden waarom ik mezelf wilde verwijderen uit deze wereld kwam door de omstandigheden waarin ik mij bevond, in deze wereld – maar dat is niet zo – de zelfoprechte waarheid is, dat ik van mezelf wilde wegvluchten omdat ik niet meer met mezelf kon leven, ik kon mezelf niet meer aan.

En de reden waarom ik zeg dat het de grootste fout is die ik heb kunnen maken is omdat alles wat ik in mij ervaarde, wat ik wilde laten ophouden, wat ik wilde ontvluchten: nog steeds bij me was na de dood. En als je naar mijn leven kijkt – dan kun je je indenken wat ik meegemaakt heb en wat nog steeds in mij bestond, zelfs nadat ik gestorven was. En toen realiseerde ik mij – dat het geen verschil uitmaakte voor de ervaring van mezelf in mezelf, toen ik mezelf verwijderd had uit deze wereld – veranderde niets behalve mijn omgeving – ik bestond nog steeds met mezelf en alles van mezelf als wat ik in mij ervaarde.

Dus – de zelfoprechte waarheid moet je je realiseren, is dat de reden waarom je ook maar overweegt om jezelf te verwijderen uit deze wereld – niet is omwille van de wereld, andere mensen, etc. – Het komt door JOU, en JIJ alleen. Het heeft niets te maken met omstandigheden of omgeving – het heeft te maken met wie jij bent in dit moment en hoe je jezelf in jezelf ervaart. Je wilt in feite van jezelf en wat je in jezelf ervaart wegkomen. En je denkt/gelooft op dit moment dat als je jezelf uit deze wereld verwijdert je vrij zal zijn van wat je nu ervaart: Je zal dit in geen geval zijn. Je zal alles meenemen zoals je het op dit moment in jezelf ervaart – precies wat je nu ervaart – dat zal je nog steeds ervaren na de dood – samen met de pijn.

Ik stel voor om jezelf niet te verwijderen uit deze wereld om je dan te realiseren wat ik mij gerealiseerd heb omwille van wat ik mezelf had aangedaan:

Ontdekken dat je verantwoordelijk bent voor wat je in jezelf ervaart – en het heeft niets te maken met deze wereld of anderen van deze wereld – het gaat allemaal over jou en over wat je toestaat en accepteert in jezelf.

Dus – jezelf verwijderen uit deze wereld is geen oplossing, neem het van mij aan: ik weet het, want ik heb het meegemaakt en ik zou niet willen dat een ander zichzelf aandoet wat ik mezelf heb aangedaan. Ik stel voor dat je jezelf onder ogen ziet hier in deze wereld, dat je opstaat in jezelf hier en verantwoordelijkheid neemt voor jezelf hier. Er zijn vele zelf-ondersteuning en zelf-assistentie toepassingen voor handen hier bij Desteni zodat je jezelf in elk moment van ademhaling kunt assisteren en ondersteunen.

Komaan – stop met te participeren in die mind van jou, dat is wat je van jezelf aan het accepteren en toestaan bent om in te participeren, dat is wat de ervaring veroorzaakt die je hebt van jezelf. Stop met in de mind te participeren in elk moment van ademhaling – stop met participeren in elk moment van ademhaling – stop met participeren in emoties en gevoelens en gedachten van de mind wat de ervaring van jezelf veroorzaakt – dit is hoe je opstaat in jezelf en zelfverantwoordelijkheid neemt voor jezelf, sta op in jezelf en pas jezelf toe in elk moment van ademhaling door niet te accepteren en toe te staan dat je in de mind participeert.

Jij als wie je werkelijk bent, is de reden om verder te leven – JIJ, doch deze JIJ, zal je enkel leven en ervaren en uitdrukken als je jezelf toepast om te stoppen met te participeren in de mind in elk moment van ademhaling.

Ik stel voor dat je begint met zelfvergeving. Omdat zelfvergeving je de kans zal geven om op te staan in jezelf, jezelf te confronteren en verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf hier. Ik stel ook voor dat je begint te schrijven – schrijf je ervaring van jezelf neer en terwijl je schrijft pas je zelfvergeving toe.

Maak niet dezelfde fout als ik deed – sta op in jezelf, hou op met anderen of de wereld de schuld te geven – want niets of niemand is verantwoordelijk voor wat je in jezelf ervaart buiten jij zelf – en zo ben je in staat jezelf te assisteren en ondersteunen om niet langer te accepteren en toe te staan wat je in jezelf ervaart door zelfvergeving toe te passen en in elk moment wanneer een gedachte/gevoel/emotie opkomt zeg je: STOP – ik accepteer dit niet/sta dit niet toe – dit is niet wie ik ben.

