dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Om te overdenken
Een en gelijk
Het gaat niet om het als één en gelijk zijn met de wereld, het bestaan - het gaat om het één en gelijk zijn met jezelf en als jezelf, jou. Het 'één en gelijk willen zijn met iets of iemand' = afscheiding. In het één en gelijk zijn met en als jou, ben je als één en gelijk met en als alles als één en gelijk aan jou als leven. En als er enige reactie/ervaring/oordeel/mening is over iemand of iets, dan ben je nog steeds afgescheiden in en als jou.
Share/Save/Bookmark
 
Angst, verkrachting en moord
Want zelfs door in jezelf angst te hebben om verkracht of vermoord enzovoort te worden, accepteer en sta je verkrachting en moord toe om te bestaan, want verkrachting en moord bestaan als de manifestatie van de angsten van wezens - daarmee weer het bestaan van zulke angsten in deze realiteit voedend.
Lees meer...
 
Het Zelf Vertrouwen 2

Fascinerend hoe de meeste wezens die het woord 'zelf vertrouwen' lezen letterlijk alleen het woord 'vertrouwen' zien en niet het woord 'zelf' en de neiging hebben om te focussen op het woord 'vertrouwen' - zichzelf afscheidend van het woord door te proberen te zien of zichzelf te realiseren IN het woord 'vertrouwen' dat zij 'daar' zien, in plaats van ALS het woord ZELF, hier. Het woord 'vertrouwen' is niet het uitgangspunt. ZELF HIER - zelf hier als de expressie van en als vertrouwen. ZELF hier als het woord. Het woord als ZELF hier.

Share/Save/Bookmark
 
Je bent liefde

Liefde bestaat als jezelf. Jij bent liefde en jij bent constant, dus liefde kan niet van je worden weggenomen. Liefde is niet iets buiten jezelf, dat kan worden afgenomen door de verdwijning van een ander mens of ding. Alles bestaat in jezelf, maar men heeft ons wijs gemaakt, dat alles buiten ons bestaat en dat we er ons leven lang naar moeten streven om onszelf tot vervulling te brengen door naar anderen te zoeken om ons liefde te 'geven'.

Share/Save/Bookmark
 
Angst voor de dood
Het enige dat angst kan hebben voor de dood zelf, is dat wat niet echt leeft, in leven is, hier leeft, maar dat al weet, voor zichzelf, dat zijn eigen einde en niet meer bestaan, het sterven, onvermijdelijk is.
Share/Save/Bookmark
 
Waar haal jij je kracht uit?
Divers - Om te overdenken

Waar haal jij je kracht uit?
Van iets? Of van zelf?
Van iets zoals een relatie of een baan of een familienaam of een plaats in de maatschappij of een religie - dat is polariteit: het is een bron van buiten dat het in je opwekt, dat een reden om te bestaan of te handelen in je laat ontstaan - bijvoorbeeld de staat waarin de wereld verkeert. Als de staat waarin de wereld verkeert je tot handelen aanzet, dan is het polariteit - en jij bestuurt jou in wezen niet zelf, maar je wordt in beweging gezet door een polariteit - en is dus zelfonoprecht, want zelf bestaat gebaseerd op een uitwendige definitie.

Share/Save/Bookmark
 
Van je herinneringen ontdaan

Weet je wat er zo fascinerend is aan de manier waarop Het Witte Licht de dingen aanpakte?

Dat je je in één leven gewaar kon worden van wat er aan de hand was of dat je misschien zelfs begon te begrijpen dat niets echt is, je de toegestane en geaccepteerde controle en slavernij begon te beseffen. Dan ging je dood en Het Witte Licht verwijderde al je herinneringen.

Lees meer...
 
Het Zelf vertrouwen 1
Divers - Om te overdenken

Je 'weten' vertrouwen wijst nog steeds op afscheiding van jou in en als 'zelf' vertrouwen, vertrouwen op je weten houdt in dat je vertrouwt op kennis en kennis is een constructie van de mind. We hebben altijd geleefd in 'het vertrouwen op kennis' wat hetzelfde is als 'vertrouwen schenken aan gedachten van de mind'- hiermee wordt niet werkelijk het hier leven overwogen.

Lees meer...
 
Onze 'ware aard'

Oh je zult de 'ware aard' van jezelf zien en beseffen, zoals iedereen dat zal - want het is deze 'ware aard' van en als jullie die de aard van deze realiteit heeft gecreëerd en gemanifesteerd, deze wereld zoals hij momenteel bestaat.
Het is deze 'ware aard' die onder ogen moet worden gezien - zoals die weerspiegeld wordt in de gedachten en reacties van de mind, gemanifesteerd in iemands wereld. En met dit 'onder ogen zien', op-staan en de gemanifesteerde consequenties doorlopen, zoals weerspiegeld als onszelf in en als deze wereld/realiteit.

Lees meer...
 
Geef jezelf nooit op

Geef jezelf nooit op
loslaten, ja
maar nooit jezelf als leven opgeven
want op het moment van opgeven - is het antwoord hier - er zijn alleen die paar stappen voorbij het opgeven nodig

Share/Save/Bookmark
 
De mind

De mind zal alle mogelijke middelen gebruiken om jou af te houden van zelfrealisering.
Dus of jij stopt de mind of de mind stopt jou:
er zijn geen halve maatregelen of tussenoplossingen.

Share/Save/Bookmark
 
Meer artikelen...
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 3
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.