dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

29. Geesten en Mindprojecties

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
27 augustus 2007
tekst van video - video kun je hier te bekijken

D

e mind en mind projecties.
Ik ga nu specifieker behandelen wanneer inter-dimensionaliteit als manifestatie precies stopte.
Als ik er nu zo even naar kijk was het in de tijd van de oude Egyptenaren.
Dus spoken enzovoort - dat waren projecties van de mind, letterlijk.
Projecties van de mind zijn vrij simpel, het is de integratie van een dimensionaal wezen in een mens, hoewel niet helemaal... alleen in het mind gebied, gewoon een inloop in de mind.
Het wezen neemt je dan mee naar een plek in jouw mind. Het veroorzaakt een dimensionale verandering. Laten we als voorbeeld nemen dat je in je woonkamer zit en wat je ziet is een bepaalde projectie, het is een afbeelding. Wat je ziet is in feite een projectie – het is echt, maar tegelijkertijd ook niet. Dus in andere woorden, wanneer het gaat over manipulatie van projecties, mindprojecties, dat is vrij simpel.
Dus het wezen integreerde zichzelf in jouw mind, in jouw hoofd en voegde nog een projectie toe in de projectie die je al zag. Dat is de dimensionale verandering, er wordt nog iets geplaatst in wat je al ziet om je te laten denken dat wat je ziet een manifestatie of verschijning is. Dit werd vaak gedaan om mensen bezig te houden, voor de lol - de dimensionale wezens genoten ervan.
Maar er moest natuurlijk eerst toestemming gevraagd worden, dat gold voor elk dimensionaal wezen. Als zij toegang tot Aarde wilden moest er eerst toestemming aan Anu persoonlijk  gevraagd worden. Anu was nu in principe de God van de Aarde, de dimensies en het gehele bestaan, omdat iedereen hem en zijn ras vreesde - ze waren echt gemene schoften geworden.

Dus zij moesten om toestemming vragen – dat werd al dan niet toegestaan, afhankelijk van de mate waarin wat ze zouden gaan zeggen de mensen meer tot slaaf zou maken – hoe meer er gezegd werd door de dimensionale wezens om de mensen tot slaaf te maken, des te meer zij mensen verneukten door ze op het “verkeerde” pad te sturen. Ze misleidden door het verkeerde pad voor het goede pad te laten aanzien.

Mensen, ik weet dat dit vrij moeilijk te begrijpen is, maar dit is de manier waarop het gebeurde. Alles wat je gezien hebt aan geesten en spoken, gebeurde via jouw mind. Geen enkel wezen is werkelijk in staat geweest om zich hier op Aarde te manifesteren sinds Anu en de anderen.

Wat interessant is dat je het kunt laten lijken alsof een wezen zich manifesteert hier op Aarde, als je een collectief hebt, als je veel wezens hebt, dat er een dimensionaal wezen in elk en ieder van hen zit. Zeg dat er vele wezens in een groep zijn, vele, ik praat over zo'n 15 duizend of 10 duizend, zoiets. Nu heb je dan 10 of 15 duizend mensen op Aarde en dan zijn er 10 tot 15 duizend dimensionale wezens die dezelfde gemanifesteerde projectie van deze omgeving zien als die de 10 of 15 duizend mensen zien, en zij willen 'wat een echt menselijk wezen lijkt' manifesteren. Zo werd het gedaan, op die manier.

Dus wat betreft manifestaties van echte mensen, nee, dat was het nooit. Ik weet dat, ik ben sinds een hele lange tijd in dit bestaan.
Zo werken mindprojecties dus: schimmen en geestverschijningen en vermoedelijk menselijke wezens die zich manifesteerden.

Het volgende waar ik het over zal hebben is ‘channeling’, om te laten zien hoe dat precies werkte.
En daarna zien we wel wat er volgt.omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.