dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

SR2 - De ontwikkeling van bewustzijn

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
16 augustus 2007
videotekst - video kun je hier bekijken

D

it is Veno en ik ga door met de structurele resonantie. Waar waren we gebleven. Dimensionaal wezen wordt gefuseerd met het fysiek menselijke voertuig met systemen erin om die twee bij elkaar te houden. Het dimensionale wezen als de levenskracht en het fysiek menselijke lichaam als het voertuig.
En natuurlijk werden die systemen geprogrammeerd, zodat deze creatie als hun slaaf kon dienen. De dimensionale wezens kenden hun oorsprong niet meer en konden worden geprogrammeerd. Althans dat werd verondersteld. Maar weet je wat? Dat is niet echt zo. Het was niet zo, dat het dimensionale wezen als levenskracht voor het fysiek menselijke voertuig diende, nee. Het dimensionale wezen was eigenlijk de levenskracht voor de systemen, die in het fysiek menselijke lichaam waren gezet...

Zonder participatie van het dimensionale wezen in het fysiek menselijke lichaam als systemen, die in hen zitten, kunnen die systemen niet bestaan. Dus mensen, door de deelname, de aanvaarding en het toestaan van zulke systemen in jezelf geef je ze macht, geef je ze de gelegenheid te bestaan.
Maar zelfs dan, het idee dat je dimensionale wezens in een fysiek menselijk lichaam als voertuig zet en dat je systemen nodig hebt om die twee in elkaar te laten overlopen, te laten fuseren, en dat het dimensionale wezen als één geheel de levenskracht vertegenwoordigt van systemen die in hen zijn gezet om ze de gelegenheid te geven te bestaan en zich te manifesteren...
Jullie vragen je waarschijnlijk af: "Veno, waarover heb je het als je praat over systemen?" Goed, hier gaan we. Systeem. De systemen zijn fascinerend. Bij de geboorte, ja – ben je al geïntegreerd met het platform van het bewustzijn, het onderbewustzijn en het onbewustzijn. Wat bedoel ik met platform? Het betekent – wat heb je nodig om een gebouw te bouwen? Je hebt een fundering nodig, stenen, cement en nog een heleboel materialen. Dus ik zou zeggen, om een begin te maken met de bouw van een huis moet de fundering er al liggen. Dat is dus de fundering van het bewustzijn, het onderbewustzijn en het onbewustzijn. Het huis is nog niet afgebouwd. Dat betekent, het bewustzijn, het onderbewustzijn en het onbewustzijn zijn nog niet tot ontwikkeling gekomen.

Er zit een verbinding achterin je nek, wat ze je 'occipidale' beenpunten' noemen. Daarin liggen je onderbewustzijn en je onbewustzijn opgesloten. Je onderbewustzijn en onbewustzijn liggen opgesloten in het linker beentje en er ligt een onderbewustzijn en onbewustzijn opgesloten in het rechter beentje. Beiden liggen opgesloten in de twee occipidale beenpunten en die zien er echt uit als systemen.
Deze twee zijn al aanwezig wanneer je nog in de baarmoeder zit. Je onbewustzijn is al ontwikkeld. Dat huis is klaar, wanneer je nog in de baarmoeder zit. Dat huis wordt vanuit je ouder naar jou overgezet. Alle baby’s worden geboren met een volkomen ontwikkeld onbewustzijn. Waarom? Het onbewustzijn verbindt je met de rest van de mensheid, met de hele mensheid als één geheel. Dat betekent dat, wanneer je ouder wordt, je een systeem van de maatschappij wordt. Je gaat je ontwikkelen en je 'ontluikt' als een systeem vanwege die plug naar het onbewustzijn.
Het onbewustzijn en het onderbewustzijn zijn de twee fundamenten die in de baarmoeder al worden aangelegd. Je hebt alleen die twee funderingen, die er liggen. Het huis zelf moet nog worden gebouwd en dat ga je doen wanneer je wordt geboren. Dus alle informatie van de hele wereld, alles van mensen als wat ze zijn als systemen, wordt naar jou gedownload naar het compartiment van het onbewustzijn in je hoofd. Er is een compartiment in je hoofd, maar die systemen zijn interdimensionaal.

Je hebt drie lagen in je hoofd: de onderste laag is je onbewustzijn, de middelste laag is je onderbewustzijn en de bovenste laag is je bovenbewustzijn. Dus het onderste fundament is al prachtig klaar, helemaal gebouwd met alle informatie van de wereld en de mensheid, zodat je een aangeboren systeem wordt. Alles is al klaar. "Alles wat je hoeft te doen is het ontwikkelen van je onderbewustzijn en je bovenbewustzijn, weet je wel, je ontwikkelt je eigen persoonlijkheid, je eigen individuele expressie in de wereld die kennelijk uniek is. En dat is alles! De weg is al helemaal voor je aangelegd. Ja, je gang, klein systeempje, oh, systeempje, ga je gang, ga jezelf maar ontwikkelen. Ga dat maar lekker doen." En dat is eigenlijk ook niet waar. En je zult je afvragen, waarom.

Je hebt dus je onderbewustzijn en je onbewustzijn in de baarmoeder al aangelegd. Wat betekent dat? Vanuit de baarmoeder draagt je moeder de informatie van haarzelf en je vader over naar je onderbewustzijn. Dit is alleen overgedragen informatie. Wat is overgedragen informatie? Overgedragen informatie: systemen die vloeibare informatie worden en zich via de bloedsomloop door het hele lichaam verspreiden. Die cyclus heeft plaats gedurende de negen maanden dat je je in de baarmoeder ontwikkelt.
Met andere woorden, deze systemen – er is veel meer uit te leggen, maar in het algemeen – ontwikkelen zich samen met jou in de baarmoeder. Omdat je verbonden bent met de bloedsomloop van je moeder, waaruit je je voeding betrekt, wordt haar cyclus geactiveerd, die haar systemen vloeibaar maakt en de informatie naar jou laat overvloeien.

Ik ga door in mijn volgende interview. Dank je wel.


Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.