dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Andere mensen doden om je denkbeelden te verdedigen

Letter GrootteLarger FontSmaller Font
2011
army

 

W

at betekent het om in het leger te zijn? Wat betekent het om een gewapend mens te zijn? Legers bestaan om slechts één reden: degenen die het niet me je eens zijn opsporen en vernietigen. Zij die een bedreiging vormen voor jouw denkbeelden.

 

In plaats van denkbeelden te hebben die het beste zijn voor iedereen heeft men dan specialistische ideeën en deze specialistische ideeën moeten beschermd worden tegen anderen – wat aantoont hoe ongeldig het gehele concept van een leger of een wapen of een specialist is uit het oogpunt van gewoon maar mensen doden alleen maar omdat ze het niet met je eens zijn en omdat ze daardoor kennelijk een bedreiging vormen.

Dit moet ergens stoppen!

Zonneklaar is, dat wij vanuit een Destonian perspectief al een bedreiging vormen voor onze  lieve gewapende strijdmakkers. Als jullie wapen-armen maar dingen konden zijn die feitelijk werk verrichten dat bevestigt dat je je naaste liefhebt en geen verlengstukken waren van projectielen die uiteenbarsten en mensen doden, die exploderen in mensen en dat dat gedaan wordt puur voor het belang van je zogenaamde vrijheid en vrije keuze – terwijl dat niet echt vrije keuze is.

Vrije Keuze moet die zijn die IEDEREEN de keuze geeft om vrij te zijn. En dat gebeurt met Gelijkheid en Gelijkheids Geld (Equal Money).

Het is fascinerend om te zien hoe dingen met opzet uit hun verband gerukt kunnen worden, puur om te proberen het ontstaan van een Nieuwe Wereld tegen te gaan.
Ja, Desteni is een Nieuwe Wereld. Onze manier zal een einde brengen voor de legers, want jullie armen zouden gebruikt moeten worden voor arbeid en voor liefhebben, niet om te doden. En we maken een einde aan gewapende mensen, want zo lang er wapens zijn zullen we tranen blijven vergieten. Zal er geen einde komen aan de gruweldaden en het verdriet.


Sluit je bij ons aan als je er klaar voor bent om in te zien dat er iets psychopatisch ongeëvenredigd is aan in het leger zijn, of aan het willen doden met als doel je zogenaamde vrijheden te verdedigen. Dan ben je niet vrij, dat is gewoon een leugen, pas op voor wie de leugen verkoopt en waarom zij jou geld moeten betalen om een gewapend mens te zijn teneinde de Elite te beschermen.

Het is zinloos. Je werd getraind in een denk-school – die denk-scholing beweert dat alles wat er tegen is, bijgevolg een cult is. Wij zijn geen cult of het occulte. We zijn gewoon menselijke wezens die niet langer gecontroleerd worden via onze gedachten (mind control) of via geld, ik bedoel maar, mind control en controle via geld zijn hetzelfde ding.

 

Als je er klaar voor bent om te zien dat oorlog gestopt moet worden, dat wapens gestopt moeten worden en dat mensen vrij van hun angsten moeten zijn zodat zij, om vrij te zijn, elkaar niet hoeven te vermoorden, sluit je dan aan bij ons, bij Desteni, we zijn er ook voor jou, of je nu voor ons bent of niet – want wat wij voorstellen behelst ook jou op een wijze die je ware vrijheid biedt en die je gezin en je toekomst beschermt.


Ik ben er behoorlijk zeker van dat ergens in jou er een beetje gezond verstand moet zitten en dat je in staat bent om iets van wat ik zeg te horen. Ik begrijp het: de angst is immens – maar je wordt er compleet door overgenomen, daarom val je aan want dat is kennelijk de beste verdediging.

Maar dat betekent alleen maar dat er een verdedigingsmuur is, er zou geen muur moeten zijn tussen naasten, tussen hen die elkaar liefhebben. Er zou delen moeten zijn, maar dat bestaat niet.

Alle denk-scholing is alleen maar leugens en controle. Stop de controle. Stop de Gedachten Controle – mind control - en sluit je bij ons aan. We zijn maar met weinig mensen van over de hele wereld, maar we groeien langzaam maar zeker in aantal en we kennen de problemen waar we tegenover staan.

Dus laten we zien of echte liefde werkelijk kan ontstaan in deze wereld en dat het kwaad dat nu liefde genoemd wordt ontmaskerd kan worden voor wat het werkelijk is.

Als je een gewapend mens bent, ben je slecht want je bent bereid te doden om jouw vrijheid te verdedigen en niet om ALLE vrijheid te verdedigen. Je wordt beheerst door je gedachten – daarom kun je zo gemakkelijk doden. Dat is waarom de anderen die het niet met je eens zijn je vijand zijn. Kijk daar naar, eenvoudig  controle door de mind (je gedachten, gevoelens, emoties).

 

place yourself in the shoes of another EQUAL MONEY

Je ziet niet eens hoe jij zondermeer in de schoenen van de ander had kunnen staan…

Verplaats jezelf in de schoenen van een ander en besluit dan of je hem zult doden…Bernard Poolman –2011-
army globe2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.