dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

75. De Verzoeking van Jezus door Satan

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
1 maart 2010

N

u komen we bij het hele verhaal van de verzoeking van Jezus door Satan.
Dit verhaal nu, wordt gebruikt, en jij kunt het gebruiken, om te kijken naar het patroon van de verloren zoon en vervolgens om te kijken naar het patroon van de verzoeking van Jezus door Satan.
Wat waren de drie verleidingen?

Darryl: De eerste was: verander de stenen in brood opdat je niet verhongert.

Bernard: Dus dat is verander de stenen in brood - wat vergelijkbaar is met het punt van Alchemie, oké? Wat was de tweede?

Darryl: Ik herinner me de tweede niet, wacht even - de derde, ik weet wat de derde was...

Bernard: Dat was: spring van een gebouw af.

Darryl: Spring van de berg af en God zal je opvangen.

Bernard: En ja hij zal je opvangen, wat vergelijkbaar is met levitatie, nietwaar? Oké? Wat het ‘interessante new-age gedoe’ is ondertussen.
Wat was de tweede? Tweede was: de Aarde aanbieden als het koninkrijk.

Darryl: O ja, hij wilde geven, dit was Satans wereld en die zou hij geven, hem maken... tot koning van de wereld.

Bernard: Satans wereld, en het zou je macht geven over de wereld. Kijk hier nu eens naar - Satans wereld - dus, is er ook maar één Christen die iets goeds wil doen voor de wereld? Nee! Want volgens het Jezus verhaal, is deze wereld Satans wereld - snap je nu waarom de Christenen de wereld willen vernietigen? Waarom ze de Dag des Oordeels en Armageddon willen?

Darryl: Dat willen ze inderdaad, ja.

Bernard: Waarom het ze niet kan schelen hoeveel dieren er uitsterven en hoeveel regenwouden er vernietigd worden voor geld? Want geld is God en, ik bedoel, God is niet Satan, geld is niet Satan, kom hé! Je moet overleven in deze wereld, en dan keer je terug naar de hemel.
En kijk: Jezus wees de wereld af, door Satans verleidingen af te wijzen volgens het verhaal. Oké, dus veranderen de mensen stenen in brood? O ja zeker doen ze dat! Ze nemen de stenen in wat voor vorm dan ook, en er zijn vele vormen, van goud, tot ijzer, tot wat dan ook - daarvan maken ze producten, en van de producten maken ze geld, met het geld kopen ze brood.

Dus, veranderen de mensenwezens stenen in brood?

Iedereen: Ja.

Bernard: Oh! Dus de mens heeft Satans koninkrijk...?

Andrea: ...aangenomen.

Bernard: ...aangenomen, ze hebben de macht over de wereld die Satan hen aanbood aangenomen. Dat wordt gedaan door politiek, dat wordt gedaan door regeringen, door opvoeding, door geldsystemen, door consumentisme, door werkelijk elk ding dat bestaat - en zijn de Christenen daarin betrokken?

Iedereen: Ja.

Bernard: Ieder van hen. Dus de tweede verleiding die Jezus toonde en waarvan hij liet zien hoe die werkt, daarvoor is elk mensenwezen gevallen.

De derde is?

Anna: Spring van de rots af.

Bernard: Ja, spring van de rots af en dan zul je vliegen. Hetgeen is, als je kijkt naar de metafoor, dat is blindelings vooruit gaan en een loopje met het lot nemen, niet waar? Dus, is geloven dat Jezus voor jouw zonden is gestorven, een loopje nemen met het lot?

Iedereen: Ja.

Bernard: Dus, is iedereen gevallen voor het loopje met het lot dat er klaarblijkelijk iets beters is in het hiernamaals?

Iedereen: Ja.

Bernard: Dus, Jezus weerstond de drie verleidingen en verliet het verhaal, en toch is iedereen op Aarde gevallen voor alle drie de verleidingen.
En de derde is het loopje met het lot - dus, dat zou inhouden dat het hele verhaal dat Jezus is gestorven voor jouw zonden een leugen is, want het vereist een loopje met het lot - het is geen feitelijke realiteit, die praktisch geleefd wordt als oplossing.

Je beseft het niet: Satan heeft jullie allemaal te pakken!

 

Satan by Jack Chick


omhoog

 

Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.