dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

06. De Atlantiërs

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
26 augustus 2007
tekst van video - video kun je hier te bekijken

T

oen alles zich in en op deze planeet begon te manifesteren, gebeurde dat dus ook met het goud. Het probleem dat ze zich realiseerden was, dat - wanneer alles in die mate gemanifesteerd zou worden - ze geen toegang meer zouden hebben tot deze planeet. Ze hadden een plan nodig. Dat is de reden dat Anu naar de Atlantiërs ging en zei: "Luister, we gaan een probleem krijgen. Alles wordt in die mate gemanifesteerd dat ik er zeker van ben dat we op een bepaald moment geen toegang meer zullen krijgen. Maar dit is ook een mogelijkheid om eindeloos te blijven bestaan."

Uiteraard hielden de Atlantiërs erg veel van hun planeet, het was wie ze waren. Het was een expressie van henzelf, die aan het manifesteren was, maar zijzelf niet. Ze dachten echt dat ze gingen manifesteren, omdat ze van deze planeet waren. Ze konden het echt niet begrijpen. Toen zeiden de Atlantiërs: "Oké, je hebt onze toestemming om je plan voor te leggen. We zullen zien wat je naar voren brengt en dan zullen we het nog eens overwegen."
Anu zag de bui al hangen, omdat hij goud nodig had. Als hij geen goud heeft, kan hij niet bestaan. Het zou een probleem worden, omdat hij inter-dimensionaal bestaat en niet in gemanifesteerde vorm. Als het goud zich manifesteert, moet hij zijn stad hier op Aarde manifesteren. Hij zal dat wel moeten doen om te kunnen overleven en hij zal daarvoor doen wat noodzakelijk is. Maar het is interessant om te weten, dat het meer over hem ging dan over iets anders. Hij wist dat hij goud nodig had. De Annunaki geloofden dat ze goud nodig hadden om te kunnen bestaan en van vorm te kunnen veranderen. Wat ze zijn, is van goud. Als ze geen goud hebben, zijn ze niets, waardeloos en sterven ze.

Nu vraag je je waarschijnlijk af, waar de menselijke vorm vandaan komt. Laten we daarop ingaan. De Atlantiërs hadden een fascinerende vorm die bijna hetzelfde is als de menselijke vorm maar dan groter, veel groter en slank. Zowel de mannelijke als de vrouwelijke vorm was redelijk slank in hun expressie. Ze hadden voeten, ze hadden handen, ze waren mooi. Het waren echt mooie wezens, prachtig, zonder fouten, perfect. Het zijn wezens, die je in één oogopslag ziet. Stel je voor... Ik zal het je even uitleggen...

Ik ben er zeker van, dat mannen soms vrouwen zien rondlopen, waar hun mond van openvalt. Alles staat stil. Het enige dat op dat moment bestaat, is de vrouw die daar rondloopt. Dit gold niet alleen voor de vrouwen van Atlantis, maar ook voor de mannen die ik daar heb gezien. Daar kun je het dus mee vergelijken. Het is alsof je voor een moment voor een deel bent gehypnotiseerd. Alsof je bent betoverd. Dat was mijn ervaring wanneer ik naar de Atlantiërs keek. Met het kijken naar mannen of vrouwen had het op zich niets te maken, het was hun aanwezigheid in de expressie van klankbeweging en hoe ze hun stem gebruikten om te communiceren. Het was gewoon adembenemend. Goed, daarover heb ik genoeg gezegd.

De algemeen menselijke vorm is dus afkomstig van de Atlantische vorm maar de stabiliteit en de details kwamen van een andere planeet. Ze realiseerden zich, dat ze een comfortabele vorm nodig hadden, waarin ze zich aangenaam en gemakkelijk konden verplaatsen. Ze beseften dat ze een omhulsel moesten ontwikkelen, dat hen op deze Aarde zou ondersteunen. Het plan was om dit omhulsel te vormen en om daarna gewoon in staat te zijn om erin te gaan en te kunnen bewegen en... Mijn god, dat is bijna hetzelfde als dit portaal... Dus je gaat erin, je doet wat je moet doen en je gaat er weer uit. Maar ook dit werkte niet. Het goud begon zich echt te manifesteren en ze konden het goud niet meenemen naar het inter-dimensionale gebied. Dat gaat simpelweg niet. Anu zei: "Dat is een probleem voor latere zorg, laat ik me eerst concentreren op het ontwerp van het omhulsel."

Dit is het moment, waarop Enki en Enlil erbij komen. Enlil was vooral bekwaam in de kennis van het onderhoud van dit fysieke omhulsel op deze gemanifesteerde planeet. Hij wist bijvoorbeeld wat de haren, de ogen en de oogleden in het lichaam doen en waarvoor ze dienen. Wat de mannelijke en vrouwelijke manifestaties betreft; de penis en de vagina bestonden nog niet. Het waren ook "rechte" manifestaties. De arm bijvoorbeeld, had geen buigpunt maar was toch in staat om te plooien. De punt op de elleboog was er dus nog niet. De handen waren ook recht en sterk. Ze waren zelfs een stuk groter dan onze handen nu. Het hoofd was gewoon een rond hoofd met ogen ... uiteraard.
Ik zal verder gaan in mijn volgende interview.

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.