dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

19. Marduk ontwerpt taal

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
26 augustus 2007
tekst van video - video kun je hier te bekijken

I

k was aan het vertellen dat Marduk de programmering van de systemen deed. Hij programmeerde de systemen in menselijke vorm. Daarvoor gebruikte hij codes en taal. Dat is interessant. Waaruit bestaan de verschillende talen? Die bestaan uit verschillende geluidskenmerken, die meekomen in de uitspraak van de taal. Iedere taal heeft een eigen dynamiek van de geluidsignatuur. Geluid in de expressie van taal is geen geluid. Het is een onderdeel van de systemen die door de Sirians zijn geïmplanteerd. Geluid als leven is niet persé geluid, zoals je mij nu hoort spreken. Geluid is een constante, terwijl dit geluid eigenlijk stil is. Dat is dus interessant.

Dus wat betreft geluidsfrequenties, geluidsvibraties en geluidsymbolen, enzovoort, dat zijn onderdelen van mindbewustzijnsystemen. Ik laat bewustzijn even voor wat het is, want daarop kom ik later nog terug. Eerst richten we de aandacht op het woord systemen.

Dus de systemen moesten worden geprogrammeerd, maar een systeem is dood. Systemen zijn dode onderdelen, die in de fysiek menselijk vorm zijn geplaatst. Datgene wat de systemen doet leven, of wat ze levenskracht geeft, zijn, of waren, de Atlantiërs.
Hoe en waarom werden die systemen geprogrammeerd?
Ze moesten in de eerste plaats taken verrichten, die noodzakelijk waren voor de mens op Aarde, die goud moest delven. Ze werden geprogrammeerd om in principe hun armen te kunnen bewegen, het hoofd werd geprogrammeerd voor de rest van het fysieke lichaam, de organen werden geprogrammeerd voor automatische bewegingen, ademhaling moest automatisch gaan - alles werd systematisch geprogrammeerd, onthoud dat.
Hun taak om goud te delven werd in ieder individu voorgeprogrammeerd.

Er waren verschillend methoden om te programmeren, bijvoorbeeld kleine implantaten, die al waren voorzien van een programma, waarbij ze ook wiskundige formules gebruikten. Ik zeg met opzet wiskundige formules, zodat je begrijpt dat ze vergelijkingen gebruikten. De wiskunde die op dit moment in de wereld wordt bestudeerd is primitief en staat in geen enkele vergelijking tot de ware wiskunde en de manier waarop alles werd ontworpen. Stel je voor, het plan voor deze planeet was exact berekend met wiskundige formules. Iedereen was ingecalculeerd. Het was exact bekend hoe de systemen zich zouden gaan ontwikkelen. Het rekenwerk omvatte dus de ontwikkeling van de hele planeet inclusief ieder mens plus de dieren - alles!

Dus 'evolutie' is gebaseerd op een wiskundige formule met een begin en een eind. Dus dat was het werk van Marduk. Hij zette alles over in een wiskundige vergelijking.

We hebben dus nu de systemen van de Sirians in menselijke vorm, waarvan de programmering door Marduk werd uitgevoerd en de Atlantiërs zaten in de systemen - let op: niet meer in het fysieke lichaam! Dat was nu veranderd, want het fysieke lichaam was nu ingericht voor systemen, waarin de Atlantiërs nu de systemen zouden animeren. Dat was het enige waarvoor ze de Atlantiërs nodig hadden. Ze moesten gewoon de systemen tot leven brengen, want de systemen waren nu de manifestatie van Anu en de Sirians geworden. De systemen moesten zich ook gaan ontwikkelen. Ze moesten het koninkrijk van Anu en de Sirians gaan voorbereiden en manifesteren. De Serpents hoorden er ook bij, maar die haakten af, want de Serpents wilden niet accepteren, dat er alleen een vorm was, die schijnbaar een koninkrijk voor de Goden zou voeden en manifesteren, waarin de Atlantiërs waren gezet. Anu kon de Serpents even van zich afhouden door te zeggen: "Ik heb een mooi plan voor jullie en dat is veel grootser dan de Sirians en ik manifesteren.” Dat komt binnenkort aan de orde.

In mijn volgende interview ga ik uitleggen hoe de Atlantiërs in het fysieke voertuig werden geplaatst.

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.