dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

21. Anu maakt het bestaan tot slaaf

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
26 augustus 2007
tekst van video - video kun je hier te bekijken

I

k was aan het vertellen hoe de Atlantiërs met de fysiek menselijke vorm en met de systemen in de fysieke vorm werden samengesmolten.
Anu zei: “Dit gaat werken. We vangen de Atlantiërs en zetten ze in het fysiek menselijke voertuig en we sluiten ze aan op de systemen – dat was de aapmensvorm. We hebben het ontwerp van de dinosaurussen en de Serpents gaan door met dat project, terwijl wij, Anu, Enlil en Marduk, en de Sirians zullen doorgaan met het ontwerp en productie van aapmensen, totdat we evenveel exemplaren hebben als het aantal Atlantiërs. En de Leviticus zullen doorgaan met hun ontwerp van de natuur.”
Nu hadden de Leviticus het idee dat ze een wereld, een planeet, aan het voorbereiden waren, waar wezens konden komen om zichzelf vrij te ervaren. Ze speelden alleen maar met de ‘schepping’. En ze genoten ervan. Zij waren prachtige schepselen, nogal grappig. Qua uiterlijk waren ze geel, gele wezens: interessant en fascinerend. Nogal naïef en… ik laat het hierbij.

Anu zei: “We gaan de Atlantiërs in de systemen zetten en we komen af en toe hier terug om te kijken hoe het gaat en terwijl dat in proces is, zal ik zoveel mogelijk goud binnenhalen, zodat mijn planeet interdimensionaal een ‘winterslaap’ kan houden met voldoende goud om zichzelf in stand te houden, totdat ik mezelf hier in deze wereld ga manifesteren.” Hij had daar ook tijd voor. Ze plaatsten meer van die kristallen, in diamantvorm, in de aarde, zodat ze een geluidfrequentie vasthielden en onafgebroken stonden te trillen.
Kijk, diamanten hebben een vorm die een onafgebroken geluidfrequentie uitzendt. Die geometrische vorm was in de kristallen geslepen, zodat ze een frequentie kregen die zich uitstrekte tot in de eeuwigheid. Ze stonden voortdurend te vibreren, zodat ze voldoende goud konden manifesteren dat zich in de aarde bevond.
“Dat doen we dus en dan gaan we van de ene planeet naar de andere en we halen daar al het bestaan weg.” De Sirians en de Serpents vonden het natuurlijk een geweldig idee dat de Sirians, de Serpents en de Annunaki de enige ‘heersers’ van het bestaan waren. Want op een andere manier zouden ze niet in staat zijn hun plan ten uitvoer te brengen – bovendien zou het de evolutie van de systemen versnellen en effectiever maken. Er waren miljarden mensen nodig om te doen wat ze wilden doen. De Sirians en de Serpents waren het roerend eens met dat plan, want het betekende macht hebben – niet zo’n klein beetje ook!
Hier komen de Marsianen er ook bij. De Marsianen deden het vuile werk gezien vanuit het perspectief van de Sirians, Serpents en Annunaki. De Marsianen reisden alle planeten af en namen de wezens daar gevangen en brachten ze naar de Aarde. Daar kom ik zo dadelijk op terug.

We gaan eerst verder met hoe de Annunaki de Atlantiërs tot slaaf maakten – dat deden ze heel snel en heel effectief. Ze waren met drie rassen: de Annunaki, de Serpents en de Sirians, en dat zijn er heel wat vergeleken met de Atlantiërs. De Annunaki deden het heel snel. Voor iedere Atlantiër hadden ze een aapmensvorm beschikbaar, waarin ook alle systemen kant-en-klaar waren aangebracht. Eén voor één werden de Atlantiërs gevangen door de Sirians en de Serpents – en ook de Marsianen in die tijd.

Nu moet je begrijpen dat er in die tijd geen enkel verdedigingsmechanisme bestond, geen exploderende lichten of laserstralen, nee, de Atlantiërs speelden niet met dat soort dingen. De Atlantiërs waren een vredelievend ras. Ze drukten zich uitsluitend uit in geluid. Dat is niet het geluid dat jullie horen, maar werkelijk geluid als uitdrukking van het leven, zou ik zeggen. Dat was de reden waarom ze alleen de Atlantiërs konden gebruiken als essentie van levenskracht voor systemen. Uiteindelijk hadden ze alle Atlantiërs bij elkaar, er ontsnapten er ook een aantal – die gingen naar andere planeten.

Wat het tot slaaf maken van het bestaan betreft, dat moest snel worden uitgevoerd. De Sirians, Serpents, Annunaki en Marsianen omsingelden alle Atlantiërs en toen ze wilden ontsnappen, brachten ze hen één voor één naar de Annunaki. De fysieke vorm stond klaar, ze werden er onmiddellijk in opgesloten en geïntegreerd – en klaar. Het moest allemaal snel gebeuren.
Er ontsnapten ongeveer zeven duizend Atlantiërs: hun ontsnapping was fascinerend, ze vlogen allemaal het water in! Ze versmolten met en als de gemanifesteerde geluidfrequentie van het water. Om er zeker van te zijn dat ze niet naar andere planeten ontvluchtten gingen de Marsianen op pad en bezochten de planeten om te informeren hoe het daar ging en of ze gewaarschuwd waren voor bedreigingen in het bestaan en dat was niet zo, dus namen ze aan dat de Atlantiërs werkelijk in het water van deze planeet zaten.

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.