Man – indien ik geweten had wat ik op dit moment begrijp – dan had ik de ervaring van mezelf in deze wereld onmiddellijk veranderd – omdat ik toen niet wist, dat ik feitelijk over het vermogen beschikte om de ervaring van mezelf in deze wereld te veranderen, door mezelf te assisteren en ondersteunen als wie ik ben.

Je hebt deze kans, je begrijpt en weet dat je het vermogen hebt om de ervaring van jezelf in jezelf te veranderen – ik zou enorm dankbaar zijn als ik jou was. Dankbaar dat je begrijpt en weet dat je het vermogen hebt om de ervaring van jezelf te veranderen – ik stel voor dat je het doet en dat je begint met zelfvergeving. Geef jezelf de kans in deze wereld om jezelf te leven, te ervaren en uit te drukken – om niet langer te accepteren/toe te staan dat iets of iemand je beïnvloedt in jezelf – maar om op te staan en zelfverantwoordelijkheid te nemen voor jezelf in elk moment van ademhaling.

 

E

r zijn geen Reptilianen in deze wereld en van deze wereld – er zijn zelfs geen reptilianen in de interdimensionale existentie – dus die angst in je, die kan je te ruste leggen. Het enige wat in deze wereld bestaat zijn mensen met hun eigen mind – verloren in hun eigen mind in plaats van hier te leven als ademhaling als wie je werkelijk bent.

Dus – begin met je op jezelf te focussen, wie je bent = stop met je om de wereld zorgen te maken of wat je hoort van wat anderen, wat mogelijk misschien gaande is, die ook in hun mind verloren zijn.

De enige manier om de pijn te stoppen is door op te staan in jezelf en te stoppen met participeren in je mind in elk moment van ademhaling = in het bijzonder ook jezelf ondersteunen en assisteren met zelfvergeving = JIJ BENT DE OPLOSSING – dus, leef en pas jezelf toe in elk moment van ademhaling en accepteer niet/sta niets minder toe van jezelf dan wie je werkelijk bent.

ZELFVERGEVING IS DE SLEUTEL VRIEND ! Dus begin onmiddellijk.

Indien je enige verder bijzonderheden nodig hebt met betrekking tot zelfvergeving – laat het ons weten – we zijn hier.

 

Hier zijn twee video’s die ik je aanraad te bekijken, die je ook zullen assisteren en ondersteunen:

 

Many lifes and still no answer (Engels)

Destroying Life because I find no point (Engels)

 

 
Het verhaal van Uersti over haar zelfmoord*Dit is een gedeelte uit het artikel geschreven door Uersti, vanuit het Hiernamaals. Om het hele artikel te lezen, klik hier.

I

k begrijp je huidige ervaring van jezelf. Ik als jij als alle menselijke wezens in deze wereld als alle dimensionale wezens die in deze wereld geweest zijn hebben extreem vreselijke ervaringen in deze wereld meegemaakt – er bestaan geen woorden voor de meeste van deze ervaringen.

Misbruikt worden, gemanipuleerd, bedrogen, misleid, belogen worden – de ervaring daarvan wordt zoveel – het is alsof je er volledig door omgeven bent, altijd, ongeacht waar je heengaat, alsof je in en als het bent en je kan er niet van weg komen – bedrog, leugens, onoprechtheid, misbruik, manipulatie – tot op het punt waarin je voelt dat je erin verstikt, en het lijkt alsof er geen uitweg is. Het verdriet, de woede, de pijn, het lijden wordt zo groot dat men ernaar neigt zich af te vragen hoe men op zo’n manier kan blijven voortbestaan…

Ik begrijp dat je op dit ogenblik denkt dat jezelf verwijderen van deze wereld alles zal oplossen wat je op dit moment in jou en je wereld ervaart. Dat wanneer je jezelf van deze wereld verwijderd je weg zal zijn van alle stalkers, je familie, je hele wereld… maar wat je moet horen, is dat je kunt denken/geloven dat het je huidige situatie als de stalkers, je familie en je ganse ervaring in deze wereld de reden en de oorzaak is waarom je jezelf wilt verwijderen uit deze wereld… maar dat is niet zo. Je mag dan denken/geloven dat indien je jezelf van deze wereld zou verwijderen alles in jezelf, je ervaring, alle pijn en het lijden, gewoon zal verdwijnen en dat je in de dimensies je rust en vrede zal vinden en dat alles gewoon zal weggaan… het zal niet zo zijn en het is niet zo.

