dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

02. De Reptilianen

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
25 augustus 2007
tekst van video - video kun je hier te bekijken

D

us de Annunaki hadden goud nodig om hun bestaan in stand te houden. Mensen geloven dat kristallen een zekere energie hebben, een bepaalde essentie die je op een bepaalde manier helpt voor verheffing, healing enzovoort. Het goud hadden de Annunaki nodig om zich in stand te houden, want anders zouden ze sterven... Ik zal je straks meer vertellen hoe onderdanen werden geplaatst onder bepaalde rassen en wat ze deden en waarom dat op die manier gebeurde.

Het probleem was, dat de bodem van hun goudvoorraad zichtbaar werd. Met andere woorden, ze hadden in hun hele stad, hun hele planeet nog maar 700 wezens over omdat hun populatie uitgeput raakte en uitstierf vanwege hun behoefte aan goud. Ze haalden hun goud over het algemeen uit een planeet – ik weet niet hoe ik die precies moet beschrijven – maar die was zwart en dat was... als je bijvoorbeeld een zon hebt, die uitbrandt, en wat overblijft is een grote ronde sintel, die een fusie vormt met allerlei soorten gassen, brandende vloeistoffen, enzovoort, zoals een vulkaan, zoals de rommel die uit een vulkaan komt. Het was lava, een soort lava, dat zich in het centrum van die planeet bevond. Ze hadden natuurlijk wel methoden om goud op die planeet te manifesteren, maar die planeet explodeerde uiteindelijk, zoals een ster, en roeide alle Annunaki-rassen uit, die daar werkten om het goud voor hun planeet te delven. En dat was de enige methode die ze hadden.

Heel, heel, heel lang daarvoor gebruikten de voorvaders van de Annanuki meteorieten. Daar zat ook goud in. Maar later raakte dat ook op. Daarna vonden ze deze planeet en ze vonden de methode uit om daar aan goud te komen uit de substantie van de ster. Maar nu ging iedereen dood. Nu waren Anu, Enki, Enlil en Marduk als ... fascinerend ... met elkaar. Anu en zij weigerden te sterven. Hij had goud nodig en hij zorgde dat hij aan goud kwam.

Je zal je waarschijnlijk afvragen, waar is die stad van goud? Die stad van goud was in dit zonnestelsel binnen het bestaan van dit universum. En toen Anu – het was in het bijzonder Anu die de Aarde ontdekte – en die Annunaki goudstad verplaatste zich naar het centrum van de Aarde. Ik weet zeker dat er figuren zijn, die zeggen "Wat?" Nee, dat is onmogelijk. Ja, ze bleven interdimensionaal existeren in termen van hun gemanifesteerde stad van goud, maar het is niet persé goud. Het is goud, maar het is een ander soort goud. Het goud dat ze hier op Aarde vonden hebben ze gebruikt om hun stad in de kern van de Aarde weer op te bouwen.

Je zal je verder afvragen, waarom die Annunaki eigenlijk naar de Aarde kwamen. Welnu, ze hadden een andere methode nodig om aan goud te komen. Een andere planeet of expressie, een gemanifesteerde plaatsing, zoals die ik heb beschreven als een zwarte bal verkoolde lavamanifestatie, zo zou ik het beschrijven, en je vraagt je natuurlijk af, waar komt dat goud hier op Aarde vandaan? Goud is geen natuurlijke hulpbron hier op Aarde. Goud was hier vanwege de Annunaki ... en natuurlijk de mensheid. De mensheid heeft hier in het begin het goud ontwikkeld vóór de Annunaki. O ja, en dan dit. De Annunaki hebben zich nooit, maar dan ook nooit, gemanifesteerd. Ze zaten in een interdimensionaal vacuüm in de kern van de Aarde. Wat betekent, dat ze quantumruimte en –tijd interdimensionale wezens zijn en ze zijn niet gedefinieerd en niet verslaafd of bevangen door het idee van de beperkingen die de fysicaliteit kent.

Dus Anu had een oplossing nodig. En in die tijd waren de Atlantiërs ... weet je, je hebt van die vrouwen, oud, de gratiën, ik weet niet, ze worden in verhalen wel de "ouderen" of de "voorouders" genoemd. De Atlantiërs waren van zulke types. En dan had je natuurlijk Satya van Alcyone. Ze stuurde, als er iets nodig was, een wezen naar een andere planeet of stuurde ze naar de Atlantiërs en deed dat vaak. Dus Anu ging naar Satya en Satya stuurde hem naar de Atlantiërs. Dat deed hij en legde zijn situatie voor aan de Atlantiërs. Je moet onthouden, dat Anu en zijn ras van Annunaki Reptilianen waren, die van gedaante konden verwisselen [shape shifting]. Dus hij besloot zich op een representatieve manier voor te stellen als een wezen van een andere planeet. Hij ging naar de Atlantiërs en legde het probleem van zijn planeet voor en wat er aan de hand was.

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.