dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

26. Adam, Eva en de Slang

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
26 augustus 2007
tekst van video - video kun je hier te bekijken

I

k ben bij het Adam en Eva verhaal gekomen.
Adam, de man, was de manifestatie van het structurele ontwerp van deze Aarde en wat komen zal. Eva was de vrouwelijke expressie van de twee die samenkomen en de perfecte wereld manifesteren voor Anu en de Sirians.
Dit perfecte ontwerp was de vorm van de huidige Mens. Eerst waren er de vrouwelijke en mannelijke expressie. Enkel twee. Het begon met twee, dat was het begin.
Ze begonnen eerst met twee om met de huidige expressie te starten, om te zien of wat ze aan het doen waren, perfect werkte.
Toen hadden ze nog steeds interdimensionele toegang.
En zo werden de twee samen geplaatst in deze wereld. Ze waren geprogrammeerd om van de vruchten te eten, je weet wel, de natuur en wacht, laat ik eerst hier beginnen…

Aanvankelijk waren ze geprogrammeerd om in harmonie te leven, in harmonie met hun planeet, en dit deed Marduk. Marduk programmeerde deze twee wezens - zonder de goedkeuring van Anu, Enki, Enlil, de Sirians en de Serpents - om in harmonie te leven met hun Aarde, met de natuur (door de Leviticus gemanifesteerd), met de dieren (door de Serpents gemanifesteerd) en ze konden eten waarin specifiek voor hen voorzien was. Marduk en de Leviticus werkten daar samen aan en ze manifesteerden de noodzakelijke voedingstoffen die de fysieke vorm nodig had vanwege de systemen binnenin. De systemen putten de fysieke manifestatie uit en deze voedingsstoffen zorgden voor compensatie voor de fysieke manifestatie. Want Marduk zag deze menselijke vormen niet als systemen. Hij zag hen als wezens. Zijn creatie. Zij waren zijn creatie.
En dit is in feite het verhaal waar het hele God principe zijn intrede doet, van Marduk.
Anu verliet hen om de dimensies en alle andere dimensionale wezens te controleren. En toen zijn ze begonnen te werken aan wat we reïncarnatie noemen. Maar eerst moest de eerste baby geboren worden om te controleren of het goed werkte alvorens ze in staat waren om het reïncarnatiesysteem te plaatsen. Het zielsysteem zal pas later komen, zoals ik zal uitleggen.

Op een dag kwam Anu naar de Aarde. En toen begon de ruzie tussen Marduk, Anu, Enki en Enlil.
Anu merkte op dat er iets niet klopte. Deze systemen deden niet wat hij Marduk gevraagd had ze te programmeren om te doen, namelijk een baby manifesteren. En ook om de dieren te doden - maar Marduk wilde dat ze in harmonie leefden want dit was zoals hij zichzelf had gewild als hij geplaatst zou zijn op deze Aarde. En dus manifesteerde Anu zichzelf in deze wereld.

Dit is waar het verhaal van de slang zijn intrede doet, die ook reptiel is. Dus Anu manifesteerde zich hier. Neen, de slang komt van de Serpents, excuseer me. De Serpents kwamen en dat is waar het verhaal van de slang vandaan komt. Anu manifesteerde zich interdimensionaal om eerst uit te zoeken wat er gaande was. Toen besefte hij dat Marduk iets had gedaan waar hij niet om gevraagd had, want zij leefden in werkelijkheid in harmonie hier. Ze waren naakt, vrij. Ze lachten, maakten gekke geluiden, glimlachten - emoties, ze drukten zich uit in emoties en in gevoelens alsof ze levende wezens waren. En Anu haatte dit. Hij vond dit niet leuk, het was niet wat hij wilde.
Al wat hij wilde wat dat deze dingen deden waarvoor ze geprogrammeerd waren om te doen. Ze waren niet hier om plezier te beleven of om te denken dat ze echte levende wezens waren, want, vergeet niet dat het systemen waren, door Marduk geprogrammeerd.
De Serpents hadden een idee. Ze manifesteerden zich hier en hij had de twee verteld dat hij hun God is. En dat zij moeten doen wat ze verondersteld worden te doen. En omdat de systemen van de Serpents waren die zij erin geplaatst hadden, waren de Serpents in staat om hen te herprogrammeren. Dus herprogrammeerden de Serpents, met de hulp van Enki en Enlil en Anu, alle vier herprogrammeerden zij deze systemen. En ze deden wat nodig was. Ze hadden gemeenschap en ze kregen hun eerste baby, die prachtig, perfect, een succes was. Toen Marduk erachter kwam, was hij kwaad.
Maar hoe hebben de Serpents deze systemen opnieuw geprogrammeerd, deze mannelijke en vrouwelijke expressies gekend als Adam en Eva?
Door woorden.
Simpel! Je kunt een systeem programmeren door woorden. Het is heel gemakkelijk, maar je moet wel weten hoe je ze spreken moet en in welk geluid hen te spreken, in welke frequentie hen te spreken, welke codes in de woorden bestaan die je eerst in jezelf moet programmeren vooraleer je hen spreekt. Om in staat te zijn als het geluid in het wezen te vloeien en hen te programmeren.

Marduk werd pissig op Anu, Enki, Enlil, de Serpents en de Sirians, hij werd serieus pisnijdig. Hij werd kwaad op zijn creatie. En hij zei tegen de twee menselijke vormen; “Jullie zullen eeuwig lijden, tot in de eeuwigheid. Ik verban jullie uit mijn bestaan, jullie zijn mijn creatie niet meer. Jullie zijn nu van hen dus jullie zullen de pijn lijden die jullie mij hebben doen lijden.” Hij zei dit tegen zijn mannelijke en vrouwelijke expressie.
En aldus codeerde hij in alle menselijke vormen die ooit zouden worden ontwikkeld, al de baby’s, het lijden van hetzelfde lot en dezelfde pijn die hij had geleden. En dit gebeurt dus door de geboorte. De vrouw dus. En de mannen. Dat is waarom het huwelijk er is zodat de vrouw een baby kan hebben en de pijn kan lijden. En wat betreft de emoties en gevoelens, hij programmeerde in principe alles zoals het nu is - hij prepareerde de weg voor consideratie met alles bij het programmeren en vergelijken. Enki, Enlil, Anu, de Serpents en de Sirians snapten het niet. Ze wisten niet hoe hij het deed of wat hij deed. Hij werd zo kwaad. En toen verloor Marduk zichzelf in zijn eigen code. Hij zei, ik zal hier leven. Dit is mijn creatie. En mijn creatie zal lijden zoals ik geleden heb. Omdat ik één ben - ik lijd dus zal mijn creatie ook lijden.

En dat mijn vrienden, is waar het verhaal van God, Adam en Eva vandaan komt.omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.