Je ervaring van jezelf zal niet veranderen in de dimensies, omdat je op dit ogenblik denkt/gelooft dat het jouw situatie/omstandigheid is die op dit moment de ervaring in jou veroorzaakt, dat de wereld je laten zitten heeft, je verlaten heeft, je familie heeft je laten zitten, heeft je verlaten – maar dat is niet zo, het is niet de waarheid.

 

D

e werkelijke situatie is dat je niet meer met jezelf wilt leven – je voelt je gebroken, verloren, waardeloos, alleen, misbruikt, gewond, gekrenkt vanbinnen in je – en je wilt gewoon dat de pijn en het lijden in jou ophouden, en je denkt/gelooft dat jezelf van deze wereld verwijderen de oplossing is voor de pijn en het lijden dat je in jezelf ervaart: dat is het niet – want nu, wordt ieder en elk individueel menselijk wezen dat ‘oversteekt’ geconfronteerd met alles wat ze toegestaan en geaccepteerd hebben te worden in henzelf – dus, net zoals je jezelf nu ervaart op dit moment, zo zal je jezelf ervaren in de dimensies en veel intenser nog dan je je kunt voorstellen – want het is niet waar je bent in deze wereld, noch wat je huidige situatie is in deze wereld dat het ‘probleem’ is – de reden en oorzaak voor al je ervaringen in jezelf is omwille van acceptaties en toelatingen in en van jezelf – niets of niemand anders is verantwoordelijk.

Dus – nu, zal eenieder geconfronteerd worden met zijn eigen verantwoordelijkheid, geconfronteerd worden met alles wat ze toegestaan en geaccepteerd hebben in henzelf – of het nu hier op Aarde of in de dimensies is: Er is geen ontsnappen aan het zelf en jezelf confronteren met dit proces van verantwoordelijkheid nemen voor wat je hebt toegestaan en geaccepteerd hebt in jezelf.

Dit is zo gedaan – omdat elkeen zich moet realiseren dat ieder en elk van ons verantwoordelijk is voor wat we onszelf aangedaan hebben en anderen als onszelf in de existentie als wat we onszelf op dit ogenblik ervaren: Dit wordt gedaan door onszelf te confronteren, alles te confronteren wat we zijn geworden in onszelf en wat we in onszelf ervaren, om op te staan in onszelf en zelfverantwoordelijkheid te nemen om niet langer minder van onszelf te accepteren dan wie we werkelijk zijn in elk moment van ademhaling - hier - toe te staan en te accepteren. Zodat we zullen stoppen, zodat we al wat we geworden zijn zullen stoppen en wat we in onszelf ervaren en om nooit meer zo’n existentie toe te staan of te aanvaarden.

Jezelf verwijderen van deze wereld is geen optie, omdat je geen vrede zal ervaren, je zult geen rust vinden en je zult niet ontsnappen van al hetgeen je momenteel ervaart in jezelf: dat is niet hoe het werkt. En ik zou stellig aanbevelen dat je het niet overweegt – omdat je je dan zal realiseren dat je een grote fout gemaakt hebt en dat je op precies dezelfde manier zal bestaan als je jezelf ervaren hebt op Aarde, op geen enkele manier anders, maar tegelijkertijd ook intenser, en dat je sowieso door het proces moet gaan, precies zoals dat hier op Aarde gebeurd zou zijn – dus, ik stel voor dat je jezelf toepast in dit proces hier op Aarde, het is veel eenvoudiger om dit proces hier op Aarde te doen dan in het dimensionale bestaan.

 

D

us ik stel voor dat je opstaat in jezelf hier op Aarde.
Ik versta je, in die zin dat je ‘geprobeerd’ hebt om jezelf te helpen – maar daarin ligt al het probleem, het probleem ligt in het woord ‘geprobeerd’. Wat dan betekent dat je jezelf eigenlijk nooit daadwerkelijk geassisteerd en ondersteund hebt – je ging gewoon voort met de ervaring in jezelf te aanvaarden en toe te staan. Want het woord ‘proberen’ wordt gebruikt wanneer je jezelf al hebt opgegeven en niet daadwerkelijk bent opgestaan in jezelf om werkelijk jezelf effectief te assisteren en ondersteunen.

Wat ik mij gerealiseerd heb door mijzelf te verwijderen van deze wereld is dat ik in werkelijkheid ‘op zoek was naar een oplossing ergens ‘ginds’, ergens buiten mezelf, en hoopte dat het in een andere plaats zou zijn – en het was niet waar ik dacht/geloofde dat het zou zijn toen ik mezelf verwijderde van deze wereld en dat mijn situatie in de dimensies niet anders was dan wat ze geweest zou zijn hier op Aarde – het was in feite veel erger geworden (zoals gezien kan worden in wat ik beschreven heb).

