dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

18. Reptilianen programmeren de mens

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
25 augustus 2007
tekst van video - video kun je hier te bekijken

I

k zei dat ik zat te lachen, maar je zult wel merken waarom. Je zult gaan inzien waarom bepaalde manifestaties zich hier bevinden, en hoe ze in hun werk gaan en waarom en waarbij alle mensen zijn betrokken.
Op dit moment zijn alle mensen programmeerbaar. Jullie zijn systemen. Jullie zijn systemen geworden in een evolutionair proces sinds het begin van de totstandkoming van de mens. Jullie zijn systemen sinds de integratie van de Atlantiërs met de fysiek menselijk vorm, die systemen zijn geworden.
Dit proces van mensen als complete systemen is ongeveer sinds 1998 voltooid.

Ik spreek over jullie als systemen, want dat is wat jullie echt zijn. Jullie waren ontworpen om dat te worden door een evolutionair proces. Zoiets gebeurt natuurlijk niet in één ogenblik, wanneer je wordt geboren. Dit hele proces heeft zich sinds het begin ontwikkeld. Deze wereld was in het begin niet zover gemanifesteerd als nu. De wereld was nog inter-dimensionaal.
En naarmate de wereld zich in de loop der tijd ging manifesteren onder invloed van de zwaartekrachtkern in de Aarde, begon het fysiek menselijke lichaam zich als één geheel met de Aarde te manifesteren, evenals de systemen in het menselijke lichaam. Die begonnen zich samen te pakken, te comprimeren tot deze driedimensionale situatie zoals je die nu kent. En dat heeft tijd gekost. Dat heeft ontzettend veel tijd gekost, zoals je je kunt voorstellen.

Het zijn dus de planeet, de fysieke vorm en de systemen in het lichaam, waarbij wezens geïntegreerd raakten met hun systemen, die zich tegelijkertijd in het lichaam hebben gemanifesteerd. Dat is de reden, waarom jullie het niet kunnen waarnemen en waarom jullie niet in de gaten hebben dat je een systeem bent. Hoe zou je dat kunnen weten? Jullie hebben er nooit van gehoord. Jullie hebben het nooit voor mogelijk gehouden. Want de systemen, die jullie door het evolutionaire proces zijn geworden, zijn in die mate een onderdeel van jezelf geworden, dat je het niet ziet. Het is onmogelijk om iets waar te nemen, als je het al bent geworden.

Neem bijvoorbeeld een systeem, dat vanaf het moment van de conceptie wordt geprogrammeerd en dat is nu een zichzelf voortbewegende, denkende en voelende machine en je zegt tegen die machine, "Jij bent een systeem." Dan zegt het: "Hoezo systeem?" Hoe vertel je een systeem dat het een systeem is? Daarop zal ik later nog uitgebreid ingaan.

Die systemen zijn voornamelijk geëvolueerd door middel van het denken, en door emoties en gevoelens. Mensen, dit zijn de drie punten. Als je denkt, als je emotioneel wordt en als je gevoelens koestert, die zich in je bevinden, ben je een systeem. Als je er vormen van geloof en overtuigingen op na houdt en verder alles in deze wereld, dat jou zelf omschrijft of definieert, ben je een systeem.
Dat is heel eenvoudig. Maar het proces om je ervan te verlossen als systeem, dat je bent geworden als een werkelijke levensuitdrukking, is een ander verhaal. Dat is een heel ander verhaal.

Maar laat ik doorgaan met deze dingen voor jullie in perspectief te zetten.
Voordat je ergens op reageert, wil ik je vragen gewoon adem te halen en kalm te worden en te luisteren naar wat ik verder zeg. Kijk naar dat hele circus, voordat je een veronderstelling doet en voordat je welke reactie dan ook vertoont en ik vraag je om onvoorwaardelijk te luisteren naar wat ik nu zeg:
Luister gewoon, ga zitten en laat de woorden door je heen stromen, meer niet.

Ik was gebleven bij het plan van Anu, de Sirians en de Serpents.
De Leviticus ontwierpen de hele voedselketen van het leven. Marduk hield zich bezig met het ontwerp van de programma's voor mensen.

 

Meer hierover in mijn volgende interview.

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.