dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

14. Anu wil God zijn

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
26 augustus 2007
tekst van video - video kun je hier te bekijken

O

ké, ik eindigde vorige keer met het beschrijven van de ontwikkeling en het ontwerpen van het menselijk lichaam, dat het voertuig is dat de Annunaki, de Sirians en de Serpents samen met de Atlantiërs ontwierpen - zij waren allen betrokken bij de aanvang of het beginpunt van de schepping van de menselijke lichaamsvorm. Bedenk - nog niet de mensheid als zodanig.
Wat betreft de ontwikkeling van de organen, de specifieke organen in de menselijke lichaamsvorm - ik ga daar later gedetailleerder op in. Nu beschrijf ik eerst en bereid ik de basis voor waarop ik verder zal uiteenzetten en meer op details in zal gaan.

 

Dus de menselijke vorm en de menselijke lichaamsvorm was ontwikkeld - zoals het tegenwoordig is. Nog een ander punt waar ik op wil wijzen is dat zij vonden dat het noodzakelijk was voor deze vorm om te eten, om zichzelf te ondersteunen. Ook het vergaren uit de natuur ontwikkelde zich in die tijd. Ik zou niet willen zeggen dat de natuur precies zo was als tegenwoordig. Het was meer de expressie van dit levende organisme dat planeet Aarde wordt genoemd. En dat ontdekten zij. Ze ontdekten dat deze planeet leefde, dat het ademde, het ondersteunde zichzelf en daarom is het dat door de adem... dat is hoe de ademhaling werd ontwikkeld. Dat is waarom eten eigenlijk niet nodig is of niet meer nodig zal zijn, spoedig, op een dag. 
Planten en bomen bestaan door middel van hun manier van ademen en hetzelfde geldt voor het menselijk lichaam. De noodzakelijkheid en de behoefte om te eten om te overleven komt in werkelijkheid door de systemen die zijn geplaatst in de menselijk lichamen. Dus eigenlijk heeft je lichaam geen voedsel nodig, het is noodzakelijk voor de systemen in het menselijk lichaam. Om de systemen binnenin te kunnen begeleiden moet het lichaam eten, om in staat te zijn zichzelf effectief te ondersteunen. Zo werd de menselijke lichaamsvorm ontwikkeld.

Wat betreft de dinosaurussen, het prehistorische tijdperk, dat heeft bestaan. Dat bestond vanwege de ontwikkeling van de menselijke lichaamsvorm. Dat was de periode waarin het eigenlijk uitgetest werd. Ze testten de aard van de lichaamsvorm, hoe het werkte, onderzochten het en speelden natuurlijk met de voeding, de noodzaak om het te voeden. Nu, wat betreft de dinosaurussen die ontwikkeld werden, zij werden ontwikkeld met specifieke genetische eigenschappen... laten we het 'codering' noemen. Dus met betrekking tot het vlees dat zij verschaften, in het bijzonder om te eten, het was specifiek om de weg voor te bereiden voor het uiteindelijke product - als ik het zo mag stellen.

Laten we teruggaan - excuseer me voor de sprongen. De Atlantiërs waren zich natuurlijk niet bewust van Anu's plan om hen in wezen te gebruiken als krachtgenerator van de lichaamsvorm en de systemen erin. Dus in essentie ging het niet alleen maar om de lichaamsvorm van het voertuig, het ging nu om het tot slaaf maken van de Atlantiërs zodat de Annunaki goud konden hebben. En om zichzelf feitelijk hier op Aarde te vestigen.
Nu, in het aanvankelijke plan ging het natuurlijk alleen om het goud en het goud floreerde behoorlijk en ze wisten dat het zich samen met deze planeet begon te manifesteren, dus was het noodzakelijk om zichzelf hier te plaatsen. Maar hij was niet tevreden met deze planeet noch met de menselijke lichaamsvorm en de Atlantiërs, hij wilde dat het zijn koninkrijk zou worden, zijn planeet, zijn stad. En dus, met betrekking tot waar de mens is vandaag de dag, op dit moment - de reden van het tot slaaf maken van de Atlantiërs in de menselijke vorm, daarmee bereid je in wezen de weg voor Anu - voor Anu, de Annunaki, de Serpents en de Sirians - om zich hier in deze wereld te kunnen manifesteren, op deze Aarde, zodat zij kunnen heersen, om God te kunnen zijn enzovoort. Dat was het plan, ongelukkigerwijze pakte het anders uit. En ook hier kom ik later op terug.

Laten we teruggaan naar toen Anu zich realiseerde dat als de Atlantiërs hem de Aarde niet willen geven - waar zijn goud zich bevindt - dat hij de leiding dan moest overnemen. En de enige manier waarop hij de leiding kon overnemen was door ze tot slaaf te maken in dit voertuig. 
Het tot slaaf maken was mogelijk door de systemen die erin werden geplaatst door de Sirians. Nu had hij alleen nog een plan nodig hoe hij de Atlantiërs voor de gek kon houden zodat ze niet in de gaten zouden hebben waar hij echt op uit was. Er was alleen een lichaamsvorm, de mannelijke/vrouwelijke expressie ook afgeleid van de Atlantiërs - weet je, zodat de mannelijke expressies van de Atlantiërs in staat waren om zich in de mannelijke expressie te verplaatsen en de vrouwelijke expressies van de Atlantiërs in de vrouwelijke expressie. Het ingewikkelde ontwerp van de menselijke lichaamsvorm, daar zal ik in specifieke interviews op ingaan, want het is heel erg gecompliceerd. En het is ook een verhaal op zich.

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.