dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

7-2. Het einde van Zelf-Gewaarzijn

Letter GrootteLarger FontSmaller Font
23 januaei 2009


D

aarom zeggen we bij Desteni:
Zelf-vergeving, om jezelf te vergeven dat je het gewaagd hebt Leven te ontkennen. Voor alle manieren waarop je dat gedaan hebt - moet je jezelf vergeven.
Want alleen jij kunt dat doen, want jij weet waar je het doet in gedachten, woorden en daden. Jij weet waar je een ander ontkent, Leven, gelijk aan jou; waar je een ander veroordeelt, beschuldigt, waar je jezelf beschouwt als meer of minder.
Jij kent alle punten waar je onoprecht bent in jezelf en jezelf ontkent en al het andere: Leven.
Je zult geen toegang tot Leven verkrijgen tenzij je in alle opzichten gelijk wordt aan Leven, en je in alles gelijkelijk Leven herkent, en dat bewezen is dat dat je geleefde expressie is.
Je zult totaal geen toegang verkrijgen. Je zult simpelweg je bestaan uitleven, sterven, alles vergeten en opnieuw beginnen. Wat betekent dat je nooit hebt bestaan.
Vandaar dat je als je sterft: alles vergeet.

 


Duidelijk is dat voorheen, toen de ziel-constructie bestond... wat was de ziel-constructie?
Het was een poging om jezelf nog verder te bedriegen en te proberen je levens te herinneren, omdat je klaarblijkelijk geloofde dat je levens echt waren. Maar, je moest het opslaan, en in de Akasha kronieken plaatsen - want je kon het je niet herinneren.
Wat betekent...? Herinnering is deel van een systeem. We hebben het gemanifesteerd als een computer, en we hebben het gemanifesteerd als… technologie, geheugensystemen; waarom doen we dat?  Omdat we niet kunnen herinneren. We proberen ons te herinneren wat het is dat we zijn.
Leven is geen herinnering. Leven is feitelijk altijd HIER.
Maar Leven zal geen toegang geven aan misbruikers, gebruikers vanuit eigenbelang, gebruikers en misbruikers vanuit zelf-gewaarzijn; waarbij gewaarzijn meer is geworden dan Leven.
Dus, Leven-gewaarzijn, heeft in feite, nooit bestaan.
We hebben dat terug in de tijd onderzocht, door ontelbare eonen; Leven-gewaarzijn heeft nooit bestaan. We hebben keer op keer hetzelfde gedaan. We vonden een veelheid aan dimensies, die allemaal hetzelfde bezig waren.
Wat gebeurt hier op Aarde, in verscheidene dimensies?
Aarde, als een gemanifesteerde dimensie die alles samen brengt in het principe van een feitelijke ervaring in ruimte en tijd - is duidelijk de grondleggings fase van wat je kunt noemen: het ontluiken van Leven als Leven-gewaarzijn.
Dat is waarom de Aarde bestaat: de Aarde is het oog van de naald waar iedereen doorheen gaat, om daadwerkelijk onder ogen te zien wat men zichzelf heeft toegestaan te worden als zelf-gewaarzijn. En waar alle zelf-gewaarzijn voor altijd zal worden vernietigd, totdat al dat over blijft is Gelijk Leven in elk een en dat wordt herkend, bewezen, in elke ademhaling voor eeuwig.

 

Darryl: ik zou zeggen dat mensen werkelijk...Ik betrapte mezelf erop dat ik besta vanuit mijn gezichtspunt, mijn optiek en dat dan uitleef...je weet wel, ik geloof niet in politiek, want politiek is waardeloos - dus ik doe er niet aan mee.


Bernard: je zult aan alles mee moeten doen, want je kunt geen richting geven aan dat waar je je van afzondert. Je moet verantwoordelijkheid nemen voor alles wat hier is: het geldsysteem, het politieke systeem, het oorlogssyteem, het onderwijssysteem - je moet erin opstaan, het eigen maken, en richting geven. Zorg ervoor dat het uitgangspunt Leven-gewaarzijn wordt; niet zelf-gewaarzijn, geen geprogrammeerde realiteit - maar de verwerkelijking van Leven in expressie.
Rekening houdend met, rekening houdend met alle expressies als het uitgangspunt erin als Leven: dier, plant, met alles moet rekening gehouden worden - Een en Gelijk. Anders zal Leven je geen toegang verlenen tot wat werkelijk Hier is.
Herinner je dat het hier dat hier is, het 'hier-bewustzijn' is. Het is 'het hier' van de geprogrammeerde realiteit. Je zult eerst gelijk moeten staan als het in zelf-oprechtheid om in staat te zijn het te laten gaan. Het zal niet gewoon weggaan omdat je ermee stopt.
Je moet jezelf stoppen in de vorm van wat je geworden bent als entiteit genaamd 'bewustzijn'. Want bewustzijn is waar je jezelf hebt gecreëerd in een systeem, het is een reflectie van jezelf.


