dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

28. De creatie van ruimte en tijd

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
27 augustus 2007
tekst van video - video kun je hier te bekijken

I

n het dimensionale gebied dat ontworpen en gemanifesteerd was door Anu enzovoort, werden de meeste van de inter-dimensionale wezens geplaatst. Uiteraard niet allemaal want er waren ook wezens die de mogelijkheid hadden en in staat waren te “ontsnappen” als je het zo noemen kunt. Anderen maakten “deals” met Anu en de Sirians en de Serpents en zeiden dat als ze misschien konden assisteren met het ontwerp, de ontwikkeling en de manifestatie van de menselijke vorm wat betreft hun evolutie systemen, dat ze dat liever zouden doen.
En Anu ging akkoord. Dus dat is hoe het gebeurde. Dat is feitelijk hoe de dimensies gestart waren, dus elke keer dat er een baby geboren werd hier op aarde ging er een dimensionaal wezen in, integreerde zich en leefde dan. In het begin leefde de mens meestal ongeveer duizend jaar, zevenhonderd tot duizend jaar. En door de tijd heen, door de evolutie van de mens als bewustzijnssystemen, die deel was van de input van vele dimensionale wezens, evolueerden ze, zie je, menselijke wezens waren in feite degenen die erachter kwamen hoe deze wereld eigenlijk werkt. Hoewel gelimiteerd, omdat wat betreft wat er werkelijk gaande is in bestaan, in het universum, weten mensen op dit moment werkelijk maar een beetje. Zoals ik heb gezegd, zelfs wetenschap, biologie, wiskunde – het is een fractie. Er is zo veel meer, maar dat is enkel realiseerbaar als jezelf.

Omdat alles zich manifesteerde, begonnen ruimte en tijd zich te manifesteren, ruimte en tijd kwamen feitelijk naar voren. Maar tijd, ik zou zeggen dat tijd enkel bestaat waar er een begin en een eind is. In termen van de evolutie van mensen als bewustzijnssystemen, bewustzijn is wel het geschikte woord zou ik zeggen om de pregeprogrammeerde systemen te omschrijven - bewustzijn.
Ze hadden dus eigenlijk rasterstructuren, rastermanifestaties in de wereld die tijd en ruimte voorspellen, dus in feite bestaan tijd en ruimte niet echt. Tijd bestaat niet, alles is oneindig. Maar het is interessant dat mensen alleen gelaten werden om hun eigen wereld te creëren (tot op zekere hoogte omdat alles al op voorhand geplaatst was al voordat dit alles gebeurde). Het is zo: je hebt een beginpunt hier en dan rek je het uit, volgens “tijd en ruimte”. Je projecteert alles in de toekomst. En zo manifesteerde je. Dan is alles wat je nog doet er binnen gaan. Met andere woorden, dat is feitelijk hoe de ervaring van menselijke wezens hier op aarde geplaatst was een lange, lange tijd geleden. Dit is ook waar de Mayaanse kalender erbij komt omdat de Mayaanse kalender die specifieke voorspelling is voor wat gepland was voor de mensheid.

Dit gebeurde nadat Jezus kwam. Dus nadat Jezus kwam, omtrent die tijd, ontdekten Anu en de Serpents en de Sirians en een paar andere inter-dimensionale wezens op planeten, dat zij de mogelijkheid hadden om werkelijk te zien waar dit naartoe gaat want ze lieten de mensen min of meer alleen. Ze werkten aan hen, programmeerden hen om dit te doen, dit te zien, dat te voelen, op deze manier naar dingen te kijken en gewoon te evolueren, volgens de ideeën die in Anu en co opkwamen hoe te evolueren. Marduk programmeerde ook, hij ging zijn eigen gang tot op zekere hoogte hoewel hij niet ‘voorbijging’ aan Anu, Enki, Enlil en ook de Serpents en de Sirians niet. Dus volgens dat alles bij elkaar ‘evolueerde’ de mens, eigenlijk, de mens als bewustzijnssysteem ‘evolueerde’.
Zo rond de tijd dat Jezus kwam waren ze tevreden over hoe het werkte. Dus ze plaatsten een toekomstprojectie van de mens om hen feitelijk te programmeren om exact daarheen te gaan naar waar ze behoorden te gaan, te doen, te worden, te ondervinden, te ontdekken, te onderzoeken. Alles wat je nu doet was al duizenden jaren geleden zo geplaatst. Het is fascinerend, omdat het gewoon een plaatsing van een projectie van de toekomst is: dit is wat we willen en al wat jij doet is erin gaan. Dit is waarom het leven van alle wezens letterlijk voorgeprogrammeerd is en dit was specifiek verbonden met de sterren, dat is dus waar de “verbinding” van elk mens met en in een ster vandaan komt. De ster plaatste dan deze bepaalde baby in de essentiële rasterstructuur- toekomstmanifestatie die al lang geleden aangebracht was en dan ging de baby die verbonden is met de ster, die weer verbonden is met de rasterstructuurplaatsing die al hier is en wandelde gewoon dit leven in dat al voorgeprogrammeerd en hier geplaatst was vele duizenden jaren geleden.

Maar Anu had een probleem.
Wat betreft de manifestaties waar wezens geesten en dat soort dingen gezien waren, het was niet echt. Het waren eigenlijk mind gemanifesteerde projecties.

Ik ga verder met de mind gemanifesteerde projecties in mijn volgend interview.omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.