dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

30. De creatie van het Witte Licht

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
27 augustus 2007
tekst van video - video kun je hier te bekijken

W

e zijn aangekomen bij de creatie van de Witte Licht Constructie.
Anu was zich blijkbaar bewust van het feit dat hij geen mogelijkheid had om dimensionale toegang te krijgen tot de planeet Aarde met zijn slaven, zijn creatie; hij had een systeem nodig dat hem vertegenwoordigde als een gemanifesteerd God principe.
Hij moest dus alles automatiseren in deze wereld, op deze Aarde, in het bestaan. Wat al was geautomatiseerd waren de voorgeprogrammeerde levenservaringen van alle mensen op Aarde via de connectie met de sterren (die gemaakt werd toen zij werden geboren; zij werden dan ‘ingeprent’ in de rasterstructuur die was geplaatst hier op Aarde in dit bestaan in zijn totaal) – mensen ervaarden wat al eerder geplaatst was als de levenservaring van henzelf in deze wereld.

Het Witte Licht was toen de manifestatie van de connectie tussen de dimensies en Aarde. Het Witte Licht was dus verbonden via de bewustzijnsystemen in de mensen, verbonden aan de dimensies – in andere woorden: alle mensen waren ‘verbonden’ met de dimensies. Dit was hoe Aarde en de dimensies van elkaar afgescheiden waren en tegelijkertijd één via de connectie van Het Witte Licht.

Anu realiseerde zich dat hij niet altijd overal kon zijn. Hij had een systeem nodig dat hem zou vertegenwoordigen – dat was Het Witte Licht, een systeemplaatsing van Anu als zichzelf. Daarnaast had hij natuurlijk ook zijn goden en zijn ‘aangewezenen’ die meestal Meesters genoemd werden - ja, dit zijn dezelfde Meesters die ‘gechanneld’ werden door de mediums.

De Meesters waren degenen die het gezag hadden over Het Witte Licht – en ook over als iemand bijvoorbeeld stierf en overging naar de dimensies; Anu's Goden oftewel Meesters of Gidsen, waren ook wachter-manifestaties. De Gidsen bewaakten de menselijke wezens om ervoor te zorgen dat zij niet afweken van de bewustzijnsystemen in hen om zeker te stellen dat zij een bewustzijnssysteem bleven en niets van de waarheid van hun bestaan ontdekten – stel je voor dat de systemen te weten kwamen dat zij systemen waren en niet werkelijk het leven! Dat was de taak van de Gidsen.
De Meesters waren degenen die ervoor zorgden dat wanneer mensen overgingen naar de dimensies met hun gids, zij goed werden geïnstrueerd – ofwel geplaatst voor reïncarnatie of voor plaatsing in de dimensionale sferen (wat het ascentie- of Verlichtingproces wordt genoemd, wat ook een vorm van prestatie of vooruitgang is). Ook om de dimensionale wezens bezig te houden, want er waren meer dimensionale wezen dan mensen op Aarde dus Anu moest een manier vinden om dimensionale wezens bezig te houden - wat gebeurde via het idee en perceptie van ‘ascentie’ om de hemel te ervaren.

Hij maakte van ieders leven een hel - Aarde, menselijke wezens, dimensionale wezens – zo verrekte minderwaardig en waardeloos en hopeloos zodat zij de ervaring van een hemel wilden bereiken. Of om met een ‘God’ te zijn. Ik ben er zeker van dat de belangrijkste reden waarom iedereen naar de hemel wil, is, omdat deze wereld een hel is. En zo waren mensen ontworpen om te zijn – niet alleen mensen, maar ook de dimensionale wezens: hopeloos, waardeloos, minderwaardig... zodat je in het aas zult happen - naar een soort van hemel willen gaan enzovoort.

Het Witte Licht bevatte dit dus allemaal.
Het geheel van de dimensies was van Het Witte Licht; met andere woorden, het was geplaatst als Anu en Anu had een soort van kamer in de dimensies waarin zijn Witte Licht zijn ‘antenne frequentie netwerk’ was.
Het was in alles, overal, in menselijke wezens, dimensionale wezens, het was de ‘eenheid connectie’ van alles dat bestond. Daar had hij zijn kamer in de dimensies, zijn hemel, zijn persoonlijke plaatsing van bestaan.
Het was echter niet Anu's planeet; het was zijn eigen ontwerp waar binnen hij vele vrouwen had, van zijn eigen ras, maar zij projecteerden zichzelf als vrouw, zij waren gedaanteveranderaars.

Hij had de Aarde, alle menselijke wezens en de dimensies recht voor hem, zodat hij zich niet hoefde te manifesteren op Aarde of iets hoefde te doen want Het Witte Licht als de manifestatie van hem deed alles. Als er een probleem was, als er iets aan de hand was met iemand in het bestaan, vertelde zijn plaatsing van hem als de Witte Licht constructie hem wat er gedaan moest worden. Daarom zeg ik dus: Anu had geen inter-dimensionale toegang tot de Aarde - hij was de slaaf geworden van zijn eigen creatie tot op zekere hoogte.

Dus mensen, de waarheid is dat jullie, de mensen, en de dimensionale wezens, die waren geplaatst in dit dimensionale gedeelte, afgescheiden van Aarde, alles waren wat er ooit bestaan heeft hier en iedereen en alles was Anu's slaaf. Iedereen was verdwaald en gevangenen in bewustzijnsystemen. Dit is de reden waarom de constructie van Het Witte Licht werd ontworpen.
Anu participeerde nooit echt in iets omdat iedereen deed waarvoor zij waren geprogrammeerd om te doen. De mensen leefden hun leven, de dimensionale wezens lieten hier en daar van zich horen via channelings en mindprojecties van zichzelf. En natuurlijk, wanneer je dood ging, ‘verneukten’ de dimensionale wezens je en sommigen hadden de mogelijkheid om hun eigen hemelse ervaring te ontwerpen en anderen waren verdwaald in die ascentieprocessen van Verlichting of een of andere vorm van‘uitreiken’ naar een God.omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.