dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

07. De eerste ademhaling

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
26 augustus 2007
tekst van video - video kun je hier te bekijken

E

n ik ga door met de uitleg van het eerste ontwerp. Met dit eerste ontwerp werd inter-dimensionaal gespeeld, want het had zich nog niet gemanifesteerd. Die vormen hadden handen nodig, die nogal groot moesten zijn, relatief groter dan de rest van de fysieke vorm. Ze hadden een hoofd dat een normale vorm had, meer een rond, eivormig hoofd. Dan hadden ze natuurlijk andere lichaamsdelen, zoals degene die nu bestaan. De benen waren lang en recht. De voeten waren enorm groot en die hadden meer de vorm van klauwen. De handen leken meer op de fysieke handen van gorilla's of grote apen tot op zekere hoogte, niet helemaal. De voeten waren krachtig als klauwen, zodat wanneer ze liepen ze zich goed konden voortbewegen op de gemanifesteerde grond, vooral wanneer ze klompen goud uit die instrumentele dingen moesten trekken. Dan moesten ze zich goed in de grond kunnen afzetten om het eruit te kunnen trekken. Het lichaam was verder niet van groot belang, het ging voornamelijk om de voeten en de handen.
Dan de ogen. Die waren reptielachtig, als spleten, maar vanbinnen rond. Katten hebben ook pupillen in de vorm van ronde spleten. Dit was het eerste basisontwerp, dat zag er goed uit. Maar het bestond alleen nog als een afbeelding. Het bevond zich alleen nog in het stadium van een voorlopige tekening. En die zag er goed uit.

Ze konden zien en ze konden min of meer ademen, maar ze vroegen zich af, hoe ze die vorm hier in stand konden houden. Hoe moet dat in zijn werk gaan? Hoe kan alles hier bestaan? Hoe waren die vormen in staat te kunnen zien? Dat waren de kwesties die volgden. Want stel je voor, je bent in deze wereld en je hebt geen dokters en wetenschappers, die weten hoe je kunt zien, hoe je brein werkt, hoe je fysieke lichaam functioneert. Dan ga je je afvragen, hoe zie ik eigenlijk? Op welke manier kan dit hier allemaal bestaan? Hoe kunnen mensen zien. Hoe kun je ademhalen? Hoe gaat dat in zijn werk?

De vragen die de Annunaki zich samen met de Atlantiërs stelden waren, hoe moet deze vorm, dit voertuig, zichzelf hier overeind houden?

De natuur, de planten, ontwikkelde zich – interessant genoeg – uit zichzelf. Maar dat gebeurde niet in de specifieke vormen die je nu ziet, zoals bomen en planten. Het was één expressie en die was prachtig, schitterend. Dus ze vroegen zich af hoe dat in zijn werk ging. Hoe heeft zich dat eigenlijk gemanifesteerd. Dat wisten ze niet. Alles wat ze wisten was hoe ze in het centrum van deze planeet een zwaartekrachtkern konden plaatsen, zodat van daaruit alles zich begon te manifesteren en waaruit alles voortkwam.

Zo gingen ze een onderzoek doen met de assistentie van de Atlantiërs natuurlijk. Want ze hadden wel in de gaten, dat hier op deze planeet een vacuüm moest worden gevormd. En zo kwam de expressie van de natuur en hele kringloop van ... ik ben geen wetenschapper en ik ken al die termen niet, maar je weet wel wat ik bedoel: alles wat je inademt en uitademt, wat het omgekeerde is van wat planten in- en uitademen [kooldioxide, zuurstof en stikstof].

Wat betreft de instandhouding van de fysieke vorm ... nee, ik moet verder teruggaan in mijn verhaal. Mijn excuus voor het  van de hak op de tak springen, maar ik moet je van verschillende dingen tegelijk op de hoogte brengen.
Dit was ontwikkeld toen de natuur zich in redelijke mate had gemanifesteerd, alleen niet op de huidige manier. Ik zal je nog vertellen hoe alles veranderde in bomen, planten en bloemen met hun eigen uitdrukkingen.

Dus ze gingen eens naar de natuur kijken en vroegen zich af hoe het kon bestaan en hoe het zich had gemanifesteerd en hoe het zichzelf in stand hield. Hoe hield die planeet zichzelf in stand? En op die manier kwamen ze erachter, dat alles ademt. Er is iets op deze planeet waardoor alles ademt. Ze omschreven het niet als ademen, maar ze geloofden eigenlijk, dat de hele planeet leefde.
Dat was verbijsterend, want hoe moet je zoiets verklaren? De Atlantiërs en Anu begrepen het niet. Dus ze dachten echt dat deze planeet leefde, want hij hield zichzelf in stand, hij drukte zichzelf uit en dat was nergens anders het geval. En zo kwamen ze erachter hoe de planeet zichzelf in stand houdt. Hoe de natuur, zoals we dat tegenwoordig noemen, zichzelf bedruipt.

In het volgende interview ga ik uitleggen hoe ze de ingewikkelde aard van de fysieke vorm van de mens ontwikkelden.

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.