De wereld is een reflectie van wat er omgaat in elk mensenwezen, van wie je gelooft dat je bent. Niets van dit alles is werkelijk - alles ervan zal ophouden.
Het is niet 'erg' dat het ophoudt. Angst is niet nodig. Het is simpelweg het EINDE van onze ILLUSIE, ons waanidee, genaamd 'zelf-gewaarzijn, genaamd 'bewustzijn'. Hier is gezond verstand vereist, om de eenvoud van het principe in aanmerking te nemen: dat Leven gelijk is in alles. En daarom - is Leven Een.
En dat alles wat we doen, dit principe als uitgangspunt moet hebben. Als dit het principe is waarmee iedereen leeft, dan zal onze realiteit, alles wat we ooit gedaan hebben: Veranderen.
Als we dit doen, zal bewustzijn verdwijnen. Onze realiteit zoals die nu bestaat zal veranderen en Leven geeft ons toegang tot wat Leven werkelijk is: we hebben geen idee wat er mogelijk is.
En we krijgen het niet te zien, tenzij we bewezen hebben Zelf-oprecht uitdrukking te geven aan Leven als elke ademhaling hier, alle leven in aanmerking nemend, gelijkelijk, overal, in het hele bestaan, hemel en Aarde. Daarvoor is de hemel nu op Aarde. In werkelijkheid, in bewustzijn, op dezelfde manier in de val, zoals elke mens in de val zit. Om dit ene punt in aanmerking te nemen:
wat is gelijk Leven?
En waarom misbruik ik mezelf, als elkaar.
Begrijp dat, aangezien Leven gelijk is in elk wezen - jij mij bent en ik jou. We zijn verantwoordelijk voor elkaar. Deze verantwoordelijkheid moet worden herkend. Je kunt niet toestaan dat iemand sterft in een oorlog, of in hongersnood, of in een systeem enkel omdat hij niet gehoorzaamd heeft aan de regels van bewustzijn, of de regels van eigenbelang en zelf-gewaarzijn. Dat moet je ook stoppen, want jij bent het die het doet, er is geen excuus... En daarmee in overeenstemming hebben we hier de HEL.
Wat is de hel?
Hel bestaat als die punten die we toegestaan hebben werkelijkheid te worden vanuit onze ervaringsoptiek, omdat we het principe dat Leven gelijk is in allen hebben ontkend. We hebben eenheid misbruikt in de naam van bewustzijn, en in de naam van succes, en in de naam van ons 'zelf-gewaarzijn', ons grotere 'ascenderende zelf'. Waar ga je verdomme je kont heen zenden? (ascending - ass sending)
Waar je ook heen gaat, je zult een ding onder ogen gaan zien: je hebt de realisatie ontkend, het principe dat Leven gelijk is in allen, en je hebt jezelf ontzegd op te staan, en op te staan als Leven voor iedereen.


Er is GEEN EXCUUS.


Ik stel voor dat men in overweging neemt om zichzelf te vergeven voor elk punt waar men zichzelf het inzicht onthouden heeft, de realisatie, het gezond verstand dat Leven Gelijk is in iedereen.
Hiervoor is vergeving een hulpmiddel omdat je jezelf daarin bevrijdt van je waan.
Alleen jij bent verantwoordelijk voor jezelf. Hierin kun je jezelf testen in je daden, dat je Zelf-oprecht bent en dat je werkelijk, Leven Gelijk herkent in alles, in elke enkele ademhaling.
Dit is het punt van Zelf-oprechtheid.
Dit vraagt om gezond verstand, ik bedoel: ben ik bereid om te bestaan in elke vorm, gelijk in uitdrukking als Leven? Maakt niet uit waar die bestaat. Ben ik bereid om het slachtdier te zijn dat gehouden wordt in een veehouderij. Ben ik bereid mezelf gelijk aan die expressie te herkennen? Is dat wie ik ben? Ben ik bereid dat te accepteren als mijn uitdrukking van Leven? Of stop ik dit misbruik van mezelf in andere vormen? Weten we waar het ons zal brengen? Duidelijk van niet! We hebben deze weg nog nooit bewandeld, anders waren we niet waar we nu zijn.
Dat is logisch.
Dus daarom moeten we, moet iemand gezond verstand ontwikkelen en het Pad van de Hel gaan; de Hel die we al hebben gecreëerd. Die gaat niet weg, we zullen hem moeten stoppen in de vorm van onszelf, gelijk en een met Leven. Er is geen andere manier. Er is geen andere manier dan onder ogen te zien wat we hebben toegestaan. Opdat we ons aldus mogen herinneren, in eeuwigheid, wat het betekent om Leven te ontkennen.  En in de diepte van onze wanhoop en pijn, als de Hel losbreekt, laten we ons dan herinneren: dit deden we onszelf aan.
En tenzij we stand houden in elke ademhaling, Gelijk aan Leven, voor allen, in naam van diegenen die nog niet in staat zijn zichzelf staande te houden, tot ook zij stand kunnen houden.... als we dat niet doen, dan zullen we gewoonweg nooit werkelijk zijn.
Alles wat we ooit zullen doen, zal niet werkelijk zijn. Ons zelfgewaarzijn zal gewoon verdwijnen met de dood.


Dit is zelfrealisatie:
je te realiseren wat het is om werkelijk te zijn als Leven, Gelijk in Allen als Een. Dit is Eenheid en Gelijkheid. Dit is de bestemming van het universum.
Dit is het einde van geld zoals we het kennen, het is het einde van onderwijs zoals we het kennen, het einde van regering zoals we dat kennen, het is het eind van oorlog, het eind van religie, het eind van dominantie, het eind van manipulatie, het eind van misbruik...
...want dat alles werd gedaan vanuit zelfgewaarzijn als onze poging om elkaar onder controle te houden en tegen elkaar te beschermen. Maar niets van dat alles is zelfs maar werkelijk, want niets daarvan is in Leven geworteld. Dit alles is gebaseerd op geprogrammeerde realiteiten, gebaseerd op ideeën en concepten van de persoonlijkheid.
Dit alles kan niet eens de dood overstijgen. Het is waardeloos.
Me dunkt dat dit volstaat voor het moment.

 

Darryl: OK, voortreffelijk.
omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.