Ik was zo dom te denken/geloven dat ik werkelijk een oplossing zou vinden voor de ervaring van mezelf buiten mezelf, ergens anders, afgescheiden van mezelf – want de oplossing was in feite altijd hier, vlak voor mijn neus: IK. Het is ik als wie ik ben dat ertoe doet, dat het verschil maakt – niet waar ik ben, die ik zal niet de oplossing vinden voor wat ik ervaar door ervan weg te lopen, want dit is opgeven – dit is niet in zelfoprechtheid zelfverantwoordelijkheid nemen voor mezelf als wie ik ben door mezelf te confronteren met alles wat ik in mezelf toegestaan en geaccepteerd heb.

In zelfoprechtheid: Je hebt nog niet daadwerkelijk verantwoordelijkheid genomen voor jezelf en jezelf geassisteerd en ondersteund in de huidige situatie waarin je jezelf ervaart.

Ik stel voor dat je werkelijk opstaat in jezelf en zelfverantwoordelijkheid neemt voor jezelf als wie je werkelijk bent. We moeten beginnen, we moeten stoppen wat van deze wereld geworden is, we moeten stoppen wat we in onszelf toegestaan en geaccepteerd hebben, we moeten stoppen wat we onszelf en anderen hebben aangedaan en dit gebeurt niet door weg te lopen, op te geven of jezelf uit deze wereld te verwijderen – en de enige plaats waar we in staat zijn te beginnen is hier in onszelf in elk moment van ademhaling door op te staan en zelfverantwoordelijkheid te nemen.

Het grootste geschenk dat je jezelf kan geven is zelfvergeving, waar je jezelf aan jezelf geeft. Ik stel voor om echt daadwerkelijk zelfvergeving te beginnen toe te passen voor alles wat je in jezelf ervaart. Al de pijn en het leed dat je in jezelf ervaart: Daar pas je zelfvergeving op toe. Ik stel voor dat je je ervaringen in detail neerschrijft – alles wat je in jezelf ervaart van het verleden tot waar je nu bent en terwijl je schrijft pas je zelfvergeving toe. Want op die manier, door te schrijven, laat je alles los in jezelf door het voor jezelf te plaatsen in woorden – en tezamen hiermee, echt daadwerkelijk zelfvergeving toepassen. Dit is de eerste stap van op te staan in jezelf en zelfverantwoordelijkheid te nemen – door alles los te laten in jezelf door het neer te schrijven/typen en ondertussen zelfvergeving toe te passen.

Om dan in elk moment van ademhaling – niet te accepteren/toestaan dat je mind als gedachten/gevoelens/emoties je beïnvloedt in jezelf, want kijk eens – het is je participatie in al die gedachten/gevoelens en emoties in jezelf die de pijn en het lijden veroorzaakt – en JIJ en ALLEEN JIJ door de toepassing van jezelf in elk moment van ademhaling door je participatie te stoppen in de gedachten, gevoelens en emoties tezamen met zelfvergeving bent in staat te stoppen wat je op dit moment in jezelf ervaart: Niets en niemand anders kan dit voor jou doen, je moet jezelf assisteren en ondersteunen.

Sta jezelf niet toe/accepteer niet van jezelf om jezelf op te geven. Kijk naar wat je in staat bent te doen in deze wereld waarmee je in staat bent jezelf te assisteren en ondersteunen zoals het verdienen van geld en dan misschien een andere plaats om te wonen, ga daar weg en zie wat je in staat bent te doen, kijk naar alle opties die je in staat stellen geld te verdienen, misschien tegelijkertijd een andere plaats om te wonen – maar je moet daadwerkelijk opstaan en het voor jezelf doen – wees de oplossing en stuur jezelf en de ervaring in je wereld op zo’n manier dat je in staat zal zijn jezelf effectief te assisteren en ondersteunen. En hierin jezelf te assisteren en ondersteunen in praktische toepassing betekent ook niet minder van jezelf toestaan/accepteren dan wie je werkelijk bent. Je moet jezelf en je wereld sturen – wacht niet dat er iets voor je gebeurd, stuur jezelf en je wereld op zo’n manier dat je jezelf effectief kan assisteren en ondersteunen in dit proces.

Indien je verdere assistentie nodig hebt met betrekking tot zelfvergeving: laat het ons weten – we zijn hier om je te assisteren en ondersteunen.

Uersti

 

 
De praktische gevolgen van zelfmoord


video: Zelfmoord en de praktische gevolgen ervan (NL) en uitgeschreven tekst hier

 

 

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.