dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

25. Reptilianen creëeren de dood

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
26 augustus 2007
tekst van video - video kun je hier te bekijken

I

k ga verder met de levensduur.
Dus, Enki en Marduk werkten samen aan de levensduur, en ze ontdekten dat deze wezens 500 tot 700 jaar oud konden worden, in aardetijd. Omdat alles zich levend aan het manifesteren was, realiseerden ze zich dat ze de tijd konden vergelijken. Dit werd gedaan door Marduk, uiteraard. Marduk realiseerde zich dat alles een vergelijking in zich draagt, en hij besefte dat als je kijkt naar de vergelijkingen aangaande de menselijke fysieke vorm, en de systemen erin inclusief het wezen, als hij alles in totaliteit vergeleek, dan kwam hij tot 700 jaar.

“Maar”, zei hij, “als ik kijk naar wat het is dat we hier willen doen, miljoenen en biljoenen mensen hier brengen om een bepaalde constructie en ontwerp voor jou voor te bereiden, op deze planeet als jou, dan zal er later een levensduur zijn van niet meer dan 40-50 jaar oud, misschien 60. Kan zijn 60, niet ouder. In sommige gevallen, misschien 80.”
Maar de langste levensduur zou rond 40-50 zijn. En dat was toen al voor alles op z'n plaats was gezet. Hij kon dat toen doen want je weet, de natuur, de dieren, de menselijke vorm en de systemen erin waren allemaal wiskundig vergeleken ruimte tijd continuüm, omdat alles comprimeerde en manifesteerde, daarom kon hij dat vergelijken.

Dus, zo werd de levensduur vastgesteld. Dus ze zeiden: “700 is cool; dat is goed voor hen. In een paar miljoen jaren of duizenden jaren, zal 30-40 jaren bereikt worden en dat is oké, daar zullen we een mouw aan passen als het zover is. Alles wat we nu willen is dat deze menselijke vormen op deze planeet perfect zijn; de dimensionale constructie is geplaatst, en dat is al wat we nodig hebben voor nu. Dus laten we eerst het geheel van het bestaan hier brengen.”
Dat is wat ze deden.

De Marsianen waren meer de wrede wezens, weet je wel. Zij gingen er daadwerkelijk opuit en vingen dimensionale wezens; zij gingen naar de planeten. Deze rassen zijn enorm. De Annunaki, de Marsianen, de Sirians en de Serpents waren de vier grootste rassen in het bestaan; ze waren werkelijk omvangrijk. De anderen waren meer de kleine, contente diepzinnigen. En ze hadden vele, verschillende methoden; ze hadden van die geluidsarmbanddingen die om de polsen geplaatst werden.
Zie je, iedereen geloofde in die tijd dat het niet mogelijk was om gevangen te worden, omdat ze dat niet kenden. Ze wisten niets van slavernij of controle, of wat of wie dan ook dat ook maar zou overwegen om dit te doen; het kwam niet in hen op. Dus daarom was het vrij simpel om te doen wat nodig was om te doen. Dus het was simpel; ze vingen hen en plaatsten hen dan in deze dimensie.

De Sirians waren een vrij sluw, manipulatief ras; zij waren een glad, nogal, zoetgevooisd ras - maar zeer, zeer kwaadaardig. Hun postuur, hun stem, hun houding, hun presentatie – alles was alsof je gehypnotiseerd werd door hun stem, door hun aanwezigheid.
En zij hielpen dus ook met het vangen van dimensionale wezens. Ze zeiden tegen hen: “We hebben een voorstel: we zien dat je planeet momenteel uitgeput aan het raken is - je weet niet waarom. Jullie hebben een verblijfplaats nodig, niet?” “Ja.” “Oké, kom naar onze planeet; wij hebben een plek voor jullie.” Dus zeiden ze “Oké.”
Zie je, toen vertrouwde iedereen elkaar tot op zekere hoogte. Ik spreek van dit vertrouwen omdat ze zeer naïef waren in hun niet overwegen wat mogelijk is in het bestaan omdat ze het niet in zichzelf hadden. Wat gevaarlijk is, zeer gevaarlijk.
Dus separatie bestond toen al. Ongeveer 15 aardejaren waren nodig om het geheel van het bestaan hier te brengen - nogal een tijd - om er zeker van te zijn dat iedereen hier was. Maar eerst werd iedereen in deze dimensie geplaatst; deze dimensie was de illusie van eeuwigheid. Eeuwigheid als wat het is, als wie wij zijn, is nog niet ervaren door wie dan ook op Aarde tot nog toe, en spijtig dat ik moet zeggen: zelfs niet in de dimensies, want eeuwigheid bestaat in en als menselijke wezens. Ik weet dat je je waarschijnlijk afvraagt: “Maar hoe? Ik ben een systeem?!" Ik zal het uitleggen! Nog even volhouden.

Dus iedereen was geplaatst in deze dimensie rond de Aarde. Anu had de fysieke vorm al klaar; nu belanden we bij het “Adam en Eva” verhaal.

Ik ga verder met Adam en Eva in mijn volgend interview.

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.