dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

10. De creatie van de menselijke vorm

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
26 augustus 2007
tekst van video - video kun je hier te bekijken

D

e Atlantiërs gebruikten hun verstand en kwamen met het idee om de vorm in zijn geheel te manifesteren, inclusief de ogen. Eerst alleen de ogen. Ze zeiden: "Ontwerp eerst de ogen, zodat wanneer je de vorm binnengaat, jij datgene wordt wat leven aan de vorm geeft en jij kunt er dan mee kijken als jezelf." De Annunaki gingen zo van "Pfff..." hun verstand stond stil. Ze wisten totaal niet waarover ze het hadden. Hoe moet je dat aanpakken?

Ze begonnen in zichzelf te kijken. Hoe komt het dat ik kan praten? Waardoor kan ik denken? Waardoor kan ik naar objecten kijken en hoe neem ik iets in overweging?
Als je de Atlantiërs zag, kon je dwars door hen heenkijken. Dat was ook het geval met de Annunaki. Ze hadden geen hersenvorm, ze hadden geen organen. Nee. Ze waren alleen vorm. Daarom ontwierpen ze een voertuig als alleen vorm, totdat het skelet erbij kwam en nu dan de ogen. Ze dachten: "Hoe moet je dat in godsnaam doen?" De Atlantiërs kwamen erbij en zeiden: "Goed. Je hebt een ruimte in die vorm nodig om te doen wat je nu doet, denken. Maak vormen van datgene, waarvan je ziet dat je het zelf doet. Met andere woorden, denken, of kijken, of afvragen. Manifesteer die drie dingen in één vorm. Spreken moet je ook in één vorm gieten, enzovoort."

Natuurlijk hadden ze gevoelens, zoals woede en wrok, maar daarvoor bestonden nog geen woorden. Ze zeiden: "Datgene wat je ervaart, als dat en dat en dat gebeurt, moet je in één punt onderbrengen." En ze dachten: "Dat is een goed idee!" Ze gingen kijken: "Wat zou de meest geschikte plek zijn om datgene te plaatsen wat denkt en naar objecten kijkt?" En ze stopten dat in het gebied van het hoofd. Anu dacht: "Dat is een mooie plek!"

Hoe hebben ze het brein ontworpen? Wat ze deden was het volgende. Anu vroeg zich af, hoe moet ik dat nou eigenlijk in elkaar zetten en manifesteren? Hij ging eerst eens in het Boek van Ani kijken, want misschien waren zijn voorouders ergens mee bezig geweest, dat hij nu kon gebruiken. En inderdaad, dat was natuurlijk het geval. Ze hadden eigenlijk al gedaan, wat de Atlantiërs hem hadden voorgesteld. Namelijk, waar je het brein kon zien en waar je de ogen kon zien. Dat was alles. Organen waren er nog niet. Waarom hadden ze dat al zitten tekenen? Omdat de voorouders van Anu dezelfde vragen hadden gesteld: "Waardoor kan ik spreken? Waardoor kan ik denken? Waardoor kan ik kijken? Waardoor kan ik me iets afvragen?"

En zo gingen ze zitten spelen met verschillende opties en perspectieven. Ze hadden in het Boek van Ani dus die tekening met ogen en een brein, zoals het zich in feite in deze wereld heeft gemanifesteerd, het had toen alleen een meer ronde vorm. Dat was alles. De Annunaki zeiden: "Ja! Dat moeten we hebben!" En ze gingen een nieuwe poging ondernemen.
Ze hadden alleen het brein en de ogen en probeerden de vorm in te gaan. Maar ze zeiden: "Nee, het werkt niet. Het is gemanifesteerd, maar het blijft stokstijf staan, de ogen zien niets en het brein zit er gewoon in..." Toen dachten ze, misschien moeten we het brein aan de ogen koppelen, want hoe denk je, hoe kijk je en hoe stel je vragen? Dus misschien moeten we het brein op de ogen aansluiten?"

Het werd nog niet 'brein' genoemd. Het was de 'plek waar ik binnenga'. Met andere woorden, de Annunaki en de Atlantiërs verplaatsten zichzelf in het brein. Daar gingen ze zitten. Daar konden ze denken, naar objecten kijken, zich afvragen, spreken – alles. In die ronde holte in het hoofd, die was aangesloten op de ogen. En dat deden ze.

Toen realiseerden ze zich, dat het brein één gemanifesteerde vorm is met twee ogen. Maar hoe moest het gaan werken? Ze sloten dat ene brein aan op die twee ogen. "Laten eens kijken wat er nu gebeurt – ja, cool. Laten we dat eens doen." Dus toen ze in die vorm zaten en in dat voertuig naar buiten gingen kijken, zagen ze wat je ziet, als je door een telescoop kijkt: één rond punt in de verte. Ze zagen niet alles om zich heen, zoals wij nu kijken. Ze zagen alles in een cirkeltje. Toen hadden ze een probleem.

Ze dachten, als je twee ogen hebt, moet je misschien ook twee hersenhelften hebben. En dat maakten ze. Ze sloten het linker oog op de linker hersenhelft aan en verdeelden het brein in twee helften. En toen konden ze alles prachtig zien. Dat werkte goed. Nu konden ze er dus binnengaan en ze konden ermee kijken, maar de vorm stelde verder niets voor. En omdat de tijd doortikte, moesten ze opschieten, omdat ze zich anders op Aarde zouden manifesteren.
Ze zeiden: "Goed, laten we snel zo'n tienduizend vormen maken. We hebben nu één vorm, die zich kan manifesteren zolang de Aarde zich manifesteert en wij zijn voorbereid als de planeet zich gaat manifesteren voor het geval, dat we het niet redden en we ons niet kunnen manifesteren. Waarmee waren de Annunaki eigenlijk bezig? Ze wilden zichzelf manifesteren in een afzonderlijke gedaante. Daar komt het op neer. Dat gold ook voor de Atlantiërs, want die waren er ook dik bij betrokken.

En zo namen ze tienduizend dezelfde voertuigen in productie. Nu vraag je je natuurlijk af, waaruit bestaat die vorm? Waar komt die vorm vandaan? Die vorm werd geplaatst door... de Annunaki waren ook betrokken bij de Sirians van Sirius. Andere groepen komen er pas later bij. De belangrijkste groepen van dat moment waren de Annunaki, de Sirians, de Serpents, de Marsianen en de Leviticus. Die waren er uiteindelijk allemaal bij betrokken. Maar hierbij, waar ik nu mee bezig ben, waren alleen Anu, Enlil, Enki. De anderen komen er later bij